Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
14 Kasım 2011 Pazartesi - 08:23

AK Parti 'Danıştı'

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı hafta sonunda yapıldı.Toplantıya AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, il ve ilçe yöneticileriyle belediye başkanları katıldı.

AK Parti  Danıştı

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı hafta sonunda yapıldı.Toplantıya  AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, il ve ilçe yöneticileriyle belediye başkanları katıldı.
KILIÇ’IN SUNUMU
AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç yaptı. Bölücü örgütün hain saldırıları sonucu şehit olan güvenlik güçleri ve Van’daki depremde hayatını kaybeden vatandaşları anarak sözlerine başlayan İl Başkanı Kılıç, AK Parti hükümetinin, vatandaşın her sıkıntısına anında yetiştiğini belirterek, “Van’daki depremin yaraları çabucak sarılacak ve vatandaşlarımız için modern yerleşim yerleri oluşturulacak. Aynı şekilde hükümetimizin kararlı adımları sayesinde tüm Türkiye’de kentsel yenileme projeleri devreye sokulacak” diye konuştu.
KONGRE SÜRECİ
Kılıç, AK Parti hükümeti döneminde ülkenin sosyo- ekonomik ve dış politikada büyük ilerlemeler kaydettiğini vurguladı. Kılıç, ilçe teşkilatlarının 20 Kasım'dan itibaren kongrelerini gerçekleştireceğine de işaret ederek, "Kongrelerde görev değişiklikleri yaşanacak. Önemli olan ülkenin ve milletin kazanması. Teşkilat olarak kongrelerde hizipleşmelere izin vermeyeceğiz." diye konuştu.
AKSAK’IN DEĞERLENDİRMESİ
Milletvekili Muhyettin Aksak, Van ve Erciş'te meydana gelen depremlerden yerel yönetimlerin ders çıkartması gerektiğini dile getirdi. Milletvekili Aksak, belediyelerin özellikle de Erzurum Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vermelerini istedi.
Aksak, Van depreminin yaralarının sarıldığını belirterek, depremle mücadelede hükümet olarak ciddi önlemler aldıklarını kaydetti.
Afetlerin herkesi üzdüğünü ifade eden Aksak, " Başbakanımızın talimatıyla şehirlerimizin hepsinde kentsel dönüşüm konusunda çok büyük çalışmalar yapılacak. Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Aziziye'de büyük kentsel dönüşüm yapılıyor. Gez Köyü'nü kaldırdık. Orada da ciddi çalışmalar var. Ayrıca kent merkezinde önemli çalışmalara imza atıyoruz. Erzurum'un hem çehresi değişecek hem de kente sosyal konut yapılacak. Bu şehrin her şeyine el birliğiyle sahip olmamız lazım."diye konuştu.
Erzurum'un marka kent olma yönünde ilerlediğini dile getiren Aksak, kentin, tarihin her alanında "bölgesel şehir" olarak tanımlandığını vurguladı.

AK Parti 22. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile Milletvekili Muhyettin Aksak’ın konuşmalarının ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’u zirve kent yapmaya söz verdik. 7 yıl içerisinde yaptığımız yatırımlar, Erzurum’un belediyecilik tarihi boyunca görmediği hizmetlerdir” diye konuştu.

 
Ovit ulaşıma kapandı
 
Aziziye eğitime odaklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sertoğlu işçilerini uğurladı
Erzurum’un Pasinler Belediyesi personelleri düzenledikleri veda gecesinde gönüllerince eğlendi.
Öztürk Bakan Eker'e sordu
MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk tarım sektöründe Erzurum’da üretilen ...
Akdağ inceleme sözü verdi
Erzurum AK Parti Gençlik Kolları seçimine katılan Sağlık Bakanı Recep ...
 
Küçükler Gaziantep'i gezdi
Çeşitli illerden Gaziantep'e gelen 5 şehrin Büyükşehir Belediye Başkanları, ...
Barutçu güven tazeledi
AK Parti Yakutiye Kadın Kolları Başkanlığına Nihal Barutçu yeniden getirildi.
'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'
CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Bağbaşı ...
 
Şair Albayrak’tan AK Parti'ye sitem
Narman ilçesinde hurdacılık yapan Selim Albayrak, Başbakan Recep Tayyip ...
Meclisin gündemi yoğun
Erzurum İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarına dün yapılan oturum ile devam edildi.
'Neden geç geldiniz?..'
MHP Tokat Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, Erzurum ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri