Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
4 Mayıs 2010 Salı - 07:41

SİZ DEMEMİŞMİYDİNİZ ANALAR AĞLAMAYACAK!!!

Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Tetik, “Habur’daki rezalete, Mehmetçik’lerimizin ardından gözyaşı dökmek için mi katlandık?” dedi. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canından bir parçayı feda etmiş olan şehit yakınlarının, her şehit haberiyle birlikte yeniden yıkıldıklarını ve aynı ateşte bir kez daha yandıklarını vurgulayan Tetik, “Hainler yine Türkiye’nin yüreğini yaktılar. Bu kalleş saldırılara imzasını atan, gerçekleştiren ve bu hainlikleri savunan herkesi lanetliyoruz.” dedi.

SİZ DEMEMİŞMİYDİNİZ ANALAR AĞLAMAYACAK!!!

Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, “Habur’daki rezalete, Mehmetçik’lerimizin ardınadn gözyaşı dökmek için mi katlandık?” dedi.

Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, hain terör örgütü PKK’nın, Çukurca, Tunceli ve Diyarbakır’da gerçekleştirdikleri menfur saldırıları lanetlediklerini açıkladı.

//YÜCE TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞOLSUN

Başkan Tetik, “Son günlerde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde mayına basma sonucu 1, Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıda 4 ve Diyarbakır'ın Lice ilçesi Abalı Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıda 1 olmak üzere, toplam 6 askerimiz şehit olmuş, 10'dan fazla askerimiz de yaralanmıştır. Askerlerimizi şehit eden PKK teröristlerini ve onların işbirlikçilerini lanetliyor, ailelerimize, kahraman ordumuza ve sağduyulu vatansever halkımıza başsağlığı diliyoruz.” diye konuştu.

Hatem Tetik, yaptığı zehir zemberek açıklamasında, Habur’da yaşanan olayları hatırlatarak, sert eleştirilerde bulundu. Başkan Tetik, “Hani analar ağlamayacaktı? Biz Habur’daki rezalete bunun için mi katlandık? PKK’lıların terörist kıyafetleriyle Türk topraklarında şov yapmalarına bunun için mi göz yumduk? Evlatlarımıza kahpece kurşun sıkan teröristlere, onların içerideki ve dışarıdaki yandaşlarına, işbirlikçilerine sesleniyorum: Yüreğimize düşürdükleri bu sızının hesabını er ya da geç verecekler. Sadece hesap gününü beklesinler.” ifadelerini kullandı.

//MİLLET HAİNLERDEN HESAP SORULACAK GÜNÜ BEKLİYOR

Askeri silah bırakmaya çağıran hain terör örgütünün ve yandaşlarının, bu küstahlıkları yetmezmiş gibi, ülkede demokrasiden, hak ve hukuktan dem vurduklarını kaydeden Hatem Tetik, “Eminim bu kahpeler, bu hainler, şehit Mehmetçiklerin haberlerini aldıkça seviniyorlar. Bu hainler, Türk askerinin canını acıtmanın ve canını acıtanlara destek olmanın hesabını bir gün mutlaka verecekler. Çünkü milletimiz, bunun hesabının sorulacağı günü dört gözle bekliyor.” diye konuştu. 

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canından bir parçayı feda etmiş olan şehit yakınlarının, her şehit haberiyle birlikte yeniden yıkıldıklarını ve aynı ateşte bir kez daha yandıklarını vurgulayan Tetik, “Hainler Türkiye’nin yüreğini yaktılar, sızlattır ve canını acıttılar. Her bir Şehit ailesi olarak, bu kalleş saldırılara imzasını atan, gerçekleştiren ve bu hainlikleri savunan herkesi lanetliyoruz. Milletin sabrını sınamaya çalışan bu hainler, yine bu milletin metaneti, basireti ve dik duruşu karşısında tarumar olup gidecekler. Şehit aileleri olarak bu günleri hem de çok yakında göreceğimize inanıyoruz. Vatanları uğruna şehit düşen her bir evladımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.” dedi.

 
AYDIN VALİSİ'NDEN ERZURUM'A ÖVGÜ
 
YATIRIM DENETİMSİZ OLMAZ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AYDIN VALİSİ'NDEN ERZURUM'A ÖVGÜ
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Genel Başkanı Muzaffer Okumuş, Aydın ...
ÜLKE EKONOMİSİNE LEVHA DARBESİ
Karayolları üzerinde trafik güvenliğini sağlayan trafik işaret levhalarının ...
BEAH'TA YİNE BİR İLK
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (BEAH) görev yapan Üroloji ...
 
TARIM KENTİ ERZURUM'UN(?) TRAKTÖR FAKİRLİĞİ
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki toplam 23 il içerisinde en fazla ...
KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN SEFERBERLİK
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, kız öğrencilerin liseye devam etmelerini ...
HES SOKAĞA DÖKTÜ
Tortum ilçesine bağlı Serdarlı beldesinde, HES inşaatı düzenlenen mitingle ...
 
ESOB, "FIRATLA DEVAM" DEDİ
ESOB Olağan genel kurulu tamamlandı Başkan Rasim Fırat yeniden birlik ...
ŞEHİT BABASI OLMAK NASİPMİŞ, GURURLUYUM
Tunceli'de teröristlerce karakola açılan ateş sonrasında hayatını kayberek ...
DADAŞ DAYI, AZİZİYE'DE
Erzurum'da bir sigorta firması tarafından çekilen reklam filminde Atatürk'le ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri