Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
3 Şubat 2011 Perşembe - 06:31

Küçükler'den farkındalık açılımı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) yöneticilerini Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı’nda ağırladı. Başkan Kadir Sabuncuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte önce çarşıyı gezen Başkan Küçükler, burada satışa sunulan hediyelik eşyaların tanıtımını yaptı.

Küçükler den farkındalık açılımı

EGC’YE AÇIKLAMA

Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Başkanı Kadir Sabuncuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı’na çıkarma yaptı. Başkan Küçükler’le birlikte, Erzurum’a ait hediyelik eşyaların satışa sunulduğu çarşıyı geçen EGC yöneticileri, çarşıdan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Çifte Minareli Medrese’nin hemen yan tarafında bulunan Tebrizkapı İş Merkezi’ni, 2011 Kış Oyunları’na yetişebilecek bir biçimde yeniden dizayn edeceklerini daha önceden açıkladığını hatırlatarak, “Sözümüzü tuttuk ve Erzurum’a eşi benzeri olmayan yepyeni bir çarşı hediye ettik.” dedi. Tebrizkapı’daki iş merkezinin adını, Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı olarak değiştirdiklerini belirten Başkan Küçükler, otantik bir yapıya sahip olan tesisin, Erzurum’un yeni gözdesi olacağını kaydetti. Başkan Küçükler, çarşıyı gezip hediyelik eşyaları inceledikten sonra yine özel olarak tasarlanmış olan misafir odasında konuklarına kahve ikramında bulundu.

SABUNCUOĞLU’NUN DEĞERLENDİRMESİ

EGC Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı’nın, yeni çehresiyle büyüleyici bir güzellikte olduğunu belirterek, çarşının Erzurum’un tanıtımına hizmet etme amacı taşıyor olmasının da, ayrı bir güzellik olduğunu ifade etti.

Öte yandan Başkan Küçükler ve konukları koyu bir sohbet halindeyken, ‘Ali Haydar Küçük’ sürprizi yaşandı. Palandöken’in yıldızının yeni yeni parlamaya başladığı dönemlerde Erzurum Vali Yardımcılığı görevini yürüten Ali Haydar Küçük’le karşılaşan heyet, büyük bir sürpriz yaşarken, karşısında bir anda Başkan Küçükler ve gazetecileri bulan Ali Haydar Küçük ise, şaşkınlığını gizleyemedi.

KÜÇÜK’TEN KÜÇÜKLER’E ÖVGÜ

2011 Kış Oyunları için Erzurum’a geldiğini ve dönmeden önce alışveriş yapmak için Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı’na uğradığını söyleyen Ali Haydar Küçük, Erzurum’un geçirdiği değişimi ‘muhteşem’ olarak nitelendirdi. Erzurum’da Vali Yardımcılığı yaptığı dönemde Palandöken için çok çalıştığını dile getiren Küçük, “Erzurum’u bugün bu halde görmek, hele ki, dünya çapında bir organizasyona ev sahipliği yapıyorken bulmak, gerçekten gurur verici. İşte biz yıllar önce Palandöken için mücadele verirken, bu günlerin er ya da geç yaşanacağından emindik.” diye konuştu.
Erzurum’dan sonra çeşitli illerde Vali Yardımcılığı yapan ve daha sonra emekliye ayrılan Ali Haydar Küçük, Başkan Küçükler’e de teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’un bu gelişim sürecine büyük katkı sunduğunu biliyorum. Kış turizmi konusunda Erzurum’a sunabilecek bir katkım olacaksa, elimden geleni yine yaparım.” dedi. Başkan Küçükler ve misafirleri, sohbetin ardından Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı’nda hatıra fotoğraf çektirmeyi de, ihmal etmedi.
 

 
Ne umdular, ne buldular?
 
Göç kaderimiz oldu...!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yemlenen basın gizlese de...
Erzurum'da Devam Eden Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na Umut Bağlayan ...
MMO'dan şok iddia
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şubesi Erzurum İl Temsilciliği ...
Küçükler'den Türk Kültürü'ne destek
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011 kapsamında açılan sergide ...
 
Yangınzede aile Cengiz'e duacı
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ile Aziziye Belediye Başkanı ...
Ucube yıkılacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kars gezisinde 'ucube' diyerek kaldırılmasını ...
Dadaşlık lügatte mi kaldı?
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü ...
 
Bu oyunlar kimin?
Adı Erzurum 2011 Üniversiad Kış Oyunları, ama ne Erzurum'u temsil eden, ...
Efsane sima Barutçu Erzurum'daydı
Türk Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Efendi Barutçu, Türk Ocakları Erzurum ...
Rus turist kalp krizi geçirerek öldü
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarını izlemek üzere Erzurum'da bulunan ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri