Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>2011 UİVERSİADE
26 Ocak 2011 Çarşamba - 00:53

2011'e termal yatırım

Erzurum’da yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğrayan Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, baştan aşağı yenilendi.

2011 e termal yatırım

Erzurum’da yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğrayan Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, baştan aşağı yenilendi.
Aziziye Beleyesi Ilıca Termal Tesisleri baştan aşağı yenilendi. Erzurum’da yapılacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için şehre gelecek konukları, Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri de ağırlayacak.
126 yatak kapasiteli otelde başlatılan tadilat çalışmasıyla duvarlar boyandı, zemine laminant parke döşendi, odalardaki perdeler, yataklar, buzdolapları ve tüm mefruşatlar yenilendi, Digitürk yayın hizmeti sunulmaya başlandı. Sunduğu hizmet kalitesi ve çeşitliliğiyle Türkiye’nin gözde termal tesisleri arasında yerini alan Aziziye Belediye Ilıca Termal Tesisleri, 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları sürecinde de tam kapasite çalışarak, yerli ve yabancı konuklarını ağırlayacak.
TERMAL KAYNAKLAR VE UNİVERSİADE 2011
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin termal turizmde her geçen gün çıtayı yükselttiğini ve Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezleri arasında yerini aldığını söyledi. Tesislerde hizmet standartlarını yükseltmek ve misafirlere daha modern ve konforlu odalarda hizmet sunulması adına tadilat çalışması yapıldığını kaydeden Başkan Fatih Cengiz, “2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Erzurum’u dünya vitrinine taşıyacak önemli bir organizasyondur. Bu önemli organizasyona ev sahipliği yaparken, Türk insanının ve Erzurum misafirperverliğini en iyi şekilde göstermek, şehrimizin değerlerini ve potansiyellerini sergilemek zorundayız. Termal tesislerimiz de şehrimiz için önemli bir değerdir. Bu potansiyeli katma değere çevirmek, misafirlerimize hizmetin en güzelini sunmak adına bir takım düzenlemeler yaptık.“ diye konuştu.
//KIŞ TURİZMİ İLE TERMAL TURİZM
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın Erzurum için bir sıçrama tahtası olduğuna işaret eden Başkan Cengiz, Erzurum’un kültürünü, değerlerini, tabii ve doğal güzellikleriyle, potansiyellerinin gelen konuklara en iyi şekilde anlatılması gerektiğini ifade etti. Aziziye’nin en önemli potansiyelinin termal turizm olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Kış turizmiyle dünya vitrinine çıkacak şehrimizde, termal, sağlık, tarih, doğa ve inanç gibi turizm çeşitlerinin entegrasyonunu sağlayarak, topyekun bir kalkınma ritmi yakalamak zorundayız. Bu bağlamda özellikle kış turizmi ile termal turizm arasında kurduğumuz köprü sayesinde, ciddi anlamda yerli ve yabancı turistleri tesislerimizde ağırladık. Gelen konukların şifalı suları ve modern hizmet anlayışıyla tesislerimize hayran kalmaları mutluluğumuzu ve heyecanımızı daha da artırıyor. İnşallah bu atılımları daha da güçlendirip, kış turizminde dünya vizyonuna çıkan Erzurum’u, termal turizmde da daha yükseklere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.
Yeni yatırımlar için de kolları sıvadıklarının altını çizen Başkan Fatih Cengiz, bahar sezonunda temeli atılacak 64 aile kabinli termal köy projelerinin olduğunu ve bu projenin ilçenin termal turizmde markalaşması ve cazibe merkezi haline gelmesi adına çok önemli bir adım, yeni yatırımların da başlangıcı olacağını sözlerine ekledi.

 
Universiade 2011 besiciyi vurdu
 
'Doğu'nun Kapıları' dünyaya açılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akgül Son Noktayı Koydu
Türkiye’de kış sporlarında düzenlenecek ilk organizasyon için yaptırılan ...
'Meteorolojiye göre, Tanrı Söz verdi'
Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Başkanı Goerge Killian, ...
Dünya Erzurum'da toplanıyor
Erzurum 2011 Kış Oyunları’nda kıyasıya yarışacak ülke sporcularının kente girişleri devam ediyor.
 
Palandöken'de FİSU Zirvesi
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde kente gelen FISU yönetim ...
Bir rüya gerçek oluyor
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında Atatürk Üniversitesi Rektörlü ...
Son üç güne girdik..
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erzurum'da 27 Ocak – 6 ...
 
İlk konuklar geldi..
Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler ...
FİSU'dan 'okey' geldi
Erzurum'da 27 Ocak'ta başlayacak olan UNIVERSADE'da hiçbir sıkıntının ...
Tesislere Rus Talebi
Rusya, Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında Erzurum’a inşaa edilen ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri