Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>EKONOMİ
3 Şubat 2010 Çarşamba - 08:16

Dadaş Gül TMSF’nin başına geçti

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) yeni başkanı Şakir Ercan Gül oldu.

Dadaş Gül TMSF’nin başına geçti

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) yeni başkanı Şakir Ercan Gül oldu.
TMSF'nin yeni başkanı ve kurul üyeleri belli oldu. Şubat 2010 itibariyle TMSF Başkanlığı görevine Şakir Ercan Gül geldi. Kurul'un diğer üyeleri ise; Mukim Öztekin, Abdullah Demiröz ve Nevzat Mazı oldu.
Şakir Ercan Gül, 1967 Erzurum'da doğdu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Bölümü'nü bitiren Gül, ardından Marmara Üniversitesi İşletme Muhasebe Finansman Bilim Dalı Vergi Denetiminde Analitik İnceleme Prosedürleri üzerine yüksek lisans yaptı. Halen Marmara Üniversitesi İşletme Muhasebe Finansman Bilim Dalında doktorasına devam eden Gül, üniversite eğitiminin ardından bir yıl süreyle ABD'de (Boston) mesleki çalışma eğitimi gördü. 1988 - 1989 yılları arasında Halkbank
Teftiş Kurulu'nda, 1989 - 2003 arasında 1989 Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu'nda Maliye Müfettişliği yaptı. 2003 - 2004 yılları arasında İstanbul Defterdarlığında Defterdar Yardımcılığı görevinde bulunan Gül, ardından TMSF İkinci Başkanlığı görevini üstlendi. Bilimsel dergilerde tarihlerde ekonomi, mali ve idari konularda yayınlanmış makaleleri bulunan Gül, İngilizce biliyor, evli ve 2 çocuk babası.

 
Erzurum'da bir ilk
 
KÜÇÜKLER'DEN İSABETLİ ÇIKIŞ
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taner zereden 6 Şubat 2010 Cumartesi 18:17

sayın hamdi bey isterseniz isterseniz ğeçmişimizi bırakalım artık var olmakta olan değerlemize erzurum ismini devlet makamında onurlandırmasına yazdığımız yorumlarlada olsa destek olalım ha laf edecek seniz sayın sağlık bakanımıza edin bence yorumların en güzelini hak ediyor bence... saygılar

Yorumu oyla      0      0  
Canım Erzurum !!! 4 Şubat 2010 Perşembe 13:33

Gelin koro halinde, bir adım öne çıkan Erzurumlulara en büyük iftira hakaret ne varsa yapıp ayağını kaydıralım, Uluslar arası mahkemelere El Turco nun isminin iptali için dava açalım, Arjantine karşı kampanyalar başlatalım, Sn Efgan Ala için 2011 kış Olimpiyatlarını protosto, haleflerine inat sırça köşkler yerine köyünde yaşayan anasını babasını evladı için Erzurum düşmanı ilan edelim, bir araştırma ekibi oluşturalım şehrin girişine bir komite oluşturalım Girişi kontrol altına alalım....)))

Yorumu oyla      0      0  
Hamdi 3 Şubat 2010 Çarşamba 23:48

Erzurumlu olamsı değil Erzuruma hayrı olması önemlidir. Sayın Efkan ALA için Erzurum ne ifade etmektedir öğrenin sonra konuşun. Unutmayın Arjantin Başkanı da Türk diye lanse edildi ... Ne demek istediğim açıktır.

Yorumu oyla      0      0  
taner zereden 3 Şubat 2010 Çarşamba 21:48

yıllardır çalıştığım kurumumun başkanlığına hemşerimin atanmasına gurbette yaşayan bir erzurumlu olarak allah cc bizlerin yanında olduğunu biliyoruz sayın başkanıma yeni görevinde başarlar dilerim bir erzurumlu olarak bağlı olduğum kurumumun başında bir erzurumlu olduğu için grur duyuyorum...

Yorumu oyla      0      0  
fani 3 Şubat 2010 Çarşamba 12:32

Erzurumlu değerlerinin taç'laması biryana taş'lıyor Devletin 1 numaralı Memuru Erzurumludur Sn (Efkan Ala) Bu kardeşimizin TMSF nin başına gelmesi Ülkemiz için çok önemlidir, Erzurumlu Devletinin Milletinin değerlerini Namusu gibi korumada bayraktardır, örnek, Sağlık Bakanına hertürlü yıkıcı isnatlarda tek kuruş akçe yoktur. Sn Gül'ü tanımıyorum Sn Bakanı Sn Müsteşarı tanırım ve bu kişilerin (makamını kullanaraktan para kazanmaktan Allah'a sığınırım) 'suızanda' adına.. Can Erzuruma selamlar

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bari bu fırsat kaçmasa
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, hayvancılık ...
BANDIRMA NİRE NARMAN NİRE...
Erzurum'u 1970'li yılların "paris" nitelemesiyle görmeye devam eden devlet ...
KAMUSEN DERT YANDI...
"Son yıllarda siyasal iktidarlar, Anayasal sorumluluklarından kaçmakta, ...
 
ESNAFIN PİLİ BİTTİ...
Erzurum’da 2009 yılına ait yeni açılan ve kapanan işyerleriyle ilgili ...
DOSİAD Cemaat ve Bakanlığı suçladı
DOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydemir yazılı bir açıklama yaparak, ...
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri