Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>EĞİTİM
13 Haziran 2011 Pazartesi - 00:45

İİBF 364 mezununu uğurlayacak

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), oldukça renkli bir mezuniyet törenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 364 öğrencinin mezun olacağı İİBF’de, sadece öğrenciler değil, aileleri de düşünüldü. Çocuklarının mezuniyet törenlerine katılacak olan yaklaşık bin kişiye, İBBF yönetimi tarafından adeta Erzurum ziyafeti çekilecek.

İİBF 364 mezununu uğurlayacak

EKONOMİNİN NABZINI TUTAN EĞİTİM KURUMU
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. M. Suphi Orhan, bu yıl çok renkli bir mezuniyeti töreni organize edeceklerini bildirdi. 15 Haziran’da gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenini ayrıcalıklı kılan tarafın ise, mezun olacak öğrencilerin ailelerine yönelik Erzurum gezisi olacağını kaydeden Orhan, “Bu yıl 364 öğrencimize diploma vereceğiz. Bu öğrencilerimizin mezuniyet törenine yaklaşık bin kişi katılacak. Çoğunluğu dışarıdan gelecek olan ailelere, Erzurum’u tanıtma noktasında özel bir program da hazırladık. Ailelerimizin Erzurum’un tarihi ve turistik güzelliklerini görebilmeleri açısından kapsamlı bir gezi tertipledik. Abdurrahmangazi Türbesi’nden Tabyalara, Çifte Minareli Medrese’den Üç Kümbetler’e varıncaya kadar tarihi eserlerimizin her birini, misafirimiz olacak ailelere tek tek gezdireceğiz.” diye konuştu.
ÇARŞAMBA GÜNÜ TÖREN VAR
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Orhan, 15 Haziran’da gerçekleştirecekleri mezuniyet programını şöyle açıkladı: “15 Haziran Çarşamba günü İİBF binamızda ailelerle tanışma amaçlı bir kokteyl düzenleyeceğiz. Daha sonra fakültemiz önünden hareket edecek olan servislerle Erzurum gezintisi yapılacak. Daha sonra akşam Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonu’ndaki mezuniyet töreni başlayacak. Fakülte birincisi olan öğrencimizin açılış konuşmasının ardından halk oyunları gösterileri yapılacak. Derece alan öğrencilere başarı belgelerinin takdimi ve gruplar halinde başarı belgeleri verilecek. Toplu kep atma ve ardından da müzik eğlence programı düzenlenecek.”
Mezuniyet töreninin sonunda sürpriz sanatçıların katılımıyla oldukça renkli bir konsere de imza atacaklarını ifade eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan, “Konsere katılacak olan sanatçılarımızın kimler olduğunu öğrencilerimiz de bilmiyor. Tamamen sürpriz olması için isimlerini açıklamadık. Öğrencilerimiz bu sürprizle mezuniyet günü karşılaşacaklar.” diye konuştu.
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin, Erzurum’un ve üniversitenin bir markası haline geldiğini ve Türkiye çapında tanınan başarılı girişimci ve yöneticilerin bu fakültenin sıralarından mezun edildiğini anlatan Dekan Orhan, “Yüksek kalite standartlarına sahip bir yükseköğretim yuvası olan fakültemizin mezuniyeti de, farklı olsun istedik. Hem öğrencilerimizi, hem onların ailelerini, hem de Erzurum’un tanıtımını ön planda tutarak çok zengin içeriğe sahip bir mezuniyet töreni düzenledik. Mezun olan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

 
Su ürünleri ilgi odağı oldu
 
Anketleri yanıltan sonuç
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrencilerden milli hassasiyet
Erzurum’un Pazaryolu İlçesi’nde 5-11 Haziran Dünya Çevre Haftası bir ...
ANEDER, YİBO öğrencilerini ağırladı
Anadolu Eğitimciler Derneği (ANEDER), SODES programı çerçevesinde ‘Sağlıklı ...
GSF'den yıl sonu sergisi
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ...
 
A.Ü'den ESRUC adımı
Atatürk Üniversitesi öncülük etti ve 24 ülke üniversitesiyle birlikte ...
Öztürk YOK Başkanı'nı ağırladı
Atatürk Üniversitesi (AÜ) tarafından düzenlenen “2. Avrasya İpek Yolu ...
Erzurum eğitimde de zirve il
Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 'İkinci Avrasya İpekyolu ...
 
Kız öğrencilere projeli destek
Erzurum’da, okulu bırakmış ve bırakma riski bulunan kız çocukları için ...
Anaokulunda mezuniyet coşkusu
Erzurum Aşkale’de Gültekin Zegerek Anaokulu’nca düzenlenen 6’ncı Okul ...
Avrasya'nın nabzı Erzurum'da atacak
Atatürk Üniversitesi Orta Doğu ve Orta Asya-Kafkasya Araştırma ve Uygulama ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri