Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
7 Mayıs 2011 Cumartesi - 07:58

Kurtulmuş'tan Erzurum övgüsü

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum Palandöken Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Erzurumlulara da methiyeler dizdi.

Kurtulmuş tan Erzurum övgüsü

HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş, Ankara’daki Erzurum Palandöken Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Keçiören'deki merkezini ziyaret etti. Erzurumlular Kurtulmuş'u “Başbakan Numan” sloganlarıyla karşılarken, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ise, gördüğü bu yakın ilginin, aslında HAS Parti’ye duyulan özlemin bir sonucu olduğunu söyledi.
Kurtulmuş'un beraberinde HAS Parti Ankara Milletvekili adayları da hazır bulundu. Burada bir konuşma yapan Kurtulmuş, “HAS Parti, rahmetli Adnan Menderes'in Demokrat Partisi'ne benzetiliyor. O da çok kısa bir süre içinde kurulmuştu ama memlekete uzun yıllar hizmet etmişti” dedi. HAS Parti’nin bu kadar kısa süre içinde kurulup seçime hazır hale getirilmesinin ardında Türkiye'nin bu üsluba ve muhtevaya duyduğu özlemin yattığını belirten Kurtulmuş konuşmasında 12 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Seçimlerde eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir seçim yapılacağını söyleyen Kurtulmuş “İktidar ve ana muhalefet partisinin işi gücü anlamsız kavgalarla milletin vaktini çalmak. Kavga etmekten başka yaptıkları iş yok. Kolay bir şekilde oy almak için böyle bir yola başvuruyorlar. HAS Parti asla bu oyunun içerisinde olmayacak. Bizden kimseye karşı bir hakaret duymayacaksınız.” şeklinde konuştu.
KURTULMUŞ, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ
HAS Parti'nin asıl amacının hiç kimsenin mağdur olmadığı yeni Türkiye'yi kurmak olduğunu ifade eden Kurtulmuş, AK Parti iktidarının verdiği hiçbir sözü tutmadığını kaydetti. HAS Parti Lideri, iktidarın 12 Eylül darbesiyle hesaplaşmadığını da kaydetti. Başörtüsü sorununun tam çözümü için bir seçim sonrayı işaret eden Başbakan'ı eleştiren Kurtulmuş şöyle konuştu: “Siz başörtüsü soruna, Kürt sorununa çözüm bulacağız diyerek oy talep etmediniz mi? 8 yıllık iktidarınızda neden başörtüsü sorununu çözmediniz? Kürt sorunu var diyerek oy alan Başbakan 'Kürt sorunu yoktur, Kürdün sorunu vardır' noktasına geldi. Biz hiç kimsenin inancından, etnik kökeninden dolayı mağdur olmadığı yeni bir Türkiye için yola çıktık. Bu konuda sizlerin duasını ve Allah'ın yardımını hissediyoruz.” dedi.
KURTULMUŞ: ERZURUM DEMEK, ANADOLU DEMEKTİR…
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum Palandöken Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Erzurumlulara da methiyeler dizdi. Erzurum’un, Anadolu’nun giriş kapısı ve aynı zamanda Türkiye’nin temellerini oluşturduğunu vurgulayan Kurtulmuş, bu nedenle Erzurumluluk ve Dadaşlığın da, önemli bir ayrıcalık taşıdığını kaydetti. Kurtulmuş, “12 Haziran seçimleri için Erzurum’dan öyle adaylar gösterdik ki, her biri birbirinden kıymetli kardeşlerimizdir. Partimizin en hızlı teşkilatlandığı illerin başında da, yine Erzurum gelmektedir. Erzurum bizim için önemlidir, çünkü Erzurum Anadolu demektir.” diye konuştu.
 

 
Çığlık'tan Oltu ziyareti
 
CHP adaylarından İspir çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çığlık'tan Oltu ziyareti
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Oltu İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Meclis tarımsal desteklere yoğunlaştı
Erzurum İl Genel Meclisi Üyesi Emrullah Akpunar, Erzurum’da sulama birliklerinin ...
'Akdağ bir Erzurum Markası'
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a, toplumun her kesiminden olduğu ...
 
Aydemir'den 'Palandöken Buluşması'
Ak Parti iktidarının Cumhuriyet tarihinin en iyi hükümeti olduğunu belirten ...
Çığlık'tan Palandöken çıkarması
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve Adayı Fazilet Dağcı Çığlık ile parti ...
Kılıç: 'Taklitlerimizden sakının'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, “Bizim icraat ve hizmetlerimizi ...
 
HAS Parti adayları seçim meydanında
Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Dadaşlardan Yıldırım'a destek
AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım’ın Nilüfer Seçim ...
Aydemir Üniversitelilerle istişare etti
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri