Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
19 Temmuz 2011 Salı - 04:39

Tapu’dan izcilere kitap desteği

Tapu ve Kadastro Erzurum 8. Bölge Müdürü İlhan Özlü, beraberindeki yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte Mahalli Yaz Kampı’na çıkarma yaptı. Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum Temsilciliği tarafından organize edilen kampı ziyaret eden Bölge Müdürü Özlü, izcilerle bir araya geldi, sohbet etti.

Tapu’dan izcilere kitap desteği

Tapu ve Kadastro Erzurum 8. Bölge Müdürü İlhan Özlü, beraberindeki yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte Mahalli Yaz Kampı’na çıkarma yaptı. Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum Temsilciliği tarafından organize edilen kampı ziyaret eden Bölge Müdürü Özlü, izcilerle bir araya geldi, sohbet etti. Bölge Müdürü Özlü, gelişim çağındaki çocukların bu tür kamplarla sosyal gelişimlerinin sağlandığını belirterek, İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği’ne teşekkür etti. Özlü, Yaz Kampı’na katılan 65 çocuğa, okumaları için kitap hediye etti.
Tapu Kadastro Erzurum 8. Bölge Müdürlüğü’nün kurmayları, Palandöken dağının eteklerinde kamp kuran izcileri ziyaret etti. Yardımcıları ve şube müdürleriyle Yaz Kampı’na giden Bölge Müdürü Özlü, bir süre sohbet ettiği izcilere tapu ve kadastro hakkında bilgiler de aktardı. İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Özcan Işık’ın da hazır bulunduğu ziyarette, izcilerin kampı hakkında bilgiler alan Özlü, Erzurum’da bu tip etkinlikler gerçekleştiriliyor olmasının sevindirici olduğunu belirterek, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde çalışan personellerin çocuklarının da bu etkinliklere dahil edilmesini istedi. Çocukların gelişim çağında oldukları bir dönemde, kamp kurmak suretiyle gerçekleştirilen etkinliğin, bir nevi eğitim olduğunu vurgulayan Bölge Müdürü Özlü, “Bu etkinlikler, çocuklarımızda özgüven gelişimi anlamında olumlu bir etki meydana getirir. Bununla birlikte çocuklarımızın sorumluluk yüklenmeleri ve kendi başlarının çarelerine bakabilmeyi öğrenmeleri de, yine bu tarz etkinliklerle mümkündür.” diye konuştu.
IŞIK: ÇOCUKLARIMIZA DOĞAL YAŞAMI ÖĞRETİYORUZ
Yaz kampında neler yaptıklarıyla ilgili olarak bilgi aldığı izcilere, tapu ve kadastronun ne anlama geldiğini de anlatan Bölge Müdürü İlhan Özlü, çocuklara kampta okumaları için çeşitli kitaplar hediye etti.
Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum Temsilcisi Özcan Işık ise, “Burada 65 çocuk bulunuyor. Çocuklarımızı doğal hayata hazırlıyoruz. 24 saat boyunca burada izci liderleriyle birlikte kalan çocuklarımız, her sabah saat 8.00’de uyanıp, 23.00’e kadar çeşitli eğitimler alıyorlar. Kısaca yavrularımıza burada hayatı öğretiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Çocukların geleceğini olumlu yönde etkileyen bu tip etkinliklerin, Erzurum’da gereken ilgiyi görmeyişinden de yakınan Işık, şehirdeki kamu kurum ve kuruluşlarının bu ve bunun gibi organizasyonlara yeterli desteği vermediklerini ileri sürdü. Bölge Müdürü Özlü de, Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum Temsilciliği’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 
Pazar temizliğini seyyarlar yapacak
 
Bayburt'ta milli tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pazar temizliğini seyyarlar yapacak
Erzurum Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, semt pazarlarından ...
Hat sanatı ilgi bekliyor
Arap harflerinin değişik ve süslü biçimde yazılıp düzenlenmesine dayanan ...
Erzurum köylüsüne bu yakışır
Oltu ilçesine bağlı İnci köyünde imece usülü toplu temizlik kampanyası başlatıldı.
 
Şehitleri zirvede andılar
Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Esence Yedigöller Dağcılık Festivali’ne katılan ...
Şehitlerimize minnettarız
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit edilmesine tepki gösteren ...
Bölücülere milli öfke
Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesinin ardından tüm Türkiye'de tepkiler ...
 
Mehmetçik Çocukları Erzurum’daydı
TSK Mehmetçik Vakfı, Vakfıktan yardım alan şehit ve gazi çocuklarına yönelik ...
'Atılcan bir Erzurum markası'
Erzurum'un tanınmış sanatçılarından, ressam, şair ve halk bilimci "İhsan ...
Zökün gölünde yüzenada bulundu
Tortum ilçesine 2 kilometre uzaklıktaki Zökün Gölü üzerinde 2 yüzen ada bulundu.
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri