Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
30 Haziran 2011 Perşembe - 09:57

Kümbet'ten başarı temennisi

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, “Parlamentoda görev yapacak olan siyasi parti ve milletvekillerine başarılar diliyoruz.” dedi.

Kümbet ten başarı temennisi

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, “Parlamentoda görev yapacak olan siyasi parti ve milletvekillerine başarılar diliyoruz.” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen yemin töreninin ardından yeni yasama dönemi için gün sayılırken, HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet ise, parlamentoya başarı dileklerinde bulundu. Siyaset gündemiyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan İl Başkanı Kümbet, parlamentoda yaşanan boykot krizinin de en kısa zamanda aşılmasını arzu ettiklerini belirterek, “Türkiye’nin önünde artık yeni bir dönem var. Üzerinde çalışılması gereken konular ve en başta da, sivil bir anayasa çalışması var. Partilerin ve milletvekillerinin bir an önce b.u çalışmalara başlayarak, milletin beklentilerini karşılamaları gerekiyor.” diye konuştu.
HAS Parti’nin, kuruluşundan bu zamana kadar hep yapıcı bir muhalefet sergilediğini, Türkiye’de siyaseten huzursuzluk ve gerginliğin karşısında bir duruş gösterdiğini anlatan İl Başkanı Kümbet, bu anlayışın temsilcileri olarak, yeni dönemde de çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girilememiş olunsa bile HAS Parti’nin, Türkiye’nin menfaatine olacak her iş ve atılıma sonuna kadar destek vereceğini dile getiren Başkan Kümbet, “Biz seçim öncesinde de, sonrasında da şunu söyledik. Milletin iradesi baş üstünedir, baş tacıdır. Millet, 12 Haziran’da sandık başına giderek iradesini ortaya koymuş ve kendisini kimin yöneteceğine karar vermiştir. Bizlere de; bu karara saygı duymak ve millet iradesi önünde eğilmek düşer. Bu bağlamda TBMM’de başlayacak olan yeni yasama döneminde görev yapacak olan siyasi partilere ve milletvekillerine başarılar diliyoruz.”şeklinde konuştu.
KÜMBET: ERZURUM’UN VERDİĞİ DESTEK, AK PARTİ’YE SORUMLULUK YÜKLEMİŞTİR
Öte yandan Türkiye genelinde olduğu gibi, Erzurum’dan da hatırı sayılır bir düzeyde oy alan AK Parti’yi, sorumluluk açısından çok daha farklı bir dönemin beklediğini dile getiren HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, şehrin çözüm bekleyen sorunlarının, yeni dönemle birlikte aşılmasını arzu ettiklerini söyledi.
Başkan Kümbet, “Bizim siyaset anlayışımız halkın sesinin duyulması ve bu sese kulak verilmesi yönündedir. Dolayısıyla milletin sesine ses, beklentilerine ise yanıt olacak her türlü adımı sonuna kadar destekleyeceğiz. TBMM’de bulunmasak da, milletimizin sorunlarının çözümüne yönelik olarak her platformda hazır ve nazır durumda olacak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İktidar ve muhalefet partilerinin de, aynı amaç doğrultusunda politika izleyeceklerini umut ediyor, yeni dönemin milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
 
 

 
Miraç Kandili Huşu içinde kutlandı
 
CHP'de protesto tartışması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Halkın hizmetindeyiz'
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, TBMM’nde yemin ederek göreve ...
'Sıra bizde'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, milletvekillerinin parlamentoda ...
Akdağ'dan milli birlik mesajı
Sağlık Bakanı Recep akdağ, memlekette federasyon olmaktan, ayrı devlet ...
 
Bulutlar ilk kez konuştu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu semtinde bulunan ...
Akdağ seçmenlere teşekkür etti
Sağlık Bakanı Recep Akdağ tüm vatandaşları kucaklayıcı bir parti olduklarını ...
Aksak seçimleri değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı ...
 
Stockholm Sendromu tepkisi
AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, CHP liderinin AK Parti'nin aldığı ...
Palandöken Kent konseyi yeni binasında
Yaklaşık 1 yıldır alt yapı çalışmalarını yürüten Palandöken İlçesi Kent ...
Milletvekilleri teşekkür turunda
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz ile Dr. Cengiz Yavilioğlu, ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri