Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
1 Haziran 2011 Çarşamba - 09:13

Mahallebaşı'na ticari vizyon

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Mahallebaşı‘nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘yatırım seferberliği’ hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Küçükler, “Erzurum’un hemen her bölgesine yatırım yağmuru yağdıracağız” dedi.

Mahallebaşı na ticari vizyon

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye ilçesine bağlı Mahallebaşı semtine çıkarma yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım programında yer alan çalışmalar ve Mahallebaşı’nda hayata geçirilecek olan Yağcılar Hali Projesi hakkında bilgiler verdi. Başkan Küçükler, Erzurum’un, çok hareketli bir yatırım sezonunun arifesinde olduğuna vurgu yaparak, “Bu yaz sezonunda Erzurum’un dört bir yanını şantiye alanına dönüştüreceğiz. Mahallebaşı’nda Yağcılar Hali Projesi kapsamında Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı yapılırken, yine bölgenin ilk ve tek spor kompleksi ise, Kayakyolu’nda halkımızın hizmetine sunulacak. Bunların dışında Hastaneler Caddesi’nde yapımına başlanan modern yaşam alanını, Aziziye Katlı Otoparkı takip edecek. Şehirde yapısal anlamda düzenlemelere de gidilecek. TOKİ işbirliğiyle yeni konutlar üretilecek; gecekonduların yoğun olduğu bölgelerde geniş kapsamlı kentsel dönüşüm uygulamaları yürütülecek.” diye konuştu. Erzurum’u, yüksek kalite standartlarına sahip belediye hizmetleriyle tanıştırdıklarının altını çizen Başkan Küçükler, üretilen bu hizmetlerden eşit bir biçimde istifade edilmesine ise, ayrı bir önem gösterdiklerini söyledi.
KÜÇÜKLER PROJELERİNİ PAYLAŞTI
Bu anlayış çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’nin üzerinde hassasiyetle durduğu Yağcılar Projesi’nin devreye sokulduğuna vurgu yapan Başkan Ahmet Küçükler, Mahallebaşı sakinlerine Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı’nı anlattı. Mahallebaşı ile çevresinin, hizmete ve yatırıma duyduğu ihtiyacı ortadan kaldırmak amacıyla harekete geçtiklerini anlatan Başkan Küçükler, bölgenin, yıllar sonra bir kamu yatırımıyla tanıştırıldığının altını çizdi. Küçükler, Yağcılar Projesi hakkında bilgiler verdiği Mahallebaşı sakinlerine, yatırımın boyutlarını da anlattı. Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı’nın, 5 katlı, mimari açıdan şık ve modern bir görünüme sahip olacağını dile getiren Başkan Küçükler, “Bu bölgeye yönelik olarak ilk kez bizim attığımız yatırım adımı, beraberindeki hareketlilik getirecek. Çünkü Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Yağcılar Hali Projesiyle kamunun dikkati Mahallebaşı’na çekilmiş olunacak. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilikleri açılacak, her türlü hizmet vatandaşımızın ayağına kadar getirilecek.” ifadelerini kullandı.
Mahallebaşı’ndaki esnaf ve vatandaşlar ise, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Yağcılar Hali Projesi’nin tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek, bölgeye gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Küçükler’e teşekkür ettiler.

 
Akdağ Hınıs Mitinginde konuştu
 
Enerji yatırımlarına ek ödenek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Eğitim Sağlık el ele’
Erzurum’da, Sabancı İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri tarafından ...
ASİMDER’den Alican tepkisi
Iğdır Asılsız Ermeni İdealarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), Karakoyunlu ilçesinde temsilcilik açtı.
Gözyaşları rahmet için aktı..
Erzurum’da AK PartiYakutiye Gençlik Kolları tarafından “Gözyaşı Geceleri” ...
 
Erzurum vizyonu değişiyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Kentsel Dönüşüm’ faaliyetleri kapsamında ...
Yapılandırmada son gün
Bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik olarak yürürlüğe ...
ENER Proje gündemiyle toplandı
ENER Yönetimi, cumartesi günü yaptığı toplantıda seçim öncesi süreçte ...
 
ERGİAD'dan Demokrasi paneli
ürkiye'nin en önde gelen iki araştırmacı ismi Türkiye'nin en büyük çılgın ...
Tarımsal araştırmaya TÜBİTAK desteği
Erzurum’da yürütülen TÜBİTAK destekli projeyle, ekmeklik buğdayın erken ...
Yol yapımına hava muhalefeti
Yakutiye Belediyesi, havaların yağışlı gitmesi nedeniyle asfaltlama çalışmalarını ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri