Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
24 Mayıs 2010 Pazartesi - 07:30

Akdağ'dan örtülü tepki

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, siyasetin bir hizmet alanı olarak görülmesi ve siyaset yapanların da böyle görmesi gerektiğini belirtti. Bakan Akdağ, vatandaşında artık meseleye bu gözle baktığını çok iyi bildiklerini dile getirdi.

Akdağ dan örtülü tepki

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, siyasetin hayal satmanın bir aracı olmaması gerektiğini söyledi. Türkiye'de siyaseti yıllarca hayal satışı olarak götürenlerin olduğunu ve memleketin bundan çok zarar gördüğünü vurgulayan Akdağ, şöyle konuştu: "Üzülerek ifade etmeliyim ki; bugünlerde de yine hayal satışları piyasaya çıkmaya başladı. Vatandaş olarak buna karşı çok dikkatli olmalıyız. Hayal ile karın doymaz. Lafla peynir gemisi de yürümez. İş yapacaksınız, iş göstereceksiniz. Milletin işe ihtiyacı var, milletin hastaneye ihtiyacı var, okula ihtiyacı var böyle çok amaçlı salona ihtiyacı var. Dolayısıyla bu hayal satıcılarına aldanmayacağız artık."

//HAYAL SATMA DÖNEMİ BİTTİ

Türkiye'de hayal satıcılarının döneminin artık bittiğini anlatan Recep Akdağ, belli şişirme yelkenlerle birilerinin üflediği rüzgarlar ile hayal satanların hayal kırıklığına uğrayacağını ileri sürdü. Bunu çok açık söylediğini anlatan Akdağ, şunları söyledi: " Türkiye'ye ilan ediyorum. Hayal satma dönemi geçmiştir. Vatandaşlarımız iş yapanlarla iş yapmayanları, iş yapabilecek olanlarla iş yapamayacak olanları ayırt etmeyi şükürler olsun ki çok mükemmel bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bu demokrasinin Türkiye'de geldiği olgunluk noktasıdır. Kimse Türkiye'de geçmiş dönemlerin siyasetiyle siyaset yapabileceğini zannetmesin. Hiç kimse bağırarak, çağırarak, şurası eksik diye siyaset yapacağını zannetmesin. Bir şey eksik olabilir. Siyaset yoluyla hizmet edenler bizler iktidarda olanlar belli noktaları henüz tamamlayamamış, gerçekleştirememiş olabiliriz. Ama muhalif görüş veya alternatif görüş ortaya koyanlar neyi, nasıl yapacaklarını net olarak ortaya koymalıdır.

Ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçte Türk demokrasisi çok güçlenecek. Özgürlüklerimiz genişleyecek. İşte 12 Eylül'de bir referandum var. Bu referandum da bunu yaşayacağız. Milletimiz kuşkusuz kendi hürriyetinin genişlemesi için kendi demokratik haklarının güçlenmesi için kendi iradesinin yani 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir' diye ifade edilen iradenin tahakkuku için gerekeni yapacaktır."

//MİLLET İRADESİ

Milletin üstünde bir vesayet kabul etmediklerini ifade eden Akdağ, asıl olanın her zaman millet olduğunu söyledi. Milletin iradesinin üstünde bir irade kabul etmediklerini anlatan Akdağ, sözlerine şöyle devam etti: "Ne toplum mühendisliği yapmaya soyunan belli bir basın grubu, ne bürokratik bir oligarşiyi ülkede hakim kılmaya çalışan belli zihniyet grubu bu değişimi önleyemeyecek. Bir çağlayan bir defa akmaya başladı mı onun önünde hiç kimse duramaz. Türkiye'de demokrasi çağlayanı çok güçlü bir şekilde akmaya başlamıştır. Nasıl ki 1950'ler de millet 'yeter söz milletindir' demiş idiyse bugün de millet 'yeter söz hem

milletindir hem de karar milletindir' demektedir. Onun için geleceğe umutla bakıyoruz. Yavrularımızın geleceğine umutla bakıyoruz."

 
ALPERENLER ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDA
 
2. Üniversite TBMM Komisyonunda
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemalettin 28 Mayıs 2010 Cuma 19:08

Siz hayal değil din sattınız ve sonunda bizi sattınız sayın bakan. Erzuruma bir bakın ve sonra hala üzülmüyorsanız siz bilirsiniz.

Yorumu oyla      0      0  
op.dr.zakir ARAZ 28 Mayıs 2010 Cuma 10:38

GERÇEKTEN POLİTİKADA HAYAL DÖNEMİ SONA ERDİ SAYIN BAKAN HAKLI.ANCAK HAYAL EDİLEMEYECEK VE TELAFİSİDE İMKANSIZ UYGULAMLARLA HEP ANILACAK SAYIN BAKAN VE İKTİDAR.BAKANLIK BİTTİĞİNDE BU MİLLETİN VE HELE ERZURUMLULARIN TEPKİSİ NE OLACAK ACABA MERAK EDİLİYORMU?

Yorumu oyla      0      0  
Hayal Satma 27 Mayıs 2010 Perşembe 21:53

Hayal satma konusunda AKP ve yandaşları çok ustadır,özellikle din adına başa gelip kendilerini anormal zenginleştirmek ve halka bir türlü inememek konularında da malesef iyiler.8 yıldır bu ülkede güzel icraatlar yapmış olabilirler ama öncelikle kendi problemlerini çözmek amacıyla geldiler! Tabi eğer bir problemleri varmıydı yok muydu bilinmez neden geldiler anlamıyorum,Türbanlıları korumak adına geldiler herhalde ki çok mutlular, Erzuruma bir tane Fabrika yapmayıp hayal sattılar tebrikler size!

Yorumu oyla      0      0  
necati 27 Mayıs 2010 Perşembe 16:16

ben Bakanın yerinde olsam vallahi de bugün istifa eder Erzuruma dönerdim ve yaptığım hataları düşünürdüm Erzurumun doktorları neredeler ve ben ne yaptım derdim kendime en başarılı ve en verimli yaştaki doktorlar gitti bunları düşünürdüm birde Mecliste ülkücülerle neden kavga ettiğimi yumruk sıktığımın hesabını sorardım kendime bir Erzurumlu olarak da üzülür ve sıkılırdım,çok üzücü bir durum bu malesef sayın bakanın erzurumda bir dadaş olarak gençliğini,ticaret hayatını hatırlıyorum üzülüyorum !

Yorumu oyla      0      0  
Erman 26 Mayıs 2010 Çarşamba 21:53

Siz ne satıyorsunuz sayın bakan hayal değil de bulgur ve pirinç. Her ikisi de vatandaşı kandırmak değil mi?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ALPERENLER ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDA
Alperen Ocakları Ortaöğretim Başkanlığı tarafından Erzurum Şehit Aileleri ...
BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Tatbikat İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, yoksul ...
MAHKEME "DURUN" DEDİ
Erzurum’un Uzunudere ilçesine bağlı Altınçanak köyünde yaptırılan kum ...
 
BAZ İSTASYONUNA TEPKİ
Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Kayakyolu semtine bir GSM şirketi ...
PASİNLER, KÖYDES'İ DEĞERLENDİRDİ
Pasinler ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı. Toplantıda KÖYDES ...
TARİH ŞAHİTLERİ OLDU
Erzurum'da evlenmeye karar veren çift, nikah töreni için ilginç bir mekan ...
 
EĞİTİMCİLER ERZURUM'DA TOPLANACAK
Türkiye genelindeki lise ve dengi okulların müdürleriyle ilçe milli eğitim ...
Sağlıkta kan kaybı
Erzurum, sağlık hizmetleri alanında marka haline gelen hekimlerini kaybetmeye ...
KREŞ SORUMLULARI HAKKINDA SORUŞTURMA
Erzurum’da kreşte oyun oynadığı sırada kafasına dolap kapağı düşen 4 yaşındaki ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri