Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
1 Nisan 2011 Cuma - 10:31

Ülker çocukları sevindirecek

Ülker’in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna düzenlediği Ülker Çocuk Sinema Şenliği 24 Nisan 2011 Pazar günü gerçekleşecek.

Ülker çocukları sevindirecek

Geçtiğimiz 3 yılda 400 bine yakın çocuğu sinemanın büyülü dünyası ile buluşturan Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl da coşku ile kutlanacak. Artık geleneksel hale gelen Ülker Çocuk Sinema Şenliği, 50 şehirdeki sinema salonlarında 4.kez çocukları sinemayla buluşturacak.
Türkiye’nin her bir köşesinde çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla organize edilen şenliğin, bu yılki filmi ormandaki bir grup hayvanın başından geçenleri anlatıyor. Ülker’in her sene bir filmi miniklere hediye ettiği ücretsiz film şenliğinin, bu yıl da özellikle Anadolu’da büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Seslendirmelerini Justin Long, Hayden Panettiere, Dennis Hopper, Danny Glover ve Christina Ricci’nin yaptığı Alpha ve Omega filmi Türkiye’de ilk defa Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nde gösterime girecek. Minik sinemaseverler, gösterim tarihinden 10 gün önce sinema salonları ve gösterim yapılacak illerle ilgili www.ulker.com.tr adresinden bilgi alabilecek.
ÇOCUKLARA AİLE BAĞLARINI VE ENGELLERİ AŞMAYI ÖĞRETİYOR
Duygusal olduğu kadar komik öğelerle de zenginleştirilen Alpha ve Omega, “aile” ve “engelleri aşma” gibi iki güçlü tema üzerine kurulu. Bir animasyon film için fazla sofistike olsa da prodüksiyon ekibi komedi ile bunu çocukların zevkle izleyeceği, izlerken de örnek alabilecekleri bir filme dönüştürmeyi başarmış.
Yapımcı Richard Rich, “Senaryo üzerine çok çalıştık ve bu yapıda nerelerde insanların kalbine kazınacağını; aksiyon ve komediyi bir arada sunabildiğimizi biliyorduk. Yapım süresince bu iki elementi sürekli canlı tuttuk ki, sonunda elde ettiğimiz sıkı, komik ve iç açıcı, sıcak hikayeye ulaşabilelim. Bu projenin herkese, ailelere sıcak gelmesini istiyorduk ki, senaryomuz bunu gerektirecek tüm öğelere sahipti. Film, aile boyu eğlence sağlayabilecek tüm öğelere sahip” dedi.
Sinema şenliğinden yararlanmak isteyen minikler için: Şenlikten tüm çocukların eşit şekilde yararlanabilmesi için ön rezervasyon alınmayacak. Sinema çıkışlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da, çocuklara içinde çeşitli Ülker ürünleri hediye edilecek.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) rakamlarına göre Türkiye’de 5 ile 14 yaş arasında 12,8 milyon çocuk bulunuyor. Ancak sinemadan yararlanabilen çocuk sayısı 1 milyon civarında. Üstelik bu kitlenin büyük bir kısmı İstanbul başta olmak üzere üç büyük ilde toplanıyor.
ERZURUM’DA GÖSTERİM
Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin organize edildiği hafta Anadolu’da sinemaya gitme oranı yüzde 30’lardan yüzde 42’lere ulaşıyor. Bu da şenliğin başarısını ortaya koyan çarpıcı bir rakam…
Gösterim yapılacak illerden bazıları: Adana, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkele, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Zonguldak.

 
Taşı sanata dönüştürecekler
 
Gündemde Başkanlık Sistemi var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşı sanata dönüştürecekler
Devlet Planlama Teşkilatı tarafından uygulanan SODES projesi kapsamında ...
Görüntü teknolojisine proje katkısı
Erzurum’da lise öğrencileri tarafından hazırlanan bir proje, görüntüleme ...
Sağlığa Büyükşehir yaklaşımı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre koruma Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ...
 
Ekmekte hijyen denetimi
Palandöken Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde belediye ...
Kamulaştırmanın maliyeti ağır
Yakutiye Belediyesi, Üç Kümbetler Cazibe Merkezi Projesi, Hacı Cuma ve ...
Bunun hesabı sorulmalı
Erzurum Hınıs ilçesinde yapımı yeni tamamlanan ve 12 milyon TL'ye mal ...
 
Kuş, Balıkesir başsavcılığına atandı
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, “Adli Yargı Kararnamesiyle” Balıkesir ...
Dualar Yazıcıoğlu için
Erzurum'un Narman ilçesinde eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ...
Çiftçilere yeni destek
Uygulanmasına geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başlanan “5 Yıl Vadeli Sıfır ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri