YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
vah vah 23 Aralık 2009 Çarşamba  14:37

Beddua iki uçlu oka benziyor.beddua eden şahısada birgün o ok saplanır.Memleket adın a her kim çivi çakmışsa ondan ALLAH (c.c) razı olsun.Bu adam gibi adamlardan inşallah dahada artar.

Yorumu oyla      0      0  
vicdan 23 Aralık 2009 Çarşamba  10:33

İnsan bu yorumları okuduğu zaman insanlarda kuyruk acısı olduğunu hemen anlıyor.Yorumculardan biri bu yönetime oy verenlerin bile iflas etmesini istiyor.ALLAH'a inancı olan müslüman bunu nasıl ister.yazık günah vede ayıp.

Yorumu oyla      0      0  
fani 17 Aralık 2009 Perşembe  19:01

Ey Benim Canım Erzurumlum, sen rahat ol herkesin bir hesabı var elbette Allah'ında hesabı var 'misgale zerretin hayran yara, misgale zerretin şerren yara' zerre kadar hayırda şerde karşılıksız kalmaz, sadece biz düşüncemizi eylemlerimiz İlahi Sosyal Vicdani kalıba oturtalım, buldukları koltuğa ilkesiz kayıtsız şartsız oturup kısa zamanda servet sermaye sahibi olanlar zaten kirli kazançları içinde yapayanlız kalacak hatta irin kir içinde yok olacaklardır... Önce biz dik duralım..

Yorumu oyla      0      0  
Dadaş Vicdanı 16 Aralık 2009 Çarşamba  21:57

Lütfü Yücelik ilk seçimde bu gidişle AKP mebusu olur.. Tabi önce şekeri alarak.. Baksanıza DYP'li geçmişini sildi, AKP'ye övgüdür ki yağdırıyor. Herhalde bu da Yücelik açılımı..

Yorumu oyla      0      0  
yenal kardeş 16 Aralık 2009 Çarşamba  17:39

ilk mektep mezunu lütfü yücelik ile orta mektep mezunu meclis başkanı bu şehrin ticaretine katkıda bulunacak ha. güldürmeyin ya, salon boşmuş. peki bunllara oy veren esnafa bir söz yokmu. Benim var, daha beter olsunlar. Allah vere hepsi iflas ede.

Yorumu oyla      0      0  
feviz tuna 16 Aralık 2009 Çarşamba  15:45

etso üniversite kuracağım diyor bu tıoplantıda.hiç kimse de vakıf senedine üniversite kurma maddesini mahkeme kararıyla eklettin i diye sormuyor.talep ettiği yerde başka bir vakfın 1 yıl önce üniversite kurmak için başvurduğu bir mekan.asıl maksat tobb üniversitesi ve diğer vakfın erzurumda üniversite kurma teşebbüsünü baltlamak mı belli değil.etso yönetimi eğer samimiyse kurluş bütçesini temin ederk vakıf blançosuna aktarır mahkeme kararı alır ve sonra uygun bir yer yapar ya da talep eder

Yorumu oyla      0      0  
Tonyukuk 14 Aralık 2009 Pazartesi  11:34

Kara Kış ta geldi çattı... Enaf kan ağlarken gariban vatandaşta kömür derdine düştü, e siyasetçiler Seçim zamanı hepsini dağıttı bu sene evler ne ile ısınacak, Ben Ticaret Odasına bağlı bir esnafım. Bu odanın ne işe yaradığınıda anlamış değilim. Hani birgün ziyaretime gelip bir çay içip işler nasıl deseler onada tamam, ama o da yok, Kafalar Bozuk, musluklarda bozuk, Sistemde bozuk Siyasetçilerde bozuk, Temsilcileride...

Yorumu oyla      0      0  
kerim yazman 13 Aralık 2009 Pazar  22:36

oooooooHHHaaaa Ya benim deli kafamda şunu almıyor birtürlüki bu gazeteciler hele daha bu siyasetçilerden birşey bekliyor. kardeş kardeş bunlardan birşey olmaz. Bunlar evlerini bile geçindiremezler yengelyer olmazsa. Anladınız mı, sesim geliyor muuuu? ey gazteci milleti.

Yorumu oyla      0      0  
remzi kenger 13 Aralık 2009 Pazar  22:34

Salon bomboştu evet, ama kimin umurundaki. Siyasetçiler pişmiş kelle gibi ginede sırıtıyorlardı.

Yorumu oyla      0      0  
vedat Yengi 13 Aralık 2009 Pazar  22:34

daha ey günler, önümüzdeki senede iki büyük alışverişmerkezi açılacak. Bak o zaman esnafımı kalır!

Yorumu oyla      0      0  
turgut gökçen 13 Aralık 2009 Pazar  22:33

beyler unutmayınki herkes kendi hesabını tutuyor. Aşkale çimento varken yücelikin umurundamı diğer tüccarlar. geç bunları geç.

Yorumu oyla      0      0