Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
11 Mayıs 2011 Çarşamba - 09:06

Aydemir STK'ları ziyaret etti

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir dün seçim çalışmalarını Erzurum Barosu ile Türk-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların Erzurum Şubelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Aydemir STK ları ziyaret etti

 Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir dün seçim çalışmalarını Erzurum Barosu ile Türk-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların Erzurum Şubelerini ziyaret ederek sürdürdü.
Erzurum Barosunu ziyaretinde Baro Başkanı Mehmet Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Aydemir, burada yaptığı açıklamada, onlarca yıldır kanayan yara haline gelen ülkedeki adalet mekanizmasının Ak Parti iktidarıyla normalleşme sürecine girdiğini söyledi.
YARGI NORMALLEŞME SÜRECİNE GİRDİ
Hiç kimsenin adaleti, özgürlüğü ve demokrasiyi şarta bağlamak gibi bir gerekçesinin olamayacağını belirten Aydemir, Ak Parti iktidarıyla bu üç temel yaşamsal sorunun çözüm aşamasına getirildiğini ifade etti. Ak Partinin sadece yargının işlevselliğine dönük çalışmaları değil, fiziki koşullarının düzeltilmesi noktasında da devrim niteliği taşıyan hizmetler yaptığını kaydeden Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Adalet’e yaraşır binalar ve fiziksel donanımlar partimiz hükümeti tarafından çağdaş standartlara kavuşturulmuş, yargının işleyiş sürecinde ise, daha önce partizanca yapılan yanlışlıklar bir bir düzeltilmiştir. Ülkemizin yargı ayağı, partimizin vermiş olduğu yoğun mücadeleler sonucu normalleşme sürecine girmiştir” dedi.
SENDİKA BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ
Milletvekili İbrahim Aydemir daha sonra Türk-İş Konfederasyonna bağlı sendikaların başkanlarıyla bir araya geldi. Demiryolları Sendikası Erzurum Şube Başkanı Yusuf Gökçam, Tes-İş Erzurum Şube Başkanı Muharrem Demiray, Sağlık İş Erzurum Şube Başkanı Selami Dızman, Tes-Koop İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Hakan Kurt ve Belediye İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mustafa Kılın ile görüşen Aydemir, burada da Ak Partinin işçi kesimine dönük yapmış olduğu çalışmaları anlattı.
Sendika Başkanlarının sorularını da cevaplandıran Aydemir, özellikle işsizlik konusunda, seçimlerin akabinde önemli adımların atılacağını vurguladı.
SIRA İŞSİZLİĞİ ÇÖZÜME KAVUŞTURMADA
Küresel krizin tüm dünya ülkelerini kasıp kavururken, Türkiye’yi teğet geçtiğini, bunun da Ak Parti iktidarının önlem, çaba ve çalışmaları sayesinde olduğunu belirten Aydemir, ülkedeki işsizliğin son yıllarda biraz da olsa artış kaydetmesinin küresel krizin etkisi olarak değerlendirilebileceğini vurguladı.
“Ak Parti bu sorunu da çözecek inşallah” diyen Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Yeter ki seçimlerden daha da güçlü çıkalım. Gerek Erzurum planında, gerekse ülke genelinde Ak Parti’nin güçlenerek seçimlerden çıkması, ekonomiye büyük moral değer katacak ve ekonomideki canlılık, her yere olduğu gibi istihdama da yansıyacaktır. Bunun dışında partimiz yeni ve büyük istihdam alanları oluşturmak için çok ciddi plan ve programlar hazırlamış, bunlar da 13 Haziran sabahından itibaren uygulamaya koyulacaktır. İşsizlik çok yakın bir gelecekte mazide kalan bir sorun olacaktır” diye konuştu.

 
Sevgi Bayrağı Erzurum kulvarında
 
Yavilioğlu Hedef 2023'ü anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üner'den pazar çıkarması
CHP’nin hanım adayı Nurhan Banu Üner, seçim çalışmalarını sürdürüyor. ...
Hınıs'ta siyasi hoşgörü örneği
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim ...
Aydemir Üniversitelilere seslendi
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ...
 
Öztürk öngörülerini paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim ...
Ak Parti seçim bürosu açtı
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatınca ilçede iki ayrı semtte seçim irtibat ...
MUSİAD sert çıktı
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, “Türkiye’de sağlık hizmetlerinin ...
 
Aksak seçim gezilerini sürdürüyor
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Erzurum’un Hınıs ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
'Karaçoban Kutlu bir Durak'
AK Parti Milletvekili adayı Aydemir, Karaçoban’da gezi ve incelemelerde ...
CHP adaylarından İspir çıkarması
Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Palandöken ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri