Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
25 Mart 2010 Perşembe - 08:44

'Esnaf halınden memnun' MUŞ

AK Parti Milletvekili Çığlık, "İşlerin iyi olması, esnafımızın ve halkımızın memnuniyeti bizleri de memnun etmektedir. Bu yaptığımız ziyaretler varsa şikayetlerin, istek ve taleplerin dinlenmesi veya bir aksaklık varsa, halkımızdan bunları öğrenerek giderilmesi yönünde faydalı ziyaretlerdir. Gördüğümüz ve dinlediğimiz kadarıyla halkımız istikrardan yana. " dedi.

 Esnaf halınden memnun  MUŞ

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte Palandöken esnafını gezerek esnaflarla sohbet ettiler.

Uzun süredir mahalle gezileri düzenleyerek vatandaşların sorunlarıyla ilgilenen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bu defa Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ile birlikte Yenişehir ve Yıldızket semtlerin de bulunan esnafı tek tek gezerek esnafın talep ve sorunlarını dinlediler.

//ESNAFIN NABZI

Milletvekili Çığlık gezi sonrası yaptığı açıklamada, "İşlerin iyi olması, esnafımızın ve halkımızın memnuniyeti bizleri de memnun etmektedir. Bu yaptığımız ziyaretler varsa şikayetlerin, istek ve taleplerin dinlenmesi veya bir aksaklık varsa, halkımızdan bunları öğrenerek giderilmesi yönünde faydalı ziyaretlerdir. Gördüğümüz ve dinlediğimiz kadarıyla halkımız istikrardan yana, bizlerde çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz. Elimizden gelenin daha fazlası yapmak için çaba sarf ediyoruz. Zaten Belediye Başkanımız ilçesine hakım bir belediye başkanımız bir yılda güzel çalışmalar yapmış. Halkımızın sürekli içinde olan bir başkanımız buda çalışmalar da bizlere avantaj sağlıyor " dedi.

//BULUTLAR:“HALKIN İÇEN DE OLMAK BANA HUZUR VERİYOR“

Palandöken için yapılan ve yapılacak hizmetlerde ana unsur olarak insana hizmeti ilke edinen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise,”Halkımızın teveccühleriyle sorumluluğunu vermiş oldukları güzel Palandökenimize modern, çağdaş ve yaşanabilir bir konuma getirebilmek için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Halkımızın belediyeden beklentilerini öğrenmek ve yapılanlar hakkındaki düşüncelerini almak için esnaflarımızı ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerle düşüncelerini öğrendiğimiz esnafımız, şehirde sorun olarak gördükleri konuları da bize aktarmaktadırlar. Bizler sorunları hem birinci ağızdan öğrenmiş olmaktayız hem de varsa yerinde görerek tedbir almaktayız. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın her hangi bir konudaki sıkıntıyı rahat bir şekilde bize söylemeleridir. Cuma ve Pazartesi günleri halk günü yapıyoruz vatandaşımız sorunlarını ve isteklerini bizzat bana iletebiliyorlar. Şayet vatandaşımızın bize gelecek zamanı yoksa biz vatandaşa gidiyoruz, gitmeye de devam edeceğiz. Halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Allah rızası için Palandökene hizmet etmeyi seviyoruz. Bu hizmetleri yaparken halkın içinde, halkla beraber olmak başlı başına bize huzur veriyor” diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın Esnaf gezisine Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Kadın Kolları yönetimi ile partililer eşlik etti.

 
BRAVO BU İŞADAMINA
 
BİLİM TEŞVİK EDİLDİ
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Pasinli 27 Mart 2010 Cumartesi 10:13

Esnaf kan ağlıyor... dışardan ital milletvekili tabiki halkın sorunundan anlamaz. esnafın durumu iyiymiş hadi hayırlısı acaba bir esnaf olarak ben neden iyiliği göremiyorum... cebimiz de çok para varda bizlermi inkar ediyoruz...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP'DEN ERZURUM ÇIKARMASI
SP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Demircan ve Gençlik Kolları Genel Başkan ...
CHP ÖRGÜTÜNE TEPKİ VAR!
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Erzurum Parti kongresine katılması, ...
BAYKAL UYARDI: SİYASET MAHKEMEYE GİRMESİN!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, AK Parti Hükümetini ...
 
'Ermenistan'a unutamayacağı bir ders verilmeli'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni ...
Kişoğlu Vefat Etti
Erzurum İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Orhan Kişioğlu (82) Akşam Saatlerinde Hayatını Kaybetti.
ERTUGAY 12 MART'I ANLATTI...
MHP Milletvekili Ertugay, TBMM’de yaptığı konuşmada, Erzurum’da yazılan ...
 
MURAT KILIÇ NET KONUŞTU: ERKEN SEÇİM YOK!
Erzurum’a son günlerde ardı ardına çıkarma yapan AK Parti kurmayları, ...
AKDAĞ'IN ÇIKIŞINA İLGİNÇ DEĞERLENDİRME
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın "Sivil tepki" talebine Erzurumlu siyasiler, ...
AYIP YA BARİ BUNU YAPMA...
YÖK'ün Erzurum'a 2. Üniversite önerisini sahiplenme girişimine Erzurum'dan ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri