Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
4 Mart 2011 Cuma - 07:59

Ey siyaset, nelere kadirsin..!

Kayapa Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısına katılan 70 yaşındaki Celal Gündoğdu isimli vatandaş, ailece DSP’ye oy vermelerine karşın, önümüzdeki genel seçimlerde AK Parti’ye oy vereceğini açıkladı.

Ey siyaset, nelere kadirsin..!

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in düzenlediği mahalle toplantıları sonuçlarını veriyor. İlçenin Kayapa Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısına katılan 70 yaşındaki Celal Gündoğdu isimli vatandaş, ailece DSP’ye oy vermelerine karşın, önümüzdeki genel seçimlerde AK Parti’ye oy vereceğini açıkladı.
Aziziye Belediye Başkan Fatih Cengiz’in düzenlediği istişare toplantılarına AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri katılıyor.
İlçenin her mahallesinde düzenlenen istişare toplantılarının Kayapa Mahallesi’ndeki bölümü sürpriz bir çıkışa sahne oldu. Başkan Cengiz, belediyenin iki yıllık faaliyetlerini ve önümüzdeki yıl hedeflerini açıkladıktan sonra, merkezi hükümetin yaptıklarını anlattı.
CENGİZ PROPAGANDA TURUNDA
Yerel hizmetlerde hükümetin desteğiyle adım adım ilçenin çehresini değiştirdiklerini ifade eden Başkan Cengiz, “Rutin hizmetlerden, sosyal belediyeciliğe ve kentsel dönüşüme varıncaya kadar ilçede dev projeler uygulamaya konuluyor. Çok geniş bir hizmet alanımız olmasına karşın belediye araçlarımızın girmediği mahalle ve sokak bırakmıyoruz. Karla mücadele araçlarımızı revize ettik ve halkımız asla kara mahkum edilmiyor. Hizmet adına yapılması gereken ne varsa, imkan ve olanaklarımızı zorlayarak, halkımıza en güzel şekilde hizmet sunmanın gayreti içerisinde oluyoruz.” dedi.
HALK TOPLANTILARI
Merkezi hükümetin yaptığı çalışmalara da işaret eden Başkan Cengiz, sağlık, ulaşım ve eğitim başta olmak üzere Türkiye’nin her alanda çığır açtığını ifade etti. “Türkiye artık huzur ve istikrarın sağlandığı bir ülke haline geldi.” diyen Başkan Cengiz, demokratikleşmenin temellerinin atıldığını, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığına vurgu yaparak, “Artık her vatandaşımız yapılan çalışmaları iyi görüyor ve ülkemizde yaşanan gelişmelerden kitlesel iletişim araçları vasıtasıyla haberdar oluyorlar. Vatandaşımızın oyu çok kıymetli ve çalışanı iyi değerlendiriyor.” diye konuştu
İLK DEFA SAĞ BİR PARTİYE OY VERECEK
Bu sırada Başkan Cengiz’in yanında oturan Celal Gündoğdu isimli vatandaş, hükümetin ve belediyenin yaptığı çalışmaları çok başarılı bulduğunu ifade ederek, sürekli sol partilere oy verdiğini ve önümüzdeki genel seçimlerde AK Parti’ye oy vereceğini ifade etti.
Türkiye’de taş üstüne taş koyana ve çalışana oy vermenin vatandaşlık görevi olduğunu belirten Celal Gündoğdu, “4 sene önce koyunun çitini 300 liraya sattım. Bu yıl koyunun çifti bin ila bin 500 lira arasında değişiyor. Köylünün ürünü para ediyor. Bugüne kadar hep sol partilere oy verdim. Önümüzdeki seçimlerde oyumu AK Parti’ye, Tayyip Erdoğan’a vereceğim.” ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz de, Celal Gündoğdu’nun Kayapa Mahallesi’nden sandık başkanı yapılmasını önerdi. Gündoğdu bu teklifi kabul ederken, toplantıya katılan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül de kimlik bilgilerini alarak Gündoğdu’nun AK Parti’den Kayapa Mahallesi’nde sandık başkanı yapılacağını kaydetti.
Kayapa Mahallesi Muhtarı Güven Akpınar da, Celal Gündoğdu’nun sol partilerden başkasına oy vermediğini ve bir ilki gerçekleştireceğini vurguladı.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Celal Gündoğdu’nun elini öptü ve vatandaşlarla toplu fotoğraf çekildikten sonra mahalleden ayrıldı.

 
'Bizi yalnız bıraktın Hocam!'
 
Seslerini duyan yok..!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bizi yalnız bıraktın Hocam!'
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Teşkilatı, merhum genel başkanları Prof. ...
Göç siyaseti de vurdu
Kafkas Üniversitesi Öğretim Elemanları Derneği başkanı Prof. Dr. Mükremin ...
'Türk Milleti'ne bu yakışırdı'
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hayatını vatanına ve milletine ...
 
Göç bir mebus götürdü
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kapsamında, Milletvekili Seçimi Kanunu’na ...
Siyasete 'Kadın Damgası'
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, yaklaşan seçimler öncesi ...
Erbakan'a mesajlı veda
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Saadet ...
 
Doğu'da Erbakan 'Sala'sı
Tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu vefat eden Saadet Partisi ...
Erbakan beka alemine uğurlandı
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, yüz binlerin katıldığı cenaze töreniyle, ...
AK Parti seçime odaklandı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle toplantılarını sürdürüyor. ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri