Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Hacımüftüoğlu’ndan ÜAK değerlendirmesi
Hacımüftüoğlu’ndan ÜAK değerlendirmesi
Gazze'de can kaybı 41 bin 534'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 41 bin 534'e yükseldi
Erdoğan Keir Simmons'a röportaj verdi
Erdoğan Keir Simmons'a röportaj verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Teknoloji mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Teknoloji mesajı
Enflasyonla mücadelede seferberlik başlayacak
Enflasyonla mücadelede seferberlik başlayacak
HABERLER>GÜNDEM
2 Haziran 2009 Salı - 11:08

Şehit ailelerinin 'açılım' öfkesi!

Şehit aileleri isyan etti Türkiye’de Kürt sorunu değil PKK sorunu olduğunu söyleyen Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Köse,“Eğer ’Kürt Açılımı’ bir barış getirecekse bu kadar vatan evladının şehit olmasını neden beklediler?” dedi

Şehit ailelerinin  açılım  öfkesi!

Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, “Kürt sorunu ve Kürt açılımı” adı altında bir takım tartışmalar yürütüldüğünü anımsatarak, “Eğer ’Kürt Açılımı’bir barış getirecekse bu kadar vatan evladının şehit olmasını neden beklediler?” dedi. Köse, federasyon genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında, “Türkiye’de, ’Kürt sorunu’ değil, ’PKK sorunu’ olduğunu” söyledi. “Türk veya Kürt herkes bu ülkenin eşit haklara sahip vatandaşıdır” diyen Köse, şöyle dedi:

Karanlık kişiler
“Ama görüyoruz ki kendini ’aydın’olarak tanıtan bazı kişiler, bizce karanlık kişiler bunlar, ’Kürt açılımından memnun olduklarını, bunun huzur getireceğini’ söylüyorlar. Bunun bir ’fırsat’olduğunu söyleyenler bizce hem ülkeye hem de şehitlere ihanet içerisindeler. Eğer ’Kürt Açılımı’ bir barış getirecekse bu kadar vatan evladının şehit olmasını neden beklediler? Devletin bu kadar zarara girmesi mi beklenmeliydi?”

 

Meydan okuyorlar
DTP milletvekillerini de eleştiren Köse, “Bunlar, devlete meydan okumakta, ’Biz 29 Mayıs’ta Kürdistan’ın haritasını çizdik’ diyebilmekteler. Hukuka, Anayasa’ya, TBMM’ye meydan okumaktalar. Bu kişilere haddini bildirecek bir kurum, kuruluş yok mu? Türk askeri kendi    ülkesinde, ’işgal kuvvetleri’ olarak tanımlanıyor” diye konuştu. Hamit Köse, son günlerde sokaklarda şehit aileleri adına para toplayan kişilerin türediğine de dikkati çekti. Bu    kişilerin, “Şehitlerimiz’  adlı bir gazete satarak para toplamaya çalıştığını anlatan Köse, hiçbir şehit ailesinin sokakta gezerek para toplamayacağı uyarısında bulundu.

 


Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, Federasyon genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında, Kürt sorunu ve Kürt üçılımı tartışmalarını değerlendirdi. Köse, ” Kürt açılımından memnun olanlar, hem ülkeye hem de şehitlerimize ihanet içindedir “ dedi.

 
Ankara HAL'inde en güncel fiyatlar
 
Ankara çok kızdı!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Aralık 2009 Çarşamba 23:38

ve sonrada bunu methedip, sonra da eski mahalleler ortadan kaldırılıp yeniden imara açılmalıdır. dediginizde okuyucunun bunu nasıl anlamasını bekliyordunuz ki gösterilen tepkiden bu kadar rahatsız oldunuz. Siz "eski erzurum mahallelerinin tarihi kimligini kirleten gecekondular yıkılmalı tarihi nitelikteki evler ve eserler korunarak yeniden bir imar planı ve şehir planı yapılmalı" deseydiniz bu tepkiyi görmezdiniz. Bu sebeple lütfen önce iğneyi kendinize batırınız. Zira o iğneyi hakettiniz...

Yorumu oyla      0      0  
gökhan karadeniz 2 Aralık 2009 Çarşamba 23:36

Gecekondular yıkılsın, tarihimizi el üstünde tutalım. Lütfen.

Yorumu oyla      0      0  
umut mestli 2 Aralık 2009 Çarşamba 23:35

benim bir teklifim var. Mahallebaşının etrafında toprak tabyanın olduğu yerler denildiği gibi tarihi özelliği olmayan gecekondularla çevrili buralar derhal temizlensin. Eminkurbu mahallesi de öyle. Hatta Avak mahallesinin özellikle eski geneleve taraf olan kısımları yer ile yeksan edilip boydan boya boş ve yeşil alana çevrilsin. Oralarda oturanlarda tokinin evlerine aktarılsınlar. sakın ne güzel olur. Ama tarihi evlerimize kimse dokunmasın. Dokunan ermeni dölüdür. bu kadar.

Yorumu oyla      0      0  
2 Aralık 2009 Çarşamba 23:33

Ayrıca yazınızda Küçüklerin tüm enerjisini eski mahallerin ortadan kaldırılmasına hasretmesi gerektigini vurguluyorsunuz. Bu sizin ifadeniz. Allah aşkına siz bu ifadeden ne anlarsınız. " Eski mahallelerin ortadan kaldırılması" Siz bu ifadeden ne anlıyorsunuz. Ya da okuyucunun ne anlamasını bekliyorsunuz. Ayrıca yazınızda kentsel dönüşüme ornek olarak verdiginiz proje de terminal projesi. Lüks konutlar, alış veriş merkezi, bilmemk kaç yıldızlı oteller... Yani beton yıgını.. Bu örnegi verip

Yorumu oyla      0      0  
cevdet Yegenağalı 2 Aralık 2009 Çarşamba 23:33

Kardeşler bende şunu söyliyimki, Ahmet Küçükleruykusuzdan daha iyi belediye başkanlığı yaptı. Bu şehirin anasını uykusuz denen adam ağlattı.

Yorumu oyla      0      0  
2 Aralık 2009 Çarşamba 23:30

Sayın Şener! Yanlış anlaşıldım diyorsunuz ama bana öyle geliyor ki siz yanlış anlaşılmadınız geri adım attınız.Ki bu güzel bir netice. Yazının tekrar okunmasını rica ediyorsunuz. Siz yazınızı tekrar okudunuz mu?Yazınıza tepki gösteren Erzurumun tarihi mirasına duyarlıktan başka niyeti olmayan okuyucularınıza goya " siz ne anlarsınız " kabilinden " gecekondu ne zaman tarihi eser oldu" diye ders vermeye kalkıyorsunuz. Simdi ben size soruyorum. Sayın Şener o yazınızda GECEKONDU kelimesi geçiyor mu?

Yorumu oyla      0      0  
a.s.k 2 Aralık 2009 Çarşamba 20:40

çevir gazı yanmasın

Yorumu oyla      0      0  
aktolgalı 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:50

Ya kim demiş gecekondular ıslah edilmesin onu herkes diyor. siz eski mahallerden bahsedip yıkılsın deyince millet isyan etti. Eski mahalleler TÜRK Milletinin bu şehrin tapulu sahipleri olduğunun belgeleridir. Onlar yıkılmak yerine onarılmalı ve koruma altına alınmalı. Ama bu belediyeden bu beklenemez.

Yorumu oyla      0      0  
ADSIZ 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:48

sevgili şener kardeşim, DADAŞ TV'yi ve sizi severek okuyoruz. Ama Erzurumu yönetenlere karşı malesef hakettikleri etkinlikte cevap vermiyorsunuz. Erzurum sizce iyimi yönetiliyor. Her kes kan ağlıyor. Şu su rezaletini siz yaşamıyor musunuz? Bunlar kentsel dönüşüm diye kenti dönüştürürler ve Erzurumdan eser kalmaz. Tabi şunuda unutmadan söylemek isterimki, bu belediyecilik rezaletinin başlangıcı MHP'li Uykusuz dönemine gitmektedir. Mesela PALEN'i bu milletin başına bsela o etti.

Yorumu oyla      0      0  
Kamil 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:25

insanlar size Ahmet Küçükleri haksız yere ve erzurumluyu hiçe sayarak methetmenize kızıyor siz olayı nereye görütürüyorsunuz. Bizler Ahmet küçüklerin bu işin altından kalkamayacağını ve gecekonduları yıkayım derken bütün erzurumu yerle bir edebileceğini söyledik. Bence siz de yazılan yorumları yeniden okuyun.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara HAL'inde en güncel fiyatlar
Havaların ısınması ve tarımsal üretimin artması, pazarlara ucuzluk olarak ...
Türklere vizesiz Avrupa kapısı!
Güler Kaşmaz adlı Türk vatandaşına, İstanbul'daki İngiliz Başkonsolosluğu ...
Akaryakıtta fahiş zamma 'dur' ihtarı!
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, akaryakıt fiyatlarındaki son zamların ...
 
1 dolara temizleriz, arazi istemeyiz
Bir Türk firması mayınlı araziyi temizlemeye talip oldu. 216 milyon dolara ...
PKK'yı bitirmeye az kaldı
Org. İlker Başbuğ, ''PKK uluslararası desteğini yitiriyor. K.Irak'ta kendilerine ...
Kızılcahamam’da buluştular
Uluslararası Türkçe olimpiyatlarına katılan 115 ülkeden 700 öğrenci Kızılcahamam’da ...
 
215 yolculu uçak Atlantik'te kayboldu
215 yolcususuyla Rioda Jeneryo - Paris seferini yapan Air France uçağının ...
GÜNÜN KOMİK HABERİ: AKÇELİ İŞLERE KARIŞANLARIN AKP’DE YERİ YOKMUŞ!
Milletin her kuruşunda tüyü bitmedik yetimin hakkı olduğunu kaydeden Başbakan ...
Çözüm için toprak vermemiz gerekecek
Talat çözüm için en uygun dönem olduğunu söyledi: Toprak vermemiz gerekecek
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri