Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>GÜNDEM
16 Aralık 2011 Cuma - 09:32

'Herşey vatan için'

İzci kervanı yine iş başında. İzcilik Federasyonu faaliyet programında yer alan Allahuekber Şehitlerini Anma İzcilik Yürüyüşü 21 Aralıkta start alıyor. İzcilik İl Temsilcisi Işık, “Bu yıl Allahuekbere yabancı ülkelerden de katılım ile 400 izci lideri ve izci ile yürüyeceklerini söyledi. İzcileri Allahuekber Şehitlerini anma programının heyecanı sardı. İzcilik Federasyonu faaliyet programı’nda yer alan Allahuekber Şehitlerini Anma Yürüyüşü ve Milli Bilinç Kampı, bu sene çok büyük bir ilgi göreceğe benziyor.

 Herşey vatan için

- İzci kervanı yine iş başında. İzcilik Federasyonu faaliyet programında yer alan Allahuekber Şehitlerini Anma İzcilik Yürüyüşü 21 Aralıkta start alıyor. İzcilik İl Temsilcisi Işık, “Bu yıl Allahuekbere yabancı ülkelerden de katılım ile 400 izci lideri ve izci ile yürüyeceklerini söyledi.
İzcileri Allahuekber Şehitlerini anma programının heyecanı sardı. İzcilik Federasyonu faaliyet programı’nda yer alan Allahuekber Şehitlerini Anma Yürüyüşü ve Milli Bilinç Kampı, bu sene çok büyük bir ilgi göreceğe benziyor.
IŞIK’IN AÇIKLAMASI
 İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık İle İzci Lideri Nuri Karslı yönetiminde 21-26 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Allahuekber Şehitleri Anma Programına onlarca izcinin katkılmak için başvurduğu belirtilti. İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık, bu yılki Milli Bilinç Kampı ve Şehitleri Anma yürüyüşüne Türkiye’nin yanı sıra bir çok yabancı ülkeden de insanların yanı sıra izcilerin kendilerine başvuru yaptığını söyledi. İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık, “Biz Nuri Liderle birlikte yerli ve yabancı izci olmak üzere toplam 400 kişinin katılımı ile Allahuekber Şehitlerini anacağız ve bunun için Şenkaya ilçesinin Bardız Beldesi’nde kamp kurararak, Allahuekber dağlarına tırmanacağız ve şehitliği ziyaret edeceğiz” dedi.
VALİ ÖZTÜRK İLE GÖRÜŞÜP ROTAYI ŞENKAYA’YA ÇEVİRECEKLER
İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık ile Gençlikspor’un İzci Lideri Nuri Karslı yönetiminde Bardız Beldesine gidecek olan izcileri büyük bir heyecan sardı. Allahuekber dağlarının eteklerinde şehitler için yürüyecek olan yerli ve yabancı konuklar hazırlıklara başladı. İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün nezaretinde Valimiz Sayın Sebahattin Öztürk’ü ziyaret edip, porgram için rotamızı belirleyeceğiz. Bu yıl İzcilik Federasyonumuz tarafından yedincisi düzenlenecek olan Allahuekber Şehitlerini anma yürüyüşü ve Milli Bilinç Kampına bir hayli fazla katılım olacak. Türkiye dışında bir çok yabancı ülkeden de konuklarımız olacak. 400 civarında bir izci lideri ile izcinin katılacağı bir yürüyüş olacak. Bu yıl yürüyüş için korkuç sayıda başvurunun olması da bizi çok heyecanlandırdı. Valiliğimizin öncülüğünde gerçekleştireceğimiz şehitleri anma yürüyüşü kapsamında beş gün boyunca Şenkaya’nın Bardız Beldesinde konaklayacağız” şeklinde konuştu.

 
FIS Cup başlıyor
 
Aman kavga olmasın..!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Hey Gidi Van'
Van'da meydana gelen deprem afetinde evleri yıkılan depremzedelerin misafir ...
HESzedelerden konut tepkisi
Tortum ilçesinde yapımı başlatılan Hidro Elektrik Santralleri (HES) nedeniyle ...
SGK çalışanları mağdur, iddiası
Türk Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Gani Harmandar, 666 sayılı kanun hükmünde ...
 
Eğilmez'den Fransa eleştirisi
Genç İnisiyatif Platformu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Fransa’nın ...
CHP'den sert tepki
CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, sözde Ermeni soykırımının 100.yılı ...
Türk Dünyası Şöleni 17 Mayıs'ta
Güneş Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Türk Şöleni’nin üçüncüsü ...
 
Öğrencilere obeziteyi anlattılar
Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü bir proje ile çocuklara sağlıklı kahvaltı ...
Baro'da yemin heyecanı
Erzurum’da 1 yıllık staj süresine tamamlayarak avukatlık mesleğine adım atan 3 avukat yemin etti.
Hava ambulansı ikizleri kurtardı
Iğdır Devlet Hastanesi'nde prematüre olarak dünyaya gelen ikizler, 112 ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri