Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
8 Ekim 2012 Pazartesi - 02:26

Aziziye otoparkında geri sayım

Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde hizmete sunacağı Aziziye Katlı Otopark ile Erzurum’daki müstakil otopark sayısını üçe çıkaracak.

Aziziye otoparkında geri sayım

Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde hizmete sunacağı Aziziye Katlı Otopark ile Erzurum’daki müstakil otopark sayısını üçe çıkaracak. Büyükşehir Belediyesi, Menderes Yeraltı Otoparkı ve Cedit Kapalı Otoparkı’nın ardından Merkezi Yönetim Caddesi’nde yeni bir otoparkı daha Erzurum’un hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmet binaları arasında inşa edilen 525 araç kapasiteli Aziziye Katlı Otopark’ın yapımı tamamlandı. Üç kattan oluşan ve son rötuşların yapıldığı Aziziye Katlı Otopark, Merkezi Yönetim Caddesi’nde yaşanan park çilesini tamamen ortadan kaldıracak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’u çok katlı otoparklarla tanıştıracağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tuttuk ve Erzurum’daki katlı otopark sayısını üçe çıkardık” dedi.
BAŞKAN KÜÇÜKLER: ERZURUM’A ÜÇ KAPALI OTOPARK BİRDEN KAZANDIRDIK
Erzurum’da 8 yıl öncesine kadar müstakil tek bir otoparkın dahi bulunmadığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Göreve geldiğimizde Erzurum otoparklardan yoksun bir kentti. Bunu şehirleşme noktasında öncelikli bir sorun olarak kabul ettik ve Erzurum’a çok katlı otoparklar kazandıracağımızın sözünü verdik. Cumhuriyet Caddesi’nde inşa ettiğimiz Menderes Yeraltı Otoparkı ile Erzurum’da bir ilki gerçekleştirdik. Bir tek müstakil otoparkı dahi bulunmayan Erzurum’a Menderes Yeraltı Otoparkı’nın ardından Cedit Kapalı Otoparkı’nı kazandırdık. Şehir merkezinde yaşanan park sıkıntısını yeraltı otoparkımızla çözüme kavuşturduk. Tebrizkapı, Batpazarı ve Taşmağazalar bölgesindeki park sorununu ise, Cedit Kapalı Otoparkı ile ortadan kaldırdık. Şimdi sıra Merkezi Yönetim Caddesi’ndeki park çilesini çözmeye geldi. Yapımına bu yaz sezonunda başladığımız Aziziye Katlı Otoparkı’nı tamamladık. 525 araç kapasiteli otoparkımızı önümüzdeki günlerde Erzurum’un hizmetine sunacağız. Ayrıca yıkılan Numune Hastanesi’nin yerinde önümüzdeki yıl dördüncü otoparkı da yine güzel şehrimize kazandırmış olacağız” diye konuştu.
YATIRIM SÜRECİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’a kazandırılacağını açıkladıkları hiçbir projenin söz ya da kağıt üzerinde kalmadığına dikkati çekerek, “Bizim projelerimiz de ortada, yaptığımız işler de ortada. Hayata geçirileceğine dair söz verdiğimiz projelerimizin birçoğunu gerçekleştirdik, bir o kadarı için de somut adımlar atmış bulunuyoruz. Erzurum’a gönül vermiş olanlar ve ortak paydası Erzurum olanlar bunu çok iyi bilir” ifadelerini kullandı.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi Erzurum’u 2012 yılında da yatırıma boğduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Şehri neredeyse şantiyeye çevirmiş durumdayız. Olimpiyat Parkı’ndan Mal Meydanı’na, Et Entegre Tesisleri’nden Atık Su Arıtma Tesisleri’ne, Mevlana Vadisi’nden Palandöken Caddesi kamulaştırmalarına varıncaya kadar birçok bölgede somut anlamda hayata geçirmeye başladığımız projeler yürütülüyor. Çünkü Erzurum hizmetin en güzelini ve en kalitelisini hak ediyor” şeklinde konuştu.

 
Altyapı kabusu sona erdi
 
Meclis üyelerine dava
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altyapı kabusu sona erdi
Aziziye Belediyesi’nin yaptığı altyapı çalışmaları sayesinde Dadaşkent’te yağmur kabusu sona erdi.
Güneş Cuma konferansları başlıyor
Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, 2012-2013 Cuma Konferansları ...
Erzurum CUP 2013'te
KUDAKA Kış ve Spor Turizm Başkanı Mehmet Nuri Alim, Cup ve Atlı Polis ...
 
EDT'den Bremen Mızıkacıları
Erzurum Devlet Tiyatrosu ekim ayında Bremen Mızıkacıları ve Mekruh Kadınlar ...
DapGenç-DapFest Projesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2012 Yılı Gençlik Destek Programı ...
Kışa merhaba
Erzurum’da hava sıcaklık değerleri gündüz 14 gece ise 4 dereceye kadar ...
 
Atama polemiğine açıklama
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, bir memurun yer değiştirmesiyle ...
Sağlıkta Şifa damgası
Özel Erzurum Şifa Hastanesi’nin hizmete açıldığı 2005 tarihinden bu güne ...
Yakutiyespor 5'ledi
Yakutiyespor deplasmanda oynadığı Kalkanderespor maçını farklı kaybederek taraftarlarını üzdü.
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri