Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SPOR
18 Şubat 2010 Perşembe - 05:18

2011 tesisleri ilgi odağı oldu

2011 kış oyunları için yapılacak tesis inşaatları devam ederken, inşaatların yapım süreciyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine sorularını iletiyor.

2011 tesisleri  ilgi odağı oldu

Erzurum Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar konuyla ilgili vatandaşları bilgilendirdiklerini belirterek tesislerdeki yapım süreci ile ilgili bilgiler verdi.
Çintimar, "Tesis çalışmalarımız hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor. Çalışmalar 2010'un ortalarına doğru bitecek. Bize tanınan süre 2010 aralık ayıydı. Ama ondan önce teslim edeceğiz. Şu an tesislerin yüzde 80'i bitmiş durumda. Vatandaşlarımız Tesisleri gelip bizzat yerinde inceliyorlar. Bizlerde bu konuda bilgi veriyoruz" dedi.
Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Çintimar, “Kule ve paten pistleri Bin kişilik curling salonu, tesisat ve elektrik sistemi dışında tamamlandı. 2 bin 500 kişilik buz pateni salonunun duvar imalatı bitmek üzere. Tesisat ve elektrik işlemleri devam ediyor. 3 bin kişilik ve 500 kişilik buz hokeyi salonunda da tesisat ve elektrik sistemi döşemesi sürüyor. K-95 Kulesi, K-125 kulesi, hakem kulesi, 100 yataklı basın merkezi ve seyircilerin bulunduğu tribünün kaba inşaatı ve 25 Wax kabinin betonarmesi tamamlandı. Atlama kuleleri hız alma ve konma bölümleriyle ilgili işlerin de, Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor. Kandilli’de Sabit binaların çatı kaplamaları, duvar örülme işlemleri tamamlandı. Atış poligonları, köprü ve hora evi güç kaynağı ile birlikte tamamlandı. Biathlon test yarısı için hora evi ve atış poligonuna elektrik sağlandı Kandilli'deki gölet ise, Haziran ayında teslim edilecek. Konaklı Yolu'nda kamulaştırma işlemleri başladı. 2010 inşaat sezonunda yapımına başlanacak.” dedi.
Konaklı bölgesindeki çalışmaların devam ettiğini belirten Çintimar, “Pist düzenleme çalışmaları tamamlandı. Super-G erkekler A-net montajı yaz aylarında yapılacak. Konaklı sabit binaları duvar, çatı, sıva, kapı pencere doğrama ve cam imalatları tamamlandı. Liftlerin halatları çekilip test edilmesi Mayıs ayında yapılacak. Kar yapma sistemleri imalatına da, Mayıs ayında devam edilecek. Ayrıca Palandöken’de 3 liftin testleri tamamlandı. Suni kar sistemi yapımına Mayıs ayında devam edilecek. Half pipe, slope style tamamlandı. Snovvboard yarışlarının yapılacağı pist çalışmaları da, Yine Mayıs ayında sürecek. Sabit binaların betonarme kaba inşaatı sürüyor. Palandöken ve Konaklı Göletlerinin projelendirilme çalışmaları tamamlandı. Açılış-kapanış seremonisinin yapılacağı Cemal Gürsel Stadyumu'nun bakım, onarım ve tadilatına ilişkin uygulama proje çalışmaları tamamlandı, yapım ihalesine çıkılma aşamasında. MPC ve IBC Merkezleri mimari, betonarme, elektrik ve teknik açıdan projelendirildi. Bu yıl yapımına başlanacak” diye konuştu.

 
“HSYK doğru karar verdi”
 
Gözler Kalkınma Ajansında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2011'e yol haritası
Uluslararası Spor Organizasyonları Koordinatörü Mehmet Atalay, Kanada'da ...
Allah mahçup etmesin
Kandilli’de yapılan Kuzey Disiplini ve Biatlon tesislerinde çalışmalar devam ediyor.
Helal sana Kaya..
Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan milli karateci Rahmetullah ...
 
İSPO 10’da 2011 açılımı
Uluslararası Spor Malzemeleri fuarı "Ispo 10"a katılmak üzere Almanya'nın ...
Atalay 2011 nöbetinde
Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş Koordinatör ve Basın ...
Enes'le övünüyoruz
Dadaş karateci Enes Kaya, Avrupa Ümit-Genç Karate Şampiyonasında üçüncü ...
 
KÜÇÜKLER'DEN İSABETLİ ÇIKIŞ
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Erzurumspor’dan ümit kesildiği yolundaki ...
GERÇEK SUÇLU KİM?
Haber7.com sitesinde, "Ve Erzurumspor artık 3. Lig'te" başlığıyla yeralan ...
MİMARLAR TEPKİLİ
27 Ocak 2011’de yapılacak olan üniversite Kış oyunlarına 1 yılkaldı. Erzurum’un ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri