Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
28 Nisan 2011 Perşembe - 10:30

Yavilioğlu'ndan Köprüköy çıkarması

Seçimlere 45 gün kala tüm Türkiye'yi ve Erzurum’u seçim heyecanı sardı. AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu ve İl Başkanı Murat Kılıç, Köprüköy ilçesini ve Yağan beldesini ziyaret ederek seçmenle bir araya geldi. Köprüköyülü ve Yağan beldesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Dr. Yavilioğlu ve Kılıç’ı adeta bağrına bastı

Yavilioğlu ndan  Köprüköy çıkarması

Seçimlere 45 gün kala tüm Türkiye'yi ve Erzurum’u seçim heyecanı sardı. AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu ve İl Başkanı Murat Kılıç, Köprüköy ilçesini ve Yağan beldesini ziyaret ederek seçmenle bir araya geldi. Köprüköyülü ve Yağan beldesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Dr. Yavilioğlu ve Kılıç’ı adeta bağrına bastı.
YAVİLİOĞLU’NA YOĞUN İLGİ
Plan ve projelerini vatandaşa anlatan AK Parti Milletvekili adayı Dr. Yavilioğlu, ülkemizde ekonomik manada çok olumlu çalışmaların yapıldığını belirterek, "AK Parti hükümetiyle birlikte bu bölgelerin geri kalmışlığı ortadan kalkacak. Yatırımların ilimize ve ilçelerimize yayılması için mecliste elimizden gelen çabayı ve enerji bu yolda harcıyoruz. Ak Parti Hükümetinin 8.5 yılda Erzurum da yapılanlar ortada. Hafızamızı tazelersek Sağlıkta hem ülkemiz de Erzurum’umuz da sesiz devrim yapılarak gelişim ve dönüşüm yapılmıştır. Eğitim de 2003 yılında, 5 bin 399 olan derslik sayısı 2010 yılında 6 bin 969’a çıkararak bin 570 adet yeni derslik yaptık. Okullarımızda 2002 yılında bin 658 bilgisayar varken bugün 7 bin 84 adet yeni bilgisayarla 2011 yılında bu sayı 8 bin 742’ye çıkardık. Çocuklarımızın daha güvenilir bir şekilde eğitim görmeleri için yurtlara ağırlık vererek bugün yurtlardaki yatak kapasitesi 9 bin 642’ye çıkardık. Nitelikli liselerini sayılarını artırarak 14 olan nitelikli liseyi 24 adete çıkardık. TOKİ ile Erzurum da 3 bin 922 adet yeni konut inşa edilirken yine TOKİ afet ev sayısını 2011 yılında 6 bin 468’e çıkardık. Tarımsal destekten tüm çiftçilerimiz eşit şekilde faydalanmıştır. 2002 yılında 49 milyon 892 bin TL tarımsal destek verilirken 2010 yılında bu tarımsal destek 64 milyon 893 bin TL destekleme yapıldı. 2002 yılında 9 adat sulama projesi var iken 2010 yılı için 25 adet sulama projesi hayata geçirilmiştir. Kırsal Kalkınma yatırımların da 44 Tarımsal destek projesine yüze 50 oranı da hibe desteği verilmiştir. Ak Parti Hükümeti dönemin de çiftçiye makine ekipman desteği, Köyleri için KÖYDES, Belediyeler için BELDES ile bir çok köyümüze ve ilçemize büyük hizmetler gitmiştir. Ulaşım konusun da Erzurum’umuz büyük mesafeler kat etmiştir. Erzurum da baraj ve göletler 9 adet iken Ak Parti Hükümetin dönemin de bu sayı 24’e çıkartılmıştır. Sosyal devlet uygulaması, engellilere evde bakım hizmeti, yetiştirme yurtları, şartlı nakit transferin de annelere, öğrencilere 8.5 yılda 56 milyon 603 bin TL ödeme yapıldı. Bu yapılanlar sadece Ak Parti Hükümetini çıraklık ve kalfalık dönemin de yapılan işler asıl yapılacaklar Ustalık dönemimizde olacak” dedi.
“ÜLKENİN İTİBARINI GERİ KAZANDIK”
Seçim çalışmaları kapsamın da Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile birlikte Köprüköyü ve Yağan Beldesini ziyaret eden Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Ak Parti hükümeti Türkiye’ni yitirilen itibarını yeri kazandırdıklarını söyledi. İl Başkanı Kılıç,” 2000 yılını bir hatırlayın o zaman 1 milyon dolar için İMF’nin kapısın da yatan bir hükümet vardı. Kimdi bu hükümet MHP, DSP ve ANAP hükümeti işçisine memuruna maaş ödemekten aciz ülke itibarını iflas ettirmiş bir zihniyet vardı. ABD başkanını önüde iki kat olmuş bir başbakan vardı. Ya şimdi komşu ülkeleriyle vizesini kaldırmış dünya ülkeleri arasında girmiş bir ülkemiz var. Bunun yanında ABD başkanının önünde dimdik duran, Davos zirvesine rest çeken bir başbakan var” diye konuştu.
Daha sonra Milletvekili Adayı Yavilioğlu, AK Parti İl Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet, Köprüköy Kaymakamını ve Yağan Belediyesini ziyaret etti.
 

 
ESOB davası başladı
 
Ulaşım sorununa ceza çözümü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 21 Mayıs 2011 Cumartesi 10:19

Cenabı Allaha yüzbinlerce şikürle olsunki Türkiyede Ak parti hükümeti var Türkiyenin başında Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Erzurumun başında Sayın Murat KILIÇ gİbi İl Başkanı Köprüköydede Sayın Rıdvan KARASU gibi İlçe Başkanı var.Hedef 2023 her şey türiye için durmak yok yola devam

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir'den dadaşlık sinerjisi vurgusu
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum’un dadaşlık enerji ...
Palandöken gündemi ele aldı
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Ahmet Palandöken, “12 ...
Akdağ'dan dadaşlık tarifi
Dadaşlığın en önemli vasfının “hizmet ehline vefa” göstermesi olduğunu ...
 
Esnaf siyasi ilgi bekliyor
Erzurum Taşhan Oltu Taşı İmalatçıları Başkanı Adem Kaya, seçimlerle ilgili ...
Taşkesenligil basının nabzını tuttu
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
AK Parti ilçelerin nabzını tuttu
Ak Parti Milletvekili adayları Adnan Yılmaz ve İbrahim Aydemir, seçim ...
 
MHP'den basın yaklaşımı
12 Haziran'daki genel seçim öncesi MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile milletvekili ...
Kılıç'tan birlik mesajı
AK Parti’nin, Erzurum’un güney ilçelerinden aday göstermemiş olmasıyla ...
CHP adaylarını tanıtacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu, “12 Haziran’da ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri