Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
14 Aralık 2015 Pazartesi - 10:23

Aydemir: 'Erzurum Ülke Gündeminin Manşeti’dir'

Aydemir, ‘Erzurum, tarihinde kaydettiği değerleri, ecdat mirası olan duruşu, sosyal ve ekonomik potansiyel, imkan ve kaynakları, öncü kanaat önderleri ve beşeri sermayesi ile ülke gündeminin manşet ilidir. Erzurum 3’üncü sayfa haberlerinin şehri olamaz’ dedi.

Aydemir:  Erzurum Ülke Gündeminin Manşeti’dir

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum, tarihinde kaydettiği değerleri, ecdat mirası olan duruşu, sosyal ve ekonomik potansiyel, imkan ve kaynakları, öncü kanaat önderleri ve beşeri sermayesi ile ülke gündeminin manşet ilidir. Erzurum 3’üncü sayfa haberlerinin şehri olamaz’ dedi.

ERZURUM’UN 2023 SEYRİ VE DEĞERLER

Erzurum’un ülke ve küresel gerçekler noktasında 2023 ufku doğrultusundaki seyrini değerlendiren Milletvekili Aydemir, Erzurum’un doğru ve iyi tanıtımının önemli olduğuna vurgu yaparak, ‘Erzurum adli olaylarla değil, huzur coğrafyası olduğu gerçeğiyle gündemde yer bulmalıdır. Bu noktada, kendini Erzurumlulukla tarif eden herkes özel bir dikkat ve hassasiyet sergilemelidir. Dadaşlığın vecibesi budur.’ dedi.

VUSLAT DER VE ABDURRAHMAN GAZİ VAKFI ZİYARETİ

Geçtiğimiz hafta sonunda İlim Yayma Cemiyeti, Vuslat Derneği ve Abdurrahman Gazi Vakfı’nı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bu terbiye ocakları var oldukça, Erzurum sahip olduğu manevi disiplinden asla kopmayacak, Ahmet Yesevilerin, Abdurrahman Gazilerin ufku bu aziz coğrafyanın daimi adresi olacaktır.’ diye konuştu.

‘ONLARA MÜTEŞEKKİRİZ’

Vuslat Der ziyaretinde Dernek Başkanı M. Şevket Gökşan ve yöneticilerle görüşen Milletvekili Aydemir, öğrencilerle sohbet etti, onların beklenti ve görüşlerini dinledi. Öğrencilere başarılar dileyen Milletvekili Aydemir, ‘Şefkate Uzanan Elleniniz’ konumundaki Vuslat Derneği yönetimine verdikleri hizmetten ötürü müteşekkir olduklarını kaydetti.

HAYIRDA YARIŞANLARIN HİZMETİNDEYİZ

Abdurrahman Gazi Vakıf ziyaretinde de Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Emek ve yöneticilerin konuğu olan Milletvekili Aydemir, ‘Taşıdığı ismin manasında, değerler eğitimi ve hizmeti veren Vakıf, imaj ve vizyonu ile Erzurumluluğun adeta bir fotoğrafı ve yansımasıdır. Hayırda yarışan kardeşlerimizin her daim hizmetindeyiz’ dedi.

İYC BİR TEFEKKÜR KAYNAĞIDIR

İlim Yayma Cemiyeti Erzurum Şubesi Başkanı Raci Solmaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir,  Milli ve manevi hassasiyetleri, moral değerleri korumak, yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere bir ruh disiplini halinde aktarmak adına cemiyetin bir tefekkür kaynağı olduğunu vurguladı.

‘ERZURUM ANADOLUNUN ÖNSÖZÜDÜR’ TARİFİNE BAKIŞ

Güzel ahlakı tamamlamak üzere kainata teşrif etmiş Yüce Peygamberin tebliğinde ruh ve gönüllerini buluşturan Erzurumlunun her kayıt ve şartta, ülkeye yön ve mesaj veren mukaddes bir adreste yer aldığını hatırdan çıkarmadığını ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’u Anadolu’nun önsözü olarak tarif eden münevverlerimizin odak noktası işte budur. Onların bu tarifte dikkat çektikleri gerçek, Erzurum’un yüksek bir ruhu temsil ettiğidir. Bu manevi terbiye ocakları ecdattan tevarüs eden değerlerin korunarak, gelecek nesillere intikalinde fevkalade mühim bir fonksiyonu yürütüyorlar. Onlara müteşekkiriz’ dedi.

ERZURUM MEDYASINA ÖVGÜ

Erzurum’un, görsel ve yazılı basınıyla, medya bütününde, ilin ülke gündemine taşınması odağında takdir edilen ve saygı duyulan bir yaklaşım sergilediğini, bu hassasiyetin kaynağında Erzurum sevdası ve dadaşlık ruhunun bulunduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Biz bunu dadaş vicdanının eseri, haysiyetinin vurgu ve özeni olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

 
Bakan Sarı açıkladı..
 
Konaklı haftaya lider girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Sarı açıkladı..
Sarı, Aralık ayında Ankara’da toplam bin kişiye Çevre Görevlisi Vize Eğitimi ...
'Şeytan da taşlayacağız, tavfa da edeceğiz'
Davutoğlu, ‘'Bir yandan şeytan taşlayacağız ama bir yandan da tavaf etmeyi ...
'Milli meselelerde bir ve beraber olalım'
Muhalefet partilerine yaptığı çağrıyı tekrarlamak istediğini belirten ...
 
Davutoğlu: ‘Kamu personel reformu yapacağız’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kamu personel reformu yapacağız. Yapacağımız ...
GSB Doğu’da yatırıma yoğunlaştı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın göreve geldiği 2013 yılından ...
Aydemir’den İhtisas Ekonomisi Modeli
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ilçeler bazında, sosyal ...
 
TBMM Komisyonlarında Erzurum ağırlığı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) hükümet programını görüşmek üzere toplandı.
Aydemir’den Dadaş asaleti vurgusu
Aydemir,’Halkın irfanından tedris etmiş, feraset, basiret ve izanına teslim ...
Milletvekili İbrahim Aydemir: ‘AK Hareket, Milli basirettir...’
İbrahim Aydemir, TBMM 25. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış töreninde Cumhurbaşkanımız ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri