Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>HAYATIN İÇİNDEN
27 Kasım 2010 Cumartesi - 00:48

2011 İzmir'de tanıtılacak

Uluslararası “6. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali” İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği’nin uygulayıcılığında ve beraberindeki bir çok kuruluşun yardımcılığıyla 02-04 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2011 İzmir de tanıtılacak

Uluslararası “6. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali” İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği’nin uygulayıcılığında ve beraberindeki bir çok kuruluşun yardımcılığıyla 02-04 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2010 yılı ana teması “Engelliler Kültür ve Sanat Günleri İzmir Buluşması” olan festivalin yardımcı teması ise,  “Erzurum 2011 Universiade Kış Olimpiyatları’nın Tanıtımına Destek” olarak belirlendi.
Festivalin kurucusu Gazeteci-Yazar Nihat Sözeri, festival hakkında canlı yayına katıldığı bir televizyon programında çok sayıda kültür, sanat adamı, bürokrat, gazeteci ve spor adamının katılacağı festivalin; engellilere verilen değeri gösterme açısından, büyük yararlar sağlayacağına inandığını söyledi.
Organizasyon Nihat Sözeri’nin Başkanlığında; İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği (İZBA), İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, İzmir Avrasya Gazetesi, Egeli Engelliler Gazetesi, Dünya Kuaförler Konfederasyonu Türkiye Temsilciliği (CMC), DILUM Kozmetik, çok sayıda sivil toplum kuruluşu, dernekler ve bireysel girişimcilerin işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Festivalde engellilere belli limitlerde malzeme yardımı yapan kurum, kuruluş ve bireyler ile sponsorlar “Altın Saat Kulesi Ödülü” ile ödüllendirilecek. Ayrıca festivalde Erzurum 2011 Üniversiteler Arası Kış Oyunları Gönüllü Tanıtıcısı Avrasya Gazetesi tarafından tanıtım meşaleleri yakılacak ve Erzurum 2011’in tanıtımına katkı koyanlara da Altın Saat Kulesi Ödülü ve teşekkür plaketleri sunulacak.
Öte yandan etkinlikte Dilum Kozmetik sponsorluğunda CMC Türkiye Temsilcisi Doktoralı ünlü kuaför Harun Cici’nin önderliğinde birde saç stil yarışması düzenlenecek. Yarışmanın elemeleri 3 Aralık 2010 günü Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 11:00’de başlayacak, burada finale kalan 10 yarışmacı şovlar eşliğinde 4 Aralık 2010 günü Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde finalde karşı karşıya gelecek. Yarışmanın birincisi Dilum Kozmetik tarafından 2011 Nisan ayında Ukrayna’da düzenlenecek Cristal Angel etkinliklerine götürülecek, ikinciye Gümüş, üçüncüye Bronz Saat Kulesi ödülü verilecek. Yarışmada 4,5,6,7,8,9 ve 10’uncuya kadar dereceye girenlere plaket, diploma ve Dilum’dan hediye paketleri verilecek. Yarışmanın ilk günü Avrasya Gazetesi geniş sunumlu birde kokteyl düzenleyecek. Saç stil yarışmasında Ayrıca Harun Cici’nin önderliğinde iki gün boyunca Erzurum figürleri eşliğinde çeşitli şovlar gerçekleştirecekler. Şovlarda engelli mankenlere de yer verilecek. İlgiyle beklenen festival ve yarışmalar yazılı ve görsel basın tarafından da gün be gün duyurulacak.
 

 
2011 çayı 10 ton sattı
 
Gençler halk müziğinde yarışacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hastanelerde öncelik sırası değişti
Hastanelerde poliklinik muayenelerinde öncelik sırası değişti.
Akdağ'ın ceddine rahmet..
Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi ...
2011'e 'parklı destek'
Erzurum’daki önemli tarihi eserler arasında yer alan Yakutiye Medresesi ...
 
Engellilere AB açılımı
Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı; “Türkiye de Özürlülüğe Dayalı ...
Bakımevi'ne siyasi destek
İl Genel Meclis Başkanı İhsan Özdemir, İl Genel Meclisi AK Parti Grup ...
AÜ'den iksir formülü
Zerdeçalın her türlü kanser hastalıkları, diyabet, enfeksiyon hastalıkları ...
 
Hastane dediğin böyle olur
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi'nde doğum korkusu yaşayan hamilelere ...
Nene Hatun sağlıkta kalitenin adresi
Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Remzi Arslan, hastanelerinde ...
Sağlıkta öncelik eğitimin
Erzurum Sağlık İl Müdürlüğünce yeni doğan ölümlerinin azaltılması, yeni ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri