Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
18 Mayıs 2010 Salı - 07:21

AKSAK, AĞIR KONUŞTU

AK Parti Milletvekili Aksak, eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın malum kaset olayına atıfta bulunarak, "Ergenekon beğenmediği avukatını azletti." dedi.Aksak, Baykal'dan sonra CHP'nin başına gelecek kişinin de Ergenekon'un avukatlığını yapacağını iddia ederek, "Ergenekon avukatını azletti. CHP'nin yeni başına gelecek olan da Ergenekon'un avukatı olacaktır.." dedi.

AKSAK, AĞIR KONUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın malum kaset olayına atıfta bulunarak, "Ergenekon beğenmediği avukatını azletti." dedi.

//CHP’NİN BAŞINA KİM GELİRSE ERGENEKONUN AVUKATLIĞINI YAPACAKTIR

AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, seçim bölgesi ve memleketi Erzurum'daki temas ve sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini devam ettiriyor. Milletvekili Aksak, Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu'nu (DASİDEF) ziyaret etti. Aksak, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kaset görüntüleriyle ilgili açıklamada bulundu. Aksak, konuşmalarında Ergenekon örgütünün avukatlığını yaptığını iddia eden Baykal'ın aynı örgüt tarafından tasfiye edildiğini ileri sürdü. AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Baykal'dan sonra CHP'nin başına gelecek kişinin de Ergenekon'un avukatlığını yapacağını iddia ederek, "Ergenekon avukatını azletti. CHP'nin yeni başına gelecek adam da Ergenekon'un avukatı olacaktır. Bunu beğenmediler. Ergenekon'un avukatıyım diye bağırıp duruyordu. Baykal'ın yerine kim gelirse gelsin kimin üzerinde anlaşırlarsa anlaşsınlar, tabi bulup bulamayacakları da ayrı bir sıkıntı, gelen adam da yine Ergenekon'un avukatlığını yapacaktır." dedi.

//TÜRKİYE’DE MUHALEFET YOK

Türk siyasi hayatının önemli sıkıntılarından birisinin dik duran, ülke ve millet menfaatini gözeten bir muhalefet partisinin bulunmaması olduğunu savunan Aksak, "İktidar partisi olarak, Parlamento'da gerçek anlamda bir muhalefet partisinin olmamasının sıkıntısını yaşıyoruz. Parlamento'da yapıcı, akılcı bir muhalefet partisinin olmamasının ciddi anlamda sıkıntısını yaşıyoruz." diye konuştu.

 
5. GÜN, SONUÇ ALINAMADI
 
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gurbetçi zeçi 21 Mayıs 2010 Cuma 14:30

milleti , köylüyü , cahil vatandaşı öyle bir güzel avladınız ki din ile islam ile helal olsun,muhalefet yapabilecek güç göremiyorum Türkiyede, sizlere muhalefet eden dinsiz veya islam düşmanı gibi algılanıyor pesss diyorum helal olsun sizlere, akp veya akp'lilerden başkası sanki dindar olamaz, sanki sizlerden başkasının inancı yok gibi algılanıyor artık emin olun,ben inadına akp'ye oy vermeyeceğim Cemaatide desteklemeyeceğim benim dinim bana ait Allah ile arama asla giremeyeceksiniz.

Yorumu oyla      0      0  
misafir 21 Mayıs 2010 Cuma 13:48

sizin gibi iktidar olursa tabiki muhalefet olmaz adamlar muhalefet mi yapabiliyor Amerika var arkanızda aldınız desteğini muhalefetmi yaptırır amerika.

Yorumu oyla      0      0  
aksak= baykal 21 Mayıs 2010 Cuma 12:38

benim bildiğim sayın aksak ile sayın aksak arasın da bir takım benzerlikler var.sayın aksak bu konuda baykalı eleştirirse kendisini tartışma konusu yapar.her erzurumlu ne demek isteğimi anladı değilmi.aksak bu konuda susacak ve oturacak...tencere dibin kara senin ki benden kara işi olur çıkar...

Yorumu oyla      0      0  
Çok ağır konuşmuş 21 Mayıs 2010 Cuma 00:45

Haggaten gardaş çok ağır konuşmuş perişan olmuştur şimdi CHP'liler.Ben CHP'ye oy vermezdim hiç de vermedim ama Kılıçdaroğlu gelirse vallahi oy verecem ona,adam efendi dürüst kavga etmez,sessiz sakin Alevi de olsa başımızın tacıdır hiç önemli değil,dürüst adam belliki,her muhabbetinde üretimden fabrika kurmaktan bahsediyor helal olsun,yıllardır perişan ettiler milleti herşeyi sattılar inşallah Kılıçdaroğlu gelirde sahip çıkar halka,Baykal gibi sosyete takılmaz veya diğerleri gibi paragöz olmaz !

Yorumu oyla      0      0  
misafir 18 Mayıs 2010 Salı 16:58

PKK'lıları çakkalları tepemize çıkarıp şımartın terörü azdırın bitirilmiş olan ve leşleri serilmiş olan eşkıyaya taviz verin ondan sonra da konuşun yok Ergenekonmuş bilmem neymiş geçin bu hikayeleri delikanlı olun biraz.

Yorumu oyla      0      0  
AKP 18 Mayıs 2010 Salı 15:32

AKP ve AKP'liler sütten çıkmış ak kaşık değilmi ?

Yorumu oyla      0      0  
Avukatlık 18 Mayıs 2010 Salı 15:31

Sen kimin avukatısın , hangi usülsüzlüklerin üstünü örtüyorsunuz trilyonlarca lirayı çöpe atarken neden sesiniz çıkmıyor saçmasapan uydurma hayal ürünü hikayelerle halka korku verip malı götürdünüz Allah da sizden sorsun.

Yorumu oyla      0      0  
aksak bilir 18 Mayıs 2010 Salı 13:31

aksak bilir bu işleri, erzurumda onun kadar kimse anlamaz.açıkçası böyle bir açıklamayı akp'de başka birisi yapar diye bekledim.ilginç aksak yapmış.....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5. GÜN, SONUÇ ALINAMADI
Erzurum’un Tekman ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki iki kız çocuğundan 5 ...
KORKUT ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Cedit mahallesi Dere sokakta başlatılan ...
ATATÜRK ÜNİVESİTESİ'NE ÖVGÜ
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Ertugay ve MHP İstanbul Milletvekili ...
 
METEOROLİJİ UYARDI
Erzurum İl Kriz Merkezi Başkanlığı’nca sel uyarısı yapıldı. BUgün beklenilen ...
MHPLİLER KONFERANSTA BİRARAYA GELDİ
MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından “ Kutuplaşma Çatışma Kıskacında Türkiye” ...
TEŞVİK BİLMECESİ
Atateknokent tarafından yapımı planlanan Grand Olimpiyat Oteli için Sanayi ...
 
ERZURUM RÜZGARI ESTİ
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun Kulüplerarası Halk Oyunları Grup ...
POLAT'IN MANZARASI ENGELLENEMEZ
Erzurum Palandöken'deki Polat Renaissance otelin sahibi İbrahim Polat, ...
SUÇLAMALARI REDDETTİ
Yargıtay 11. Ceza Dairesi, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri