Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
HABERLER>GÜNDEM
19 Şubat 2010 Cuma - 09:01

İşçilere Hayırlı olsun

Palandöken Belediyesi ile Hizmet- İş Sendikası arasında üzerine uzlaşılan Toplu İş Sözleşmesi metni, törenle imzalandı Palandöken Belediye Başkanlığı ile 2009 yılının son ayların da başlatılan toplu pazarlık görüşmeleri 2010 yılının Şubat ayı itibariyle uzlaşmayla sonuçlandı. Sağlanan mutabakat ve akabinde imzalan toplu iş sözleşmesi ile belediye işçilerinin maaşlarına ilk altı aylık dilim de en düşük maaş alana yüzde 7,05 verilirken en yüksek maaş alana yüzde 2,5 verildi. Yılık orana bakıldığın da en düşük maaş alana yüzde 10,61 artış sağlanırken en yüksek maaş alanı yılık artışı yüzde 5,58 olarak belirlenerek imza altına alındı. Bu zam oranı, Palandöken Belediyesi işçilerini sevindirdi. Palandöken Belediyesi Encümen Salonu da gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi (TİS) imza törenine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Uzlaştırma adına katılan Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcılarından Zafer Bülent Engin, Zafer Aynalı, Özel Kalem Müdürü Sedat Biricik, Personel Müdürü Mustafa Köroğlu, Fen İşleri Müdürü Mesut Sinan ve Muhasebe Müdürü Murat Bilin katılırken, Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şubesi adına Sendika Başkanı Cevdet Tamgaç, Hizmet İş Sendikası Sözleşmeler den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özgüven ve Sendika Temsilcisi Fatih Nergis hazır bulundu. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, imza töreni öncesinde yapmış olduğu konuşmada, çalışkanlıklarından dolayı belediye işçilerini övdü ve başarılarından dolayı onlara teşekkür etti. Ekip çalışması ile başarıyı yakaladıklarını belirten Belediye Başkanı Bulutlar, “Mutlu bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Yaklaşık 1 yıl içersinde Palandöken de hep ilkleri gerçekleştirdik; kaliteli, kalıcı ve yararlı hizmetleri siz çalışanlarımızın katkıları ile halkımızın hizmetine sunduk; sunmaya da devam edeceğiz. Her gün Palandökende bir değişiklik oluyor bu değişiklikleri ancak dışarıdan gelenler fark ediyorlar ve bunu ifade ediyorlar. Bu başarıları hep birlikte yakaladık. Sözleşmeni masa başın da sonuçlanması adına bizlere her türlü desteği verin Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz hocamıza ve sendika yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İşçilere Hayırlı olsun

Palandöken Belediyesi ile Hizmet- İş Sendikası arasında üzerine uzlaşılan Toplu İş Sözleşmesi metni, törenle imzalandı Palandöken Belediye Başkanlığı ile 2009 yılının son ayların da başlatılan toplu pazarlık görüşmeleri 2010 yılının Şubat ayı itibariyle uzlaşmayla sonuçlandı. Sağlanan mutabakat ve akabinde imzalan toplu iş sözleşmesi ile belediye işçilerinin maaşlarına ilk altı aylık dilim de en düşük maaş alana yüzde 7,05 verilirken en yüksek maaş alana yüzde 2,5 verildi. Yılık orana bakıldığın da en düşük maaş alana yüzde 10,61 artış sağlanırken en yüksek maaş alanı yılık artışı yüzde 5,58 olarak belirlenerek imza altına alındı. Bu zam oranı, Palandöken Belediyesi işçilerini sevindirdi.
Palandöken Belediyesi Encümen Salonu da gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi (TİS) imza törenine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Uzlaştırma adına katılan Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcılarından Zafer Bülent Engin, Zafer Aynalı, Özel Kalem Müdürü Sedat Biricik, Personel Müdürü Mustafa Köroğlu, Fen İşleri Müdürü Mesut Sinan ve Muhasebe Müdürü Murat Bilin katılırken, Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şubesi adına Sendika Başkanı Cevdet Tamgaç, Hizmet İş Sendikası Sözleşmeler den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özgüven ve Sendika Temsilcisi Fatih Nergis hazır bulundu.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, imza töreni öncesinde yapmış olduğu konuşmada, çalışkanlıklarından dolayı belediye işçilerini övdü ve başarılarından dolayı onlara teşekkür etti.
Ekip çalışması ile başarıyı yakaladıklarını belirten Belediye Başkanı Bulutlar, “Mutlu bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Yaklaşık 1 yıl içersinde Palandöken de hep ilkleri gerçekleştirdik; kaliteli, kalıcı ve yararlı hizmetleri siz çalışanlarımızın katkıları ile halkımızın hizmetine sunduk; sunmaya da devam edeceğiz. Her gün Palandökende bir değişiklik oluyor bu değişiklikleri ancak dışarıdan gelenler fark ediyorlar ve bunu ifade ediyorlar. Bu başarıları hep birlikte yakaladık. Sözleşmeni masa başın da sonuçlanması adına bizlere her türlü desteği verin Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz hocamıza ve sendika yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Yeni et zammı kapıda
 
CHP'den Erzurum çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Barolardan ortak tepki
Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı'nın tutuklanmasıyla ilgili olarak özel ...
Arınç'a tepki
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı ...
Akdağ:Yargıya müdahale olmamalı
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Türkiye'de hukukun üstünlüğü elbette esas ...
 
Kazan itiraz etti
Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Erzincan Cumhuriyet ...
Barolardan ortak tepki
Erzurum Barosu Başkanı Naci Turan, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısının tutuklanmasıyla ...
Olan vatandaşa oluyor..
Et Balık Kurumu (EBK) Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, geçen ay ...
 
“HSYK doğru karar verdi”
Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in adliyedeki odasını ve ...
Her şey vatan için
90/1 tertip asker adaylarının anneleri evlatlarının ellerine kına yaktı.
ERZURUM ADLİYESİ KARIŞTI
Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in adliyedeki odasını ve ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri