Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
HABERLER>GÜNDEM
5 Ağustos 2010 Perşembe - 06:16

Erzurumspor'da sevindiren gelişme

Erzurumspor’un 9 aylık aranın ardından yeniden profesyonel liglerde mücadele edebilmesi için yoğun bir çaba sarf eden Vali Öztürk, Mavi Beyazlı kulübün geleceği açısından son derece çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Erzurumspor da sevindiren gelişme

Erzurumspor’un 9 aylık aranın ardından yeniden profesyonel liglerde mücadele edebilmesi için yoğun bir çaba sarf eden Vali Sebahattin Öztürk, Mavi Beyazlı kulübün geleceği açısından son derece çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

//ERZURUMSPOR İÇİN DERNEK KURULACAK

Vali Öztürk, Erzurumspor’a kaynak aktaracak bir derneğin kurulacağını belirterek, “Burada toplanacak parayı hesaba katarak, kimse yönetime talipli olduğunu söylemesin” dedi.

Erzurumspor’un yaşatılması için uzun bir süredir arayışlar içerisinde olan Vali Sebahattin Öztürk, gelinen mesafeyle ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Pazartesi günü kendisini makamında ziyaret eden Erzurumspor’un eski başkanlarından Gıyasettin Yüksel’in yeğeni Yavuz Yüksel’in hiçbir şart ve koşul ortaya koymadan başkanlığa aday olduğunu kendisine ilettiğini açıklayan Vali Öztürk, yaşanan bu gelişmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

//YÜKSEL’İN TALEBİNE DESTEK

Erzurumspor’un yönetimine talipli çıkmasının sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Vali Öztürk, “Elbette ki, Erzurumspor’un başkanı şu olsun, bu olmasın diye bir şey söylemem söz konusu bile değil. Yavuz Yüksel, Pazartesi günü beni ziyaret etti ve çok açık bir şekilde başkanlığa aday olduğunu söyledi. Benden de, manevi destek talebinde bulundu. Futbolcu alacakları ve transferler konusunu da kendisinin çözeceğini bildirdi. Yanımızda mevcut kulüp başkanı Coşkun Arslan da vardı. Arslan da, bu gelişme üzerine hemen kongre kararı alınmasının uygun olacağını belirtti. Bu görüşmemizden bir gün sonra, Yavuz Yüksel, beraberinde teknik direktör Kahraman Karataş ile birlikte yeniden ziyaretime geldi. Bir gün içerisinde hocasını bulup, Erzurum’a getirmiş olması da memnuniyet verici. Ben de hemen kulüp tesislerinin bakıma alınması ve takım için hazırlanması noktasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a talimat verdim. Bugün, yarın çalışmalara başlanacak” dedi.

//ÖZTÜRK GİRİŞİM BAŞLATTI

Erzurumspor’a maddi destekte bulunabilmek için bir takım girişimlerde bulunduğunu ve çok ciddi mesafe katettiğini söyleyen Vali Öztürk, ancak bu paranın kimsenin iştahını kabartmamasını istedi. Vali Öztürk, toplayacağı parayı, Erzurumspor yararına kurulacak bir derneğe aktaracağını belirterek, “Hatırı sayılır miktardaki parayı, kimse kusura bakmasın ama hiçbir yönetime teslim etmem. Erzurum’da saygı gören, güvenilir 7 kişiden oluşacak dernek yönetimi bu paranın kontrolünü sağlayacak. Dernek yönetimi, hangi harcama konusunda ihtiyaç görürse, parayı onun için kullanacak. Açıkçası, göreve gelecek veya gelmeyi düşünen hiçbir oluşum, bu parayı düşünerek kendine yol çizmesin” dedi.

 
İşçiler 13 Ağustos'u bekliyor
 
Efsane kadro pazar günü Erzurum'da
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaan 5 Ağustos 2010 Perşembe 20:45

Ne kadar güzel; peki biz valiye nasıl güveneceğiz. Görüyoruz ne valiler, ne generaller ne bakanlar, ne milletvekilleri neler yapıyor.

Yorumu oyla      0      0  
palandöken 5 Ağustos 2010 Perşembe 13:13

sayın Vali'm böyle bir girişimde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum.Hele 'hatırı sayılır parayı kimseye emanet etmem 'cümleniz takdire şayan bir konuşma.Allah yardımcınız olsun.İnşallah bunada siyasiler bulaşmaz.Sırf reklam uğruna.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşçiler 13 Ağustos'u bekliyor
İkramiye alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek İl Özel İdaresi’ni ...
Şandır'dan siyasi bölücük iddiası
MHP Grup Başkan Vekili Şandır, Erzurum'da düzenlediği basın toplantısında ...
Siyasileri eleştirmek haram oldu
Türk-İş Erzurum 9. Bölge Temsilcisi Gözgeç, İl Genel Meclisi’nin dün gerçekleştirilen ...
 
Erzurum Gazeteciler Cemiyetinden nezaket ziyaretleri
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadir Sabuncuoğlu ...
Sanayi kenti değiliz ama...
Vali Öztürk, OSB’de arsa tahsisiyle yatırımcıların Erzurum’a geleceğini, ...
Gözyaşına afişli tepki
MHP Erzurum il binasının balkonuna, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Devlet ...
 
Geçmişteki kararlarına tam zıt
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Danıştay'ın CHP Genel Başkanı Kemal ...
Güvenç 'mobbing'den tazminat ödeyecek
Yargıtay, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ı, 'haksız yere soruşturma ...
10 ilçede değişim
Kararnameyle Aziziye, Pasinler, Narman, İspir, Tortum, Uzundere, Çat, ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri