Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
HABERLER>2011 UİVERSİADE
3 Mayıs 2010 Pazartesi - 07:23

KENT 2011'E HAZIR DEĞİL

Baro Başkanı Turan, gerçekleştirilmesine 8 aylık bir zaman kalan 2011 Kış Oyunları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Kış Oyunları için geri sayımın başladığını vurgulayan Turan, gelinen nokta itibariyle şehrin bu oyunlara halen daha hazır olmadığını ileri sürdü. Turan, “2011 Kış Oyunları’na birkaç ay kalmış olmasına rağmen, Erzurum hazır değil” dedi.

KENT 2011 E HAZIR DEĞİL

Erzurum Baro Başkanı Avukat Naci Turan, “2011 Kış Oyunları’na birkaç ay kalmış olmasına rağmen, şehir maalesef halen daha hazır değildir.” dedi.

Erzurum Baro Başkanı Naci Turan, gerçekleştirilmesine 8 aylık bir zaman kalan 2011 Kış Oyunları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Kış Oyunları için geri sayımın başladığını vurgulayan Turan, gelinen nokta itibariyle şehrin bu oyunlara halen daha hazır olmadığını ileri sürdü.

KENTSEL DÖNÜŞÜM EKSİKLİĞİ

Şehir merkezindeki yollardan kaldırımlara, binaların durumundan görüntü kirliliğine varıncaya kadar birçok alanda eksikliklerin mevcut olduğuna dikkati çeken Turan, tüm kurumların ve özellikle de belediyelerin, düşünce farkı gözetmeksizin önümüzdeki sezonu çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini kaydetti. Özellikle de belediyelerin, eksikliklerin giderilmesi noktasında çok daha büyük ve önemli sorumluluklarla karşı karşıya bulunduklarını dile getiren Turan, yaz sezonunda acilen yollar ve kaldırımlarla ilgili olarak tedbirler alınmasının şart olduğunu dile getirdi.

//GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Şehirde çok ciddi manada görüntü kirliliğinin bulunduğunu vurgulayan Baro Başkanı Naci Turan, özellikle de tabelalar konusunda harekete geçilmesi gerektiğini kaydetti. Binaların renklerinden dış görünümlerine varıncaya kadar yapılması gereken değişikliklerle ilgili olarak yöneticilerine talimatlar verilmesi ve çalışmalara bir an önce başlanmasının sağlanması gerektiği görüşünü savunan Turan, “2011 Kış Oyunları’nda dünyanın dört bir yanından gelecek olan insanların karşısına böyle bir görüntüyle çıkmamız, büyük bir talihsizlik olur.” diye konuştu.

2011 KIŞ OYUNLARI SONUÇ OLMAMALI

2011 Kış Oyunları’nın, yıllar sonra Erzurum’un eline geçmiş çok önemli bir tanıtım, gelişim ve değişim fırsatı olduğuna dikkati çeken Baro Başkanı Turan, hiç kimsenin bu oyunlara bir sonuç gözüyle bakmaması gerektiğine vurgu yaparak, “2011 Kış Oyunları bir sonuç olarak değerlendirilmemelidir. Tam tersine bu oyunlar Erzurum için yepyeni bir başlangıç olacaktır. Hepimiz bunun farkında olmalı, ona göre üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeliyiz. Erzurum’un, Avrupa’nın önde gelen kış turizm merkezleri arasına girememesi için hiçbir neden yoktur, zaten amaç ve planlar da bu yöndedir. Bu amaca ulaşmanın yolu ise, 2011 Kış Oyunları’nı bir araç olarak değerlendirmekten geçiyor.” dedi.

//İNŞAAT SEZONU KISA

Erzurum’da inşaat sezonunun kısa sürdüğünü, bu nedenle de vakit kaybetmeden şehir merkezine çekidüzen verilmesi yönünde harekete geçilmesi çağrısında bulunan Turan, 2011’in iyi değerlendirilmesi halinde şehrin önünde yeni organizasyonlar ve yeni ufukların belireceğini sözlerine ekledi.

 
HES SOKAĞA DÖKTÜ
 
KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN SEFERBERLİK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERZURUM TÜRKİYE'NİN DAVOS'U OLACAK
Antalya’da başlayan Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS) 73′üncü ...
2011 DÜNYA BASINIYLA BULUŞUYOR
Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS) Genel Kurulu’na bu yıl Antalya ev ...
MARKALAR 2011 İÇİN BULUŞUYOR
Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Nafız Özak başkanlığında ...
 
2011 ERZURUM'UN PRESTİJİDİR
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, ''Olimpiyat organizasyonları, ...
KANDİLLİ, '2011'E HAZIRIM' DEDİ
2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları’na hazırlık çalışmaları, hem Erzurum ...
2011 TANITIMI
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak Başkanlığı’nda dün toplanan 2011 Erzurum ...
 
CEMAL GÜRSEL SİLBAŞTAN
Erzurum Cemal Gürsel Stadı baştan ayağa yenileniyor. Statta söküm işleri ...
ÇALIŞMALAR NORMAL SEYRİNDE
Spor’dan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, bu yaz döneminde organizasyon, ...
OLİMPİYAT KÖYÜ SON SÜRAT
Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü kampusu içerisinde bulunan ‘Olimpiyat Köyü’ hazırlıkları ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri