Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
28 Kasım 2010 Pazar - 22:03

Atasoy övgü topluyor..

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ilçede göreve başladıktan sonra her hafta Cuma günü bir köyü ziyaret ediyor. Kaymakam Atasoy’un köy ziyaretleri çerçevesinde bu hafta ise Ergazi köyünü ziyaret etti.

Atasoy övgü topluyor..

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ilçede göreve başladıktan sonra her hafta Cuma günü bir köyü ziyaret ediyor. Kaymakam Atasoy’un köy ziyaretleri çerçevesinde bu hafta ise Ergazi köyünü ziyaret etti.
Kaymakam Atasoy’un Ergazi köyü ziyaretine İl Encümenleri Mübir Akdemir, Cem Çil, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen, Şekerli Belde Belediye Başkanı Ferkan Akbulut, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nedim Karakuş ve diğer daire amirleri katıldı.
Narman Kaymakamı Atasoy, Ergazi köyü ilköğretim okulunu ziyaret ederek burada öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Atasoy, öğrencilere tek tek ne olmak istediklerini sorması üzerine öğrenciler, öğretmen, doktor ve polis olacaklarını söylediler.
Kaymakam Atasoy, “İnşallah okuyarak istediğiniz mesleğe sahip olursunuz ama çok okuyup çok çalışmakla istediğiniz mesleklere ulaşabilirsiniz. Ben sizlere seviye belirleme sınavına hazırlık için test kitapları göndereceğim. İlçe kaymakamlığı olarak her zaman yanınızdayım. Ayrıca her öğrenciye bir kitap göndereceğim ve okulun birinci dönemi bitmeden tekrar okula gelip okuduğunuz kitapların özetlerini sizlerden alacağım” dedi.
Öğrenciler ilköğretim bittikten sonra bazı ailelerin çocukları liseye göndermediklerini söyleyerek Kaymakam Atasoy’a, liselerinde zorunlu olmasını istediklerini, çocuğunu liseye göndermeyen ailelerin ikna edilmesini belirttiler. Kaymakam Atasoy ise liseye devam etmek isteyip de ailesi tarafından gönderilmeyen olursa kendisini bilgilendirmeleri halinde okumalarının önündeki her engelin kaldırılması için gayret edeceğini söyleyerek rahat olmalarını istedi.
Daha sonra Köy okulunda bulunan ana sınıfını gezen Atasoy ve diğer daire amirleri buradaki minik öğrencilere çikolata ve boyama kalemi hediye ettiler.
Öğretmen ve öğrencilerle okul binasının önünde hatıra fotoğrafı çekilen Kaymakam Atasoy, öğrencilerin lastik ayakkabı giydiklerini görmesi üzerine öğretmenlerden ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının tespit edilmesini isteyerek o çocuklara ayakkabı ve kışlık mont göndereceğini belirtti.
Köy meydanında köylülerle sohbet eden Kaymakam Atasoy’a, bazı ailelerin küs olduklarını öğrenmesi üzerine bu devirde birbirleriyle küs kalınmasının çok yanlış olduğunu birlik ve beraberliğin her zaman önemli olduğunu belirterek geçmişe değil geleceğe bakılmasını istedi.
Atasoy, “Köy için birlik ve beraberlik içinde ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz. O yüzden birlikten kuvvet doğar birliğini koruyan güçlü bir halk demek güçlü devlet demektir. İnşallah bu aileler barışır ve bizde davul zurna ile bu konuşma yaptığım yerde hep beraber halay çekeriz” dedi.
Köy Konağında köylüler tarafından verilen yemeğin ardından Kaymakam Atasoy ve ziyarete iştirak edenler köyden ayrıldılar.

 
Bayraktar, güven tazeledi
 
Akdağ curling’i sevdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağlıkçılar güvenlik istiyor
Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Güler, ...
Nazar değmez inşallah..
Bölgesel Amatör Lig 1.gurupta mücadele eden Büyükşehirbelediyespor kendi ...
2011 için ilk ciddi sınav
25. Üniversiteler arası Kış oyunlarına ev sahipliği yapacak Erzurum’da ...
 
Gençler halk müziğinde yarışacak
Erzurum’da sesine güvenen gençler, Gençlik Merkezi tarafından açılacak ...
2011 çayı 10 ton sattı
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR), 2011 Kış Oyunları’na özel ...
Allah devlete zeval vermesin..
Yakın bir zamana kadar uzman doktorun bulunmadığı Erzurum Karayazı Devlet ...
 
Palandöken'den çağdaş yaklaşım
Hasta ve çalışan güvenliğini sağlamak amacıyla acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç ...
Büyükşehir övgü topluyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Toplama Merkezi'nde 11 ...
Büyükşehir doğruyu gördü..
Erzurum’da halk otobüsleriyle minibüsler arasında yaşanan çekişme ve ‘tek ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri