Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
10 Aralık 2009 Perşembe - 17:33

HAİNLER ÜSTLENDİ...

PKK terör örgütüne yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı, Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki saldırıyı PKK'nın üstlendiğini açıkladı.

HAİNLER ÜSTLENDİ...

Fırat Haber Ajansı’nın internet sitesindeki habere göre, PKK'nın fedaileri olarak gösterilen Halk Savunma Güçleri (HPG), Tokat’ta 1’i uzman çavuş 7 askerin şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı eylemi üstlendi.
Açıklamada, Anakarargah Komutanlığı tarafından herhangi bir talimat verilmemesine rağmen, Dersim eyaletine bağlı bir birimin kendi inisiyatifiyle 7 Aralık günü Tokat iline bağlı Reşadiye’nin Sazak alanında saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

 
TEK BAYRAK TEK MİLLET
 
SARIGÜL'E KATILIM YARIŞI
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
osman durmuş duysun 16 Aralık 2009 Çarşamba 12:14

Sağlık-Yaşam 7 Erzurumluyu kaybettik İHA/Erzurum'da Pandemik grip (domuz gribi) sebebiyle bugüne kadar 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. t Vançelik tarafından yapılan açıklamada, Erzurum'da ilk domuz gribi vakasının görüldüğü 18 Ekim 2009 tarihinden itibaren bu hastalık sebebiyle yatan hasta sayısının 301'e ulaştığı açıklandı. 16 Aralık 2009 Çarşamba Erzurum'da Pandemik grip (domuz gribi) sebebiyle bugüne kadar 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik tarafından yapılan açıklamada, Erzurum'da ilk domuz gribi vakasının görüldüğü 18 Ekim 2009 tarihinden itibaren bu hastalık sebebiyle yatan hasta sayısının 301'e ulaştığı açıklandı. //15 HASTA YOĞUN BAKIMDA Mevcut durumda 24 hastanın pandemik grip teşhisi, 22 kişinin ise hastalık şüphesiyle hastanelerde tedavi gördüğünü bildiren Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Vançelik, söz konusu hastalardan 15'inin yoğun bakım ünitelerinde yattığını, 5 vakanın ise durumunun daha ağır olduğu için solunum cihazına bağlı olarak tedavilerine devam edildiğini belirtti. //HAMİLELER RİSK ALTINDA Erzurum'da ikamet eden kişilerden domuz gribi nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, yoğun bakım veya solunum cihazı gereken komşu illerden gelen çok sayıda hastadan da 3'ünün hayatını kaybettiğini bildiren Doç. Dr. Vançelik, Erzurum'da hayatını kaybeden hastalardan birisinin hamile olduğunu ve hamilelerin diğer kişilere oranla 6 kat daha fazla risk altında bulunduklarını vurguladı. //GEBELERE AŞI UYGULAMASI Sağlık Bakanlığı'nın hamileler için temin ettiği katkı maddesi içermeyen aşıların halen sadece gebe olan vatandaşlara toplum sağlığı merkezleri ile Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi'nde uygulandığını anlatan Doç. Dr. Vançelik, "Halen gebelerimize, 6 ay-50 yaş arasındaki tüm vatandaşlarımıza ve 50 yaşın üstündeki kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza, ayrıca kritik kamu hizmetlerinde görev yapan vatandaşlarımıza yaş sınırı olmaksızın aşı uygulamasına devam edilmektedir. 10 yaş altında olup ilk aşı dozlarının üzerinden en az 3 hafta geçmiş olan çocuklarımızın ikinci doz aşılarını yaptırmaları önem arz etmektedir. Bundan sonraki süreçte halkımızın hasta ve ölen kişi sayısını takip etmeyi bırakıp bu hastalığın kendilerini de hasta edebileceğini bilerek tek ve en etkili korunma yöntemi olan aşılanma konusunda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Özellikle bu hastalığın daha ölümcül seyrettiği çocuklar ve sürekli hastalığı olanların mutlaka aşılanmalarının gerektiğini önemli vurgulamak isterim" diye konuştu.

Yorumu oyla      0      0  
O da itiraf etti! 14 Aralık 2009 Pazartesi 18:28

Terör örgütünün ikinci adamı Murat Karayılan da ‘’Tokat olayı bizim eylemimiz’’ dedi. Tokat’ın Reşadiye ilçesinde askeri bir aracın taranarak, 7 askerin şehit edilmesi, 3 askerin de yaralandığı saldırının, PKK tarafından üstlenilmesinin ardından, terör örgütünün ikinci adamı Murat Karayılan da ‘’Tokat olayı bizim eylemimiz’’ dedi. PKK’ya yakın Fırat Haber Ajansına açıklamalarda bulunan Karayılan ‘’ Eylemi HPG açıkladı. Eylemin yanlış yansıma durumu da oldu. Eylem Dersim eyaleti değil, Dersim sahası kapsamındaki Karadeniz eyalet güçleri tarafından yapılmıştır. İlgili birim kendi inisiyatifiyle yapmıştır. Merkezin bu konuda herhangi bir planlaması söz konusu değildir. Açılım gitmiş, Tokat duvarına çarpmış, deniliyor. Bu kadar demagoji, gerçeklerin bu kadar çarpıtılması durumu da olamaz.’’ dedi. PKK da daha önce eylemi üstlenmiş ve saldırı talimatının Kandil Dağından verilmediği belirtilerek, ‘’Öcalan söz konusu olduğunda her birim, kendi inisiyatifi ile eylem yapma hakkına sahiptir" denilmişti. Saldırının, Tunceli'deki PKK'lıların kendi inisiyatifi ile yapıldığı duyurulmuştu. Açıklama öncesi ve sonrası hükümet çevreleri ile kapatılan DTP’den kuşkulu yaklaşımlar gelmiş ve eylemi PKK’nın üstlenmesinin de taktik olabileceği’’ yorumları yapılırken Ergenekon dahil açılımı baltalamak isteyen çevrelerin işi olabileceği öne sürülmüştü. Genelkurmay Başkanlığı ise örgütün telsiz konuşmalarını yayınlayıp, eylemin PKK’lularca yapıldığını açıklamıştı.

Yorumu oyla      0      0  
ACI GERÇEK 14 Aralık 2009 Pazartesi 14:02

ŞİMDİ KİMSE OLAYI HEMEN ANALİZ ETMESİN KİMSE PKK ŞEREFSİZLERİNİ...... TEMİZE ÇIKARMIYOR TSK YI SUÇLAMIYOR ŞİMDİ 1. TOKAT'DA 12 YILDIR HİÇBR EYLEM YAPILMIYOR 2.PKK NIN SAKLANACAĞI DESTEK GÖRECEĞİ KİMSE YOK 3.AÇILIM VE DTP KAPANMA AREFESİNDE OLMASI 4. OLAYADAN DÖRT GÜN SONRASUÇUN ÜSLENİLMESİ 5.ASKER ÇARŞIYA GİDİYOR HAZIRLIKSIZ İZİNDEN DÖNEN TEÇİSATSIZ ASKERİN VARLIĞINI KİM HABER VERDİ PKK LILARIN TUNCELİDEN GELDİĞİ SÖYLENİYOR KAÇ KM YÜRÜDÜLER.İYİ DÜŞÜNELİM

Yorumu oyla      0      0  
Muhammet Öner 11 Aralık 2009 Cuma 13:09

Yazıklar olsun. Vatanı parçalamaya getirdiler. yazıklar olsun yazıklar olsun.

Yorumu oyla      0      0  
fatma karakaya ester 11 Aralık 2009 Cuma 13:09

AKP sözcülerine bakın ya, dinleyince tüylerim diken diken oluyor. Resmen bu işi PKK yapmadı demeye getiriyorlar. Peki kim yaptı? TSK mı? kim???????

Yorumu oyla      0      0  
uysal kara 11 Aralık 2009 Cuma 13:08

TSK bilinçli bir saldırıyla karşı karşıya.

Yorumu oyla      0      0  
Tortumlu 11 Aralık 2009 Cuma 13:08

hele halimize bakın pkk yı temize çıkarıyorlar. bu devlet ne hale geldi.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEK BAYRAK TEK MİLLET
Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hain pusuda şehit olan Jandarma Er Cengiz ...
SAĞLIK'TA FİYASKO!
1 Ocak 2010’dan itibaren yürürlüğe girecek yeni karar şu: Özel hastanelerin, ...
POLİSTEN GEREKSİZ SERTLİK!
7 Şehit’in ardından yaşanan gelişmelere bir yenisi de Erzurum’da eklendi. ...
 
ŞEHİTLER YÜREKLERE GÖMÜLDÜ....
Teröre kurban verdiğimiz 7 yiğit vatan evladını bugün son yolculuklarına ...
ŞEHİT AÇILIMINA DEVAM!
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen ...
OZONLAMA YENİ YILDA DEVREDE
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce içme suyunun renk ve kokusunu iyileştirmek ...
 
TÜRK ZEKASININ ÜRÜNÜ UYKUMATİK!
Türkiye’de bir ilgi gerçekleştirerek “Uykumatik” icadını geliştiren tekstilci ...
TEŞVİK BİTİYOR, ERZURUM SEYREDİYOR!
Yeni Teşvik düzenlemesinden beklediğini bulamayan Doğu Anadolu Bölgesi ...
ŞEKER GİBİ DESTEK!
Ilıca’daki Şeker Fabrikası yerleşkesinde bulunan Şeker-İş Sendikası’nı ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri