Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
20 Nisan 2011 Çarşamba - 03:14

AK Parti'den tanıtım atağı

AK Parti'nin Erzurum milletvekili adayları, bugün düzenlenen toplantıyla basına ve partililere tanıtıldı. 12 Haziran'daki genel seçimlerde AK Parti'den siyasete girmeye hazırlanan milletvekili adayları, bugün THY ile geldikleri Erzurum Havalimanı'nda çok sayıda partili tarafından karşılandı.

AK Parti den tanıtım atağı

AK Parti'nin Erzurum milletvekili adayları, bugün düzenlenen toplantıyla basına ve partililere tanıtıldı.
12 Haziran'daki genel seçimlerde AK Parti'den siyasete girmeye hazırlanan milletvekili adayları, bugün THY ile geldikleri Erzurum Havalimanı'nda çok sayıda partili tarafından karşılandı. Oluşturulan konvoyla şehir turu atan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak ve İbrahim Aydemir, tanıtım toplantısının yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'ne geçti. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, 12 Haziran'ı bugün olduğu gibi bir bayram günü olarak yaşayacaklarını söyledi. AK Parti olarak Erzurum'a önemli hizmetler yaptıklarını belirten Kılıç, AK Parti hükümetleri devam ettiği sürece Erzurum'un da büyüyeceğini ve bu pastadan büyük paylar alacağını kaydetti.
AYDEMİR: "AK GÖREV TÜRKİYE'DE MARKALAŞMIŞ ERZURUM'DUR"
AK Parti iktidarıyla önemli bir konuma ulaşan Erzurum'u sosyo-ekonomik olarak daha da iyi konuma taşımak için yola çıktıklarını belirten AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, "Vazifemiz bu görev çerçevesinde sizlere hizmet etmektir. Daha önce bu hizmeti yapan başta Muzaffer Gülyurt olmak üzere burada bulunan sizlere hizmet edenlerden aldığımız bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Erzurum'a hizmet yolunda sizlerin destek ve teveccühlerinizle çıktığımız bu yolda sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Bu mübarek şehre hizmet etme ve hizmetle şeref bulma bizim için ve özellikle de sizlerin huzuruna bu duygularla gelme onurların en büyüğüdür. Listede sadece 6 kişi değil 2001 yılından bu yana Erzurum'un yüzünü ağartan sizler de varsınız. Bu zaviyeden baktığında Ak liste tüm ilçelerdir. Ak görev ise Türkiye'de markalaşmış Erzurum'dur" dedi.
KARAYAZI’DAN NARMAN’A GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ
Aydemir tanıtım konuşmasında şöyle dedi, “Ak yüzlü, ak Gönüllü, Ak niyetli dava arkadaşlarım,Hepinizi yürekten selamlıyorum..Erzurum’a hizmet davasında, sizlerin destek ve teveccühleriyle yola çıktık..Bu mübarek şehre hizmet ufkunda yegane gücümüz sizlersiniz.Partimizin aday listesinde sadece altı kişi değil, 2002 den beri Erzurum’un yüzünü ağartan sizler varsınız..Aday listemiz Karayazıdır, Hasankaledir, Aşkaledir..Adaylarımız Köprüköydür, Karaçobandır, Hınıstır, Şenkayadır..Ak adaylar Oltudur, Narmandır, Tekmandır..Ak listemiz Horasan’dır, Çattır, ispir’dir, Tortum’dur..Ak görev ise Türkiye’de markalaşmış bir Erzurumdur..Bu kutlu davada hedefe el ele yürek yüreğe ulaşacağız..Verilen görev onurumuzdur, gururumuzdur..Ufkumuz erzurumdur..Cenabı hak hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Rabbim bu ak hareketi ve ak davayı mübarek kılsın.. “
ÖNCE ERZURUM
Önceliklerinin Erzurum’a hizmet olduğunu vurgulayan aydemir konuşmasında, “Değerli Dava arkadaşlarım,Bize verilen görev, Erzurum’un yüzünü ağartmak, siyaset zeminini ak tutmaktır..
Ak hedeflere yürümek ve ak ufuklara varmaktır..Palandöken gibi yüce, tabyalar kadar aziz bir duruşla siyasette Erzurum gibi olmaktır.Bu mübarek şehrin tarihi enerjisini siyasette ifade etmek ve halka hizmette şekillendirmektir.Çat’tan Şenkayaya, İspir’den Horasan’a, aşkale’den Hınıs’a kadar, mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe toplumsal uzlaşma ve kucaklaşma niyetinde buluşmaktır.Bu görevi sizlerin desteğiyle aldık.. Bu hedeflere sizlerle varacağız.. Yüreğimizi sizlerle paylaşıyoruz..
Rabbim Ak gönüllü dava erlerini utandırmasın.. Amin’leriniz yol azığımız, niyetleriniz gücümüz, yüreğiniz otağımız olsun.. Rabbim hiçbirimizi ak niyetten gayrı kılmasın..
Hepinizi yürekten selamlıyor, Durmak yok, yola devam diyoruz..” ifadelerine yer verdi.
 AKSAK: "BU DAVADA SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ BİZİ GURURLANDIRIYOR"
Milletvekili olarak 4 yıl boyunca Erzurum'a ve ülkeye hizmet ettiğini vurgulayan AK Parti Milletvekili ve adayı Muhyettin Aksak, "Bu günde aday olarak sizlerin huzurundayım. Erzurumlu kardeşlerimle el ele vererek 12 Haziran'dan sonraki süreyi de en güzel şekilde geçireceğiz. Hep beraber güzel bir seçim çalışması yapacağız. AK Parti'nin iktidarda olduğu 8 yıllık sürede Erzurum, şehirler arasında önemli bir sıçrama noktası yakaladı. Çok önemli bir marka şehir olma yolunda da hızlı adımlarla ilerliyor. Bu
çalışmaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi sizden aldığımız güçle yapıyoruz. Erzurum artık sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Erzurum, turizm şehri olacak dedik. Bir marka olan Palandöken Kayak Merkezi vardı ama onun yanına Konaklı'yı ekledik. Erzurum'un ismini sadece Türkiye değil Dünya biliyor. Bu gurur verici bir mesele. Bu davada Başbakan'la yol arkadaşlığı yaparken sizden aldığımız güç, bizi gururlandırıyor. Bunu artırarak devam ettireceğiz" diye konuştu.
YAVİLİOĞLU: "BU BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜ MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE SÜRDÜRECEĞİZ"
Dünya dengelerinin ekonomik ve siyasal olarak değiştiği bir zamanda ilişkilerini Adalet eksenli kuran AK Parti'nin, milletin verdiği destekle Türkiye'yi mutlu yarınlara taşıyacağını anımsatan Ak Parti Milletvekili adayı Cengiz Yavilioğlu, "Gerçekçi hedefleri olan bir partideyiz. 8.5 yılda milli geliri 3 kat büyüten, kişi başına geliri 3 kat artırarak 3 bin 500 dolardan 10 bin doların üzerine çıkaran bir partinin hedeflerinin de büyük olduğunu düşünmek yanıltıcı olmaz. Siyaseti içten çürüten, ülkeye ağır
bedeller ödeten makam hırsı bizler de olmadı, bundan sonra da olmayacak. Milletin emaneti kutsal kabul ettik. Erzurum'da mezralardan köylere, belde ve ilçelerden şehrin her noktasına ulaşacağız. Ak Parti'nin 2023 vizyonunu anlatacak, bu büyük yürüyüşü milletimizin desteğiyle sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
ÇIĞLIK: "BU YOL ŞAHSİ HIRSLARIN ÇIKARLARIN OLMADIĞI YOLDUR"
AK Parti'nin iktidarda olduğu dönemde yürüttüğü çalışmalarda teşkilatların sürekli yanlarında olduğunu dile getiren Ak Parti Milletvekili ve adayı Fazilet Dağcı Çığlık, "Gönüllü olarak bizimle ilçe ilçe, köy köy dolaştınız. Milletin belirlediği kadronun içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel çalışmalar yapacağız. Hepimiz bu partiye ve Başbakan'a gönül vermiş insanlarız. Bu makamlar bize kalıcı değil. Önemli olan hoş sada bırakmaktır. 23'üncü dönem vekil abilerimle 4 yıl boyunca uyum içindeçalıştık. Ama bunun yanı sıra Silivriler'den aday toplayan partiler var. Çetelerin, mafyaların, biz de ise milletin adayları var. Bizim farkımız bu. Allah bizi mahçup etmesin. Bu yol şahsi hırsların çıkarların olmadığı yoldur. Başbakan liderliğinde millete hizmetkarlık yoludur" diye konuştu.
YILMAZ: "GÖREVİMİZ, PARTİMİZİN MİSYON VE VİZYONUNU ANLATMAKTIR"
Tarihin yeniden yazılacağı, mutlu bir geleceğin 2023 Türkiye'sinin şekilleneceği günlerin arefesinde olunduğunu ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, "Tarihi günlere tanık etmekteyiz. Ne mutlu bizlere ki bu mutlu günlere tanıklık etmiyor aynı zamanda bu sürecinde içerisinde yer alıyoruz. Milletimizin, Genel Başkanı ve Başbakan'a verdiği desteğin arkasında muhakkak ki teşkilatın her kademesinde görev yapan arkadaşların alın teri vardır. Gece gündüz demeden, özverili çalışmalar
yaparak ve partiyi temsil noktasında verdiğiniz güven Ak Parti'yi bu noktaya taşımıştır. Ak Parti, aşırılığın ve gerilimin tarafı olmamıştır ve sonra da olmayacaktır. Ak Parti bu güne kadar din, dil, mezhep ve ırk ayrımı yapmaksızın 74 milyon insanın kucaklaştığı bir Türkiye partisidir. Görevimiz, bizleri tanımayanlara partimizin misyon ve vizyonunu anlatmaktır. Gönül kazanma seferberliği başlatılmalıdır. Bin dost az, bir düşman fazladır" şeklinde konuştu.

 
Tanıyan haber versin..
 
Akdağ'dan yeni anayasa vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamu Sen'den sert tepki
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'nin son zamanlarda başlattığı sivil itaatsizlik ...
Başbakan Erdoğan adayları tanıttı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 12 Haziran genel seçimlerine ...
Yıldırım'a dadaş desteği
AK Parti Bursa milletvekili adayı Bedrettin Yıldırım, hemşerileri ile bir araya geldi.
 
Gülyurt'tan Erzurum'a teşekkür
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ...
“Seçimde Erzurum’u konuşalım..”
Ener Strateji Merkezi Başkanı Vahdet Nafiz Aksu, “Seçim bir demokrasi ...
CHP'de neler oluyor?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanlığı’ndan 14 kişiyle birlikte ...
 
CHP'de Aktaş depremi
CHP Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu ve 14 üye, aday belirleme sürecinde ...
Budak'tan sıralama tepkisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum 5. sıra milletvekili adayı olan ...
'Küskünlük yok, yola devam'
12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den aday ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri