YORUMLAR
Toplam 20 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
HAS DADAŞ 26 Aralık 2009 Cumartesi  14:06

Editör bey, bu hüsnü denen adam ..... ise, hakikaten öyle. adam cahil, Türkçeyi kullanmayı bilmiyor. Yazdıklarını okurken Erzurum adına utanıyoruz. Ne imla'dan ne cümleden haberi yok. Sadece tehdit ve şantajla iş götürüyor. Yazdıkların azs bile, bu şerefsizlerin ipliklerini pazara çıkarmanız DADAŞ'lık için öncelikli şarttır. DADAŞ'lığın altını çiziyorum. Gözlerinizden öpüyorum.

Yorumu oyla      0      0  
mey00 25 Aralık 2009 Cuma  17:32

yan gelip yatan memur zihniyeti yine veryansın ediyor özelleştime olduğu zaman yan gelip yatanlara kapı gözüküyo babalarının çifliği sanıyo çalışanlar düzen bozuluyorya o karın ağrısı yapıyo bunlara

Yorumu oyla      0      0  
hüsnü 25 Aralık 2009 Cuma  16:37

EDİTÖR: Kağıtlı şeker satandan kastın Selahattin Şener ise, doğrudur, şeker imalathanesi ortağıdır. Ama zoraki satmaz şerefiyle parasıyla bu işi yapar. Ya sen, haysiyetsiz yanaşma. Aşkale çimento'dan ve ETSO'dan üç kuruşluk ilan almak için adice satılıyorsun. Be deyyus yeri geldi mi solculuktan geçinirsin ama o üçkuruşluk ilanlar için özelleşecek yerden atılacak yüzlerce işçinin evine ekmek derdi seni germez. Ucuz ve küçük adam, cehaletin her yanından akıyor. Özürlü adam. Üstelik, ahlak, beyin zihin ve izzeti nefis özürlüsü namert. Bu ifadeler kapak olur mu bilmem, ama bekle sana güzel sürprizlerimiz olacak!

Yorumu oyla      0      0  
Gurbetten 25 Aralık 2009 Cuma  13:20

Dadaşlar helal size , birbirinize hakarete devam edin aşağılayın verin Erzurumu , sahip çıkanlar olur merak etmeyin , tek tek parsellenir , Palandökenden başlanır , tüm şehir istendiği gibi parsellenir siz uyuyun birbirinize hakaret edin, yumruğunuzu masaya vurup memlekete sahip çıkacağınıza birbirize vurun vurabildiğiniz kadar helal olsun.Her grup, her hükümet istediği gibi hareket ediyor ve edecek Erzurum'da , siz de sadece bakacaksınız emin olun...

Yorumu oyla      0      0  
mehmet sevgi 25 Aralık 2009 Cuma  11:52

arkadaşlar hep çimento ve şeker analizi yapıyoruz.erçimsan ve yücelik bir de aşkale kömür ocaklarını özelleştirme kapsamında devralmıştı.sonuç ne oldu hatırlayalım lütfen.madem bu kadar becerikliylider kömür ocaklarını niçin beceremediler..oltu kömürde nasıl bir başarı sergilediler.

Yorumu oyla      0      0  
Cahillik etme 25 Aralık 2009 Cuma  09:01

Cahil cühelaların yorumlarını okumaktan sıkıldım. Aşkale özelleştiğinde 250 den işçi sayısı 180 e düşütü. Özelleştiği için emekliliği gelenler kendi istedğiyle emekli oldu. Bir kısım memurda başka kurumlara gitti. Şimdi utanmaz benmiyim yoksa senmi. Ben senin yüzüne işemeyeceğim. Değmez...

Yorumu oyla      0      0  
izzettin yoncalıklı 24 Aralık 2009 Perşembe  18:21

Hele adama bak ya, birde utanmadan Allahtan Korkun demiş. Utanmazın yüzüne işemişler nisan yağmuru yağıyor demiş ya, bununkide o misal. be utanmaz, senin yazdığın yorumda bile 250 kişinin 70'i işten çıkarılmış. Şimdi utanmadan birde yalan söylüyorsunki, kimse işten çıkarılmayacak. ETSO'yu da kullanın değilmi/ Sizin Erzurum ticaretçileri diye bir derdiniz yok. ETSO Basamak oh ne ala memleket değilmi?

Yorumu oyla      0      0  
erzurum dadaşı 24 Aralık 2009 Perşembe  17:39

Aşkale çimento Erzurum diye alındı, hisseler şimdi kimin? Hele önce bunu diyin. DADAŞTV sende habire ilan koymuşsun, yazsana kardeşim yaz bekiloyuruz.

Yorumu oyla      0      0  
Umut Fakirin Ekmeği 24 Aralık 2009 Perşembe  16:41

Emekçinin ekmeğine göz dikenin gözü çıka.

Yorumu oyla      0      0  
Allahtan korkun diyene bak! 24 Aralık 2009 Perşembe  16:39

Ya ayıptır bi de utanmadan yalan söylüyorsun. Alttaki mesajında işçi çıkarılmadı diyorsun üstekinde 250 işçi 180'e düştü diyorsun. Bir adam bu kadar yalancı olur. Belliki sen Çimentonun elemanısın. Seni çimentolaşasın bizim evimizde ekmek bekleyinimiz var, özelleşip senin gibi bir sahtekarı getirecekler beleşten birkaç maaş daha alacaksın. Sahtekarlar işiniz gücünüz erzurumlunun ekmeğine göz dikmek. Allah sizin gibi düşünenlere fırsat vermesin. Eliz ayağıç kokoç kesilsin inşallah.

Yorumu oyla      0      0  
Allahtan korkun 24 Aralık 2009 Perşembe  16:26

Özelleşsin Şeker Fabrikası. Bakın Aşkale Çimeto özelleşmeden önce 250 işçi ile 200 bin ton üretim yapıyordu, özelleştikten sonra 180 işçi ile 500 bin tona çıktı. Yöeneticiler çalışmaktanmı korkuyorlar.

Yorumu oyla      0      0  
Allahtan korkun 24 Aralık 2009 Perşembe  16:24

Aşkale Çimento özelleştiğinde kaç kişi işten olduki, burada özelleşince işten çıkarma olsun. Şimdi sendika başkanı feryat ediyor, niye bağırıyor anlamadım. Devlette iken tabiki hepsi yan gelip yatıyorlar. Kafalarına göre çalışıyorlar. Ama özelleştiği zaman adam gibi işe gidip gelecekler, kart memurluğu yapmayacaklar. Elbette popolarını kaldırmak zorlarına gidecek. Bende olsam özelleştirmeye karşı çıkarım.

Yorumu oyla      0      0  
Dadaş Mühendis 24 Aralık 2009 Perşembe  16:22

Değerli Erzurumlular Erzuruma sahip çıkın Allah aşkına yatırım istiyoruz,ben Mühendisim ve dışarılarda sürünüyorum,Şeker'de çalışan arkadaşlarım var ve endişe içindeler,diğer arkadaşlarım hepsi ayrı illerde darmadağın,Sanayi ve yatırım istiyoruz Erzurum çocuğuyuz ve Erzurum'da çalışmak istiyoruz Fabrika istiyoruz sosyetenin alışveriş yapacağı ve esnafı bitiren alışveriş merkezleri istemiyoruz,Yazıklar olsun satanlara kendi mallarımızı el'den çıkaranlara.Doyasan da satıldı bakalım neler satılacak

Yorumu oyla      0      0  
hakkı 24 Aralık 2009 Perşembe  15:02

Ahmet bey, şeker özelleşince işçi sayısı kaça düşecek haberin varmı? Bu işçilerden kaçı geçici işçi ve bunlar evlerine ekmek derdinde. özelleşince hepimiz kapı önüne koyulacağız. bilip bilmedenh konuşmayın.

Yorumu oyla      0      0  
faruk 24 Aralık 2009 Perşembe  13:43

sayın akıncı tekel işçilerinin durumu ortada bakar kör olmayakım.kömür işletmelerini de böyle diyerek aldı erçimsan.şimdi ne bir işçi kaldı o dönemden ne o işçilerden nemalan esnaf.özelleştirmeyi amentü gibi görmenin altında devlet düşmanlığı mı yatıyo acaba.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet Çicek 24 Aralık 2009 Perşembe  12:53

Sevgili yorumcular erzurum şeker fabrikasının özelleştirilmesi demek kapanması demek değildir bilakis daha fazla pancar işlemesi ve daha fazla gün çalışması demektir.Bir diğer husuda bu fabrikayı kim lırsa alsın mecburen şu andaki işçiyi çalıştırmak zorunda hemde şu anda aldığı ücretin daha fazlasıyla,dolayısıyla özelleştirme bu kuruluşların kurtuluşudur.Ha kaybedecek olanlar işçinin sırtından süper geçinen SENDİKA AĞALARI ve işini düzgün yapmayan sahtekarlar olacaktır.

Yorumu oyla      0      0  
ılıcalı 24 Aralık 2009 Perşembe  12:33

Ya sayın Bakan Recep Akdağ Beyimiz, lütfen Şeker'e sahip çıkın. Biz reylerimizi hep size verdik. Lütfen yalvarıyoruz. Ilıcalı kan ağlıyor.

Yorumu oyla      0      0  
fatih AKINCI 24 Aralık 2009 Perşembe  12:27

Bence zarar bile etse devlet bazı şeyleri göze alıp erzurum insanına sahip çıksın. Mahmur'dan gelenlere iş bulmanın arayışnda olanların vatanına sadık erzurumluyu işsiz bırakmaya hakkı yoktur.

Yorumu oyla      0      0  
ALİMTAŞ YİĞİT 24 Aralık 2009 Perşembe  12:26

Bu kurumda acaba kaç kişi çalışıyor. Eğer sayı çok ve kar ediliyorsa başkan çok haklı.

Yorumu oyla      0      0  
zafer Kızılcıklı 24 Aralık 2009 Perşembe  12:26

BU GÖRÜŞLERE AYNEN KATILIYORUM. eRZURUM'A ÖZEL BİR DURUM AYARLANMALI DEMEK YERİNE BİR TANE DOĞRU DÜRÜST KURUM VARKEN ONUDA ÖZELLİŞTİRMEK ERZURUMA HAKKATEN İHANETTİR.

Yorumu oyla      0      0