Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>GÜNDEM
27 Ekim 2011 Perşembe - 08:06

Van’a Gönül Köprüsü

Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Doğu Anadolu Bölgesi illeri Van'a yardım için seferber oldu. STK’lar, yardım dernekleri, üniversitelerin yanı sıra siyasi partilerde yardım organizasyonları düzenleyerek Vanlı depremzedelere destek sundu.

Van’a Gönül Köprüsü

Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Doğu Anadolu Bölgesi illeri Van'a yardım için seferber oldu. STK’lar, yardım dernekleri, üniversitelerin yanı sıra siyasi partilerde yardım organizasyonları düzenleyerek Vanlı depremzedelere destek sundu.
BİTLİS’TEN YARDIM
Bitlis İl ve ilçe merkezlerinde belediye ve kaymakamlıklar aracılığıyla vatandaşlar tarafından toplanan erzak, depremin vurduğu Van ve Erciş ilçesine gönderildi.
Belediye, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların imkanlarıyla toplanan 6 kamyon ve 8 kamyonetten oluşan toplam 25 ton gıda ve su yardımının Van'ın Erciş ilçesine gönderildiğini belirten Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, deprem gününden bu yana belediye ve hayırsever fırıncılar tarafından Van merkez ve Erciş ilçesine 23 bin ekmek gönderildiğini belirtti.
200 battaniyenin bulunduğu bir minibüsün de dün akşam saatlerinde yola çıkarak Erciş'e ulaştığını anlatan Alaydın, Bitlis Belediyesi ilçe halkının yemek konusundaki sıkıntısını gidermek için 6 bin kişilik sıcak yemeği de deprem bölgelerine ulaştırdıklarını kaydetti.
Bitlis Belediyesi'nin pazartesi gününden bu yana battaniye, katalitik soba, giysi, kuru bakliyat gibi ürünlerin deprem bölgesine gönderilmesi için kampanya başlattığını anlatan Alaydın, "İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde bulunan hangarda toplanan giysiler, gönüllüler tarafından ambalajlanarak gönderilmeye hazır hale getiriliyor. Yardım malzemesi göndermek isteyen vatandaşlarımız 110'u arayabilir" diye konuştu.
Yapılan yardımlar neticesinde Erciş ilçesine birer adet ekskavatör, kato, jeneratör, yakıt aracı ve 15 personel gönderdiklerini kaydeden Alaydın, yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ'NDEN VAN'DAKİ DEPREMZEDELERE YARDIM KAMPANYASI
 Iğdır Üniversitesi, merkez üssü Van'ın Tabanlı köyü olan 7,2 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, üniversite olarak bugüne kadar toplumsal bilinç oluşturmaya öncülük etme çabası içerisinde olduklarını, bu kapsamda başlattıkları kampanya ile depremzedelere yardım eli uzatarak acılarına bir nebze de olsa ortak olmak istediklerini belirtti.
Rektör Yılmaz, "Iğdır Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında toplanacak yardım malzemelerinin kısa sürede en doğru yere ulaştırılması hedeflemekteyiz. Duyarlı akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin, yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırabilmek için Iğdır Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim etmeleri yeterli olacaktır. Yardımseverlerimiz akla gelebilecek her türlü malzemeyi
yardım malzemesi olarak yardım kabul noktamıza teslim edebilir. Örneğin şimdilik konserve, çocuk maması, çocuk bezi, mont, kaban, battaniye, ayakkabı, çay, şeker, temizlik malzemeleri, çorap gibi kullanıma yönelik malzemelere öncelik verilmesi daha yararlı olur kanaatindeyim. Iğdır Üniversitesi personeli ve öğrencileri olarak el ele verip bu yardımları en kısa sürede ulaştırmayı arzu ediyoruz" dedi.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDELER İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki şiddetli depremde yaralanan depremzedeler için Erzincan Üniversitesi öğrencileri kan bağışı kampanyası başlattı.
Kampanyaya büyük ilgi gösteren öğrenciler Erzincan Kızılay Kan Bağış Merkezi'ne akın etti. Depremden yaralı kurtulanlar için kan ihtiyacı olduğunu duyarak kan merkezine akın eden öğrenciler, "Depremzede vatandaşlarımız için başlatılan kan bağış kampanyası kapsamında kan bağışında bulunuyoruz. Öğrenciler olarak maddi ve manevi her türlü desteği Van'daki depremzede kardeşlerimize vereceğiz. Herkesi depremzedelere yardımda bulunmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştular.
Erzincan Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktoru Naile Bayrak ise yaşanan yoğunluk dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir doktor ve iki hemşirenin kan bağış merkezinde kendilerine yardımcı olmaları için görevlendirildiğini belirterek, "Van'da meydana gelen depremden sonrası depremzede yaralı vatandaşların ihtiyaç duyduğu kanı temin etmek amacıyla her kesimden vatandaş kan bağış merkezine yardım için akın ediyor. Üniversite öğrencileri de depremzede yaralılara yardım için kan bağış merkezimize gelerek
kan bağışında bulunuyorlar. Bizde kan bağışında bulunan öğrencilerin kanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" dedi.
AK PARTİLİ GENÇLER DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
7.2 büyüklüğündeki depremin vurduğu Van’a yurdun dört bir yanından yardım yağıyor. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığı da Van’da meydana gelen depremin ardından bölge halkı için yardım kampanyası başlattı.
Cumhuriyet Meydanında yardım çadırı kuran AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığı topladığı yardımları 29 Ekim Cuma günü Van Erciş’e hareket ederek ihtiyaç sahiplerine bizzat iletecek. Düzenlenen yardım kampanyası hakkında bir açıklama yapan AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkan Vekili İsmail Hakkı Toprak; “ Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki deprem sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Deprem ciddi büyüklükte bir şiddette meydana gelmesi can ve mal kaybının yükselmesine neden olmuştur. Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımız Van’a kısa sürede intikal etmişler ve çalışmaları ilk dakikalardan itibaren yönetmişlerdir. Biz millet olarak afet anlarında birlik ve bütünlük içinde olan yüce bir milletin evlatlarıyız. Can Erzincan olarak afetin ne demek olduğunu, depremin acısını iyi biliriz. 1992 yılında soğuk bir sabaha yerle bir olan binalar arasında gözünü açan ve sevdiklerini kaybeden küçük bir çocuğun gözünde ne ise deprem, Van’da ve Erciş’te bu acıyı yaşayan da aynı çocuğun kaygısı ve feryadıdır deprem. O günün acısını yaşayan Erzincan’ın küçük çocukları, şimdinin AK Gençleri Van’daki kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatmış bulunaktadır. Tüm sivil toplum kuruluşlarına, esnaflarımıza ve hemşehrilerimize sesleniyoruz. Depremi yaşayan bir şehrin evlatları olarak, Van’a Erzincan halkının vefasını ve can yüreğindeki fedakarlığı gösterelim. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Van Depremi Yardım Çadırı Cumhuriyet Meydanında yardım faaliyetlerine başlamıştır. Toplanan bu yardımlar AK Parti Erzincan Gençlik Kolları yardım heyetimiz tarafından 29 Ekim Cuma günü Van Erciş’e hareket ederek ihtiyaç sahiplerine bizzat iletilecek ve depremin vurduğu Vanlı kardeşlerimizin yaralarına derman olmaya çalışılacaktır.” şeklinde konuştu.
“DOKTORLARIMIZ DEPREM BÖLGESİNE ULAŞARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADI”
Erzincan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Çakmak Van’da meydana gelen depremin ardından Erzincan olarak deprem bölgesine sağlık ekibi desteğinde bulunduklarını açıkladı.
Van’da meydana gelen depremin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için Erzincan’dan sağlık ekipleri deprem bölgesine ulaşarak çalışmalara başladı. Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Erzincan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Çakmak, görevlendirilen sağlık ekipleri ile iletişim içerisinde olduklarını belirterek hayat şartların zorlaştığının haberini aldıklarını hatırlattı. Konuyla ilgili olarak son bilgileri aktaran Başhekim Çakmak; “Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Van’daki deprem nedeniyle bölgeye sağlık ekipleri gönderildi. Uzman doktor arkadaşlardan da bir ekip oluşturuldu. Bunlar arasında çocuk cerrahı, çocuk hastalıkları, iç hastalıkları, iki tane anestezi uzmanımız, beyin cerrahisi, göğüs cerrahisi ortopedi ve genel cerrahi bulunmakta. Arkadaşlarla telefon trafiği devam ediyor, şartların zor olduğunu ancak çalışmaların aralıksız sürdüğü haberini aldık. Arkadaşlarımızın iyi neticelerle dönmelerini bekliyoruz.” dedi. Erzincan Devlet Hastanesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başhekim Dr. Muzaffer Çakmak, hastanenin kadın doğum ve çocuk bölümü ile ilgili son durumunu değerlendirerek; “Hastanemizde deprem öncesi yapılan ve kadın doğum ve çocuk bölümü hizmetlerinin yürütüldüğü bir binası var. Yapı itibariyle bu binanın hizmete devam edemeyeceği sonuçlandı. Her iki bölümü de Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemize transfer edeceğiz. Ancak her iki bölümden de Devlet Hastanemizde poliklinik hizmeti vermeye devam edeceğiz. Hastalarımız hastanemize geldiğinde poliklinik anlamında tüm hizmeti alacaklar. Hasta yatışı gerekirse hastalarımız kadın doğum ve çocuk bölümü hizmetleri için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde bu hizmetten faydalanabilecekler.” dedi. Erzincan Devlet Hastanesi ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idari yapıları korunmak kaydıyla mali yönden tek çatı altında toplanıldığını belirten Başhekim Çakmak, bu sayede sağlık hizmetlerinin daha iyi yürütüleceğini söyledi. Başhekimlik binası yanında bulunan idari binanın Psikiyatri bölümü için kullanılacağını ifade eden Çakmak, mevcut kantin binasının da tadilattan geçirilerek idari işlerin bu binada yürütüleceğini belirtti.
KARS’TAN VAN’A YARDIM
Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi Kars’tan da Van’a yardım malzemeleri gitmeye devam ediyor.
Ercanlar Pazarlama İşletme Sahibi Erdal Ercan tarafından Van’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere büyük ebatlarda 20 koliden oluşan yardım kutuları deprem bölgesine PTT kargo aracılığı ile gönderildi. İçersinde makarna, helva ve reçellerden oluşan kolilerin, bu akşam saatlerinde deprem bölgesinde olacağı belirtildi.Kars’tan Van’a giden diğer bir yardım malzemeleri ise DBK İnşaat’tan gönderildi. Gönderilen malzemeler arasında Kuru gıda, Çocuk bezi, Isıtıcı, yiyecek ve çok sayıda battaniye mevcut.DBK İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yokuş, “Van’da meydana gelen üzücü deprem dolayısıyla bölgede bulunan kardeşlerimize bizlerde elimizi uzatmak istedik. Çok sayıda vatandaşımızı bu üzücü depremde kaybettik. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.
ÜLKÜ OCAKLARINDAN VAN DEPREMİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI
Ülkü Ocakları tarafından Van'daki depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatıldı.
Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Afşin Arıkan, düzenlediği basın toplantısında, "Van ilinde meydana gelen deprem, yüreklerimizi dağlamış ve üzüntüye neden olmuştur. Acımız büyüktür. Kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz" dedi.
"Bugün acılara ortak olma ve birlik beraberlik günüdür" diyen Arıkan, "Millet olarak, dinimiz, törelerimiz ve sosyal sorumluluk gereğince depremde zarar gören vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve bir nebze olsa da dindirebilmek için Malatya Ülkü Ocakları olarak bölgeye gönderilmek üzere erzak, gıda ve kışlık kıyafet yardımı organizasyonu başlattık. Yapılacak yardımlar Malatya Ülkü Ocağı binasında toplanacak ve acil olarak bölgeye sevk edilecektir" dedi.
AVM'DE DEPREM İÇİN YARDIM STANDI AÇILDI
Kimse Yokmu Derneği Malatya Şubesi ile Malatyapark AVM işbirliği ile AVM içinde Van'daki depremzedelere ulaştırılmak üzere bir yardım standı açıldı.
Standın açılışında konuşan Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günacar, "Bu hafta Malatyapark'ta 29 Ekim kutlamaları çok yoğun olacaktı, ancak şehitlerimiz yüreğimizi ayrı olarak dağladı. Van'daki deprem yüreğimizi yaktı. Bu etkinlikler için ayırdığımız tüm kaynakları Van'daki depremzedelerin yarasını sarmak için harcıyoruz. Biz karınca kararınca yaptığımız yardımların yanında, bizim aracılığımız ile yardım yapmak isteyenler için Kimse Yokmu Derneği Malatya Şubesi ile ortaklaşa olarak Malatyapark'ın içinde bir stant açtık. Vatandaşlarımız ister para ya da isterlerse istedikleri yardımı getirip paketlere atabilirler" dedi.
Kimse Yokmu Derneği Malatya Şube Başkanı Nami Güzeler ise, “Şehitlerimiz ve ardından deprem ile birlikte iki felaketi birlikte yaşadık” diyerek "Allah bizleri üçüncü felaketten korusun. Şimdiye kadar 4 yardım kamyonu Van iline yolcu ettik. Bize yardım eden tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Malatyapark'daki bağış stantına vatandaşlarımız yardımda bulunabilirler" dedi.
Yardım standına Malatyapark AVM'deki bazı mağazalar başlangıç yaparak, giysi yardımlarını kolilere bıraktılar.
MALATYA KENT KONSEYİ'NDEN DEPREMZEDELER İÇİN KAN KAMPANYASI
Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Grubu’nun öncülüğünde ve Kızılay işbirliğinde Van depreminde yaralı olarak kurtarılan hastalar için "Kan Bağışla Hayat Kurtar" adlı kan bağışlama kampanyası düzenleniyor.
Kent Konseyi basın biriminden verilen bilgiye göre, Malatya'nın deprem, açlık ve diğer tabiat olaylarında uluslararası boyutta destek olduğunu, kardeş il olan Van için bu yardım elinin daha çok olacağını bekledikleri belirtildi.
Genel Sekreterlikten alınan bilgiye göre deprem sonrası binlerce yaralının olduğu ve bu yaralıların çok acil kana ihtiyaçları olduğu belirtildi. Bu kapsamda Soykan Parkı önünde yapılacak organizasyonda Malatya'da yaşayan herkesin 27 Ekim saat 09.00 ile 17.00 arasında Soykan Parkında kan bağışında bulunmalarının önemine işaret edildi.
DEPREMZEDELERE DUA İLE YARDIM GÖNDERİLDİ
Van'daki depremzedeler için Malatya'dan 3 kamyon malzeme ile battaniye dua ile gönderildi.
Malatya Belediyesi yanında düzenlenen kamyonların gönderilmesi programında konuşan Kimse Yok mu Derneği Malatya Şube Başkanı Nami Güzeler, Kimse Yok mu Derneği Van'da 2 bin kişiye sıcak yemek verdiklerini, battaniye ve diğer ihtiyaç malzemeleri dağıtıldığını söyleyip, "Kimse Yok mu Derneği Malatya Şubesi olarak 3 kamyonluk malzemeyi hazırladık. Gönderiyoruz" dedi.
Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar da, "AVM olarak bin battaniyeyi gönderiyoruz" diyerek, "Van'daki depremzedelere yardım etmek isteyenler, her türlü ürünü bize teslim edebilirler" ifadelerini kullandı. Müftü Yardımcısı Ünal Tan'ın dua etmesiyle yardım kamyonları yola çıktı.
CHP DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları Başkanlığı, Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatırken, 30 Ekim'deki cumhuriyet kahvaltısını da iptal etti.
CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, parti binasında üyelerle birlikte yaptığı basın açıklamasında, "CHP Kadın Kolları Malatya Örgütü olarak cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yılını kutlamak, kazanımlarını bir kez daha hatırlamak, Atatürk ve cumhuriyetimizi kuran önder kadroyu anmak amacıyla 30 Ekim günü kahvaltı etkinliği düzenlemiştik. Son günlerde ülkemizde yaşanan acı olaylar, ulusumuzu derin bir yasa boğmuştur. Bu nedenle kahvaltı programını iptal ettik" diye konuştu. Van'da yaşanan deprem nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını da ifade eden Tuncer, "Deprem haberinin duyulmasından sonra da halkımız yurdun her yanında depremzedelere yardım eli uzatmak amacıyla yollara dökülmüş, depremzedelerin acılarını paylaşmıştır. Türkiye tek yürek olmuştur. Acılar bizleri birbirimize kenetlemiş, terörün ve depremin acısı yurdun her yanında eşit derecede hissedilmiştir. Biz CHP Malatya İl Kadın Kolları olarak depremzedelere yardım için kampanya başlatmış bulunuyoruz. Tüm
halkımızdan katkı bekliyoruz. CHP Kadın Kolları Malatya Örgütü olarak duygularımızı paylaşmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ediyoruz" dedi.
ÜNİVERSİTELİLER, YARDIMLARI ARISU KÖYÜNDE DEPREMZEDELERE DAĞITTI
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, Van'daki 7.2 büyüklüğündeki şiddetli depremin ardından başlatılan kampanyada toplanan giyecek ve gıda malzemelerini depremzedelere ulaştırdı. Öğrenciler, topladıkları malzemeleri Van merkeze bağlı Arısu köyündeki depremzedelere dağıttı.
 İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Van'da yaşanan doğal afetin herkesi derinden sarstığını ve depremzedelerin acısını paylaşmak için harekete geçtiklerini söyledi.
 Rektör Aslan, "Üniversitemizde öğretim gören öğrenciler, düzenledikleri kampanyayla depremzedelerin yardımına koşmaya çalışıyor. Öğrencilerimiz, açtıkları kampanya kapsamında üniversitedeki hocaları, arkadaşları ve personelin yanı sıra esnaftan topladıkları giyecek, ayakkabı, battaniye ve gıdaları tasnifleyip kolilediler. Toplanan malzemeyi Van merkeze bağlı Arısu köyündeki depremzedelere ulaştırdılar. Öğrencilerimizin bundan sonra da devam edecek olan kampanyalarına tüm halkımızı davet ediyorum." dedi.
IĞDIR ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN VANLI DEPREMZEDELERE YARDIM
Iğdır Ülkü Ocağı Dergisi temsilciliği, Van'da meydana gelen depremde zarar gören depremzedeler için yardım topladı.
 Ülkü Ocakları Iğdır Şube Başkanı Ersoy İçer, ülkü ocağı binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şehitler ve depremde hayatını kaybedenler için dualar okuyacaklarını belirterek, ülkü ocakları teşkilatı olarak topladıkları 2 bin 500 lirayı Vanlı depremzedelere gönderdiklerini kaydetti.
 Iğdır MHP il Başkanı Cahit Erol da, son günlerde meydana gelen terör olaylarında 26 şehit verildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:"Bu hunharca katliamları kınıyoruz. Bu büyük devletin büyük derdi olur. Emperyalist güçler üzerimizde Oyun oynamaktadır. Türkiye üzerinde bu Oyunlar devam etmektedir. Bu Oyunları bozacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu acımız bitmeden Van'da meydana gelen deprem bütün insanımızı derinden üzmüştür" Erol, şehitleri ve Van'da hayatını kaybedenleri rahmetle andıklarını sözlerine ekledi.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Iğdır Üniversitesi, Van'da meydana gelen depremde zarar görenlere destek olmak için yardım kampanyası başlattı.Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, toplumsal olaylara karşı ortak bilinç oluşturma ve depremde zarar gören vatandaşlara, destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi.
 Yardım kampanyasına akademik ve idari personelin yanısıra öğrencilerin de katılabileceklerinin kaydedildiği açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Yardımların zamanında ve hızlı bir şekilde afetzedelere ulaşması için üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan birimde toplanacak. Kampanyaya katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız ile iş adamlarımız da gıda ve giyecek malzemelerini oluşturulan söz konusu birime ulaştırabilir."
 

 
46 saat sonra enkazdan sağ çıktı
 
Erzurum yardım merkezi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
46 saat sonra enkazdan sağ çıktı
Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremden 46 saat sonra, 14 günlük ...
45 saat sonra hayata döndü
Van'da önceki gün meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından 45 ...
KUDAKA Bölgesinde Demirözü atılımı
2011 yılı aralık ayında bitirilecek olan Demirözü Barajındaki çalışmalar ...
 
Rampa, görücüye çıktı
Erzurum'da Kiremitliktepe'de 1949 yılında yaptırılan tahtadan tramplenden ...
13 depremzede taburcu oldu
Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde yaralanan depremzedeler, ...
Karadayı'dan yapı denetimi uyarısı
Van'da meydana gelen 7.2'lik deprem gözleri inşaat sektörüne çevirdi. ...
 
Hayırsever işadamından çağrı
Erzurum’da yardımsever iş adamı Nevzat Çakır Van’da yaşanan drama sessiz ...
BEAH'ta tedavi seferberliği
Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından enkaz altında ...
Öğrenciler yardımda yarışıyor
Van’da yaşanan depremin adından yapılan yardım kampanyalarına Atatürk ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri