YORUMLAR
Toplam 17 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Arif Sağ Üstad 12 Kasım 2010 Cuma  11:45

Arif sağ sizi ne etsin ??? adam Türkiyeyi aşmış dünya çapında bir sürü yabancı ülkede tanınıyor çalışıyor gurbetçiler değer veriyor sanat yapıyor, erzurum sahip çıkmasa da olur onun için çok da önemli değil, erzurum biraz ilgi gösterse destek olsa Erzurum için yapamayacağı şey yok bu insanların emin olun.

Yorumu oyla      0      0  
ÖZ DADAŞ 11 Kasım 2010 Perşembe  21:58

Bazı yorumcular, Erzuruma ne yapmışki sözü adı altında, bir acizliği, sadaka kültürünü ifade ediyorlar. Ne manasız söz..erzurum'u böyle dilenci şehri durumuna düşürüyorlar. Arif Sağın ne yaptığına gelince, ibrahim Kavaz Bey, Sadettin Aydın, Fazilet hanım, Muzaffer Hoca, Zeki hoca ne yapmışsa emin olun oda o kadar yapmış. adam heç olmazsa erzurum türküleri söylemiş..Bunların seside çıkmıyor.

Yorumu oyla      0      0  
Kaleli 11 Kasım 2010 Perşembe  18:31

erzuruma kim sahip çıkmış ki Arif sağ çıkmamış diyorsunuz şu an Erzuruma sahip mi çıkılıyor öylemi sanıyorsunuz ?

Yorumu oyla      0      0  
DURSUN ALİ 11 Kasım 2010 Perşembe  15:46

Kimin umurunda Arif Sağ yokmuş.....olsa noolurdu...beyefendinin memlekete ne faydası olmuş....

Yorumu oyla      0      0  
ALİ 11 Kasım 2010 Perşembe  15:40

ARİF SAĞ ERZURUMA GELMAMAKLE BİR ŞEY KAYBETMEZ, ERZURUM KAYBEDER, BEN ERZURUMLUYUM, AMA BEKİR BEYİ TANIMIYORUM, ADAMA SORMAZLARMI, SPOR ADINA YAPILAN İŞLERE SİYASETİ KARIŞTIRMAYIN, SANAT VE SANATÇININ SİYASİ GÖRÜŞÜNE BAKILMAZ. İŞTE ERZURUM BU YÜZDEN KAN KAYBEDİYOR. HATALI BİR BEYAN

Yorumu oyla      0      0  
dramalı hasan 11 Kasım 2010 Perşembe  13:58

arif sağ erzurum un hangi derdine merhem olmuşhangi meselesini savunmuş ki erzurumluda ona sahip çıksın

Yorumu oyla      0      0  
ERDİNÇ 10 Kasım 2010 Çarşamba  11:02

syn sabuncu ARİF SAĞ GİBİ İNSANLARA ERZURUMUN İTİYACI YOK YILDA KAÇ KERE GELMİŞTE ERZURUMA .BİZLER İBRAHİM ERKAL GİBİ SANATÇIYI KÜSTÜRMÜŞÜZ.

Yorumu oyla      0      0  
Zati Tortumlu 9 Kasım 2010 Salı  22:11

Yukarıdaki yorumların hepsi pozitif ayrımcılığın dansikasıdır. Dikkatli bir göz ve açık biz izan bunu görebilir. Erzurumun akplisi de mhplisi de cahplisi de birbirinden farksızdır. Gözü dar, gönlü dar; hızan ufuksuz bir tavırdır sergilenen. Öteden beri hamasteten uzak durmayan ve içi boş söylemlerle desteklenen bir gazla Erzurum ve Erzurumluluk bu hale getirilmiştir. Hatayı kendimizde aramadığımız ve kandi gözümüzdeki merteği görmeden elin gözündeki çöpü işaret etmekten öte bir şey değildir.

Yorumu oyla      0      0  
nisa nur 9 Kasım 2010 Salı  10:38

40 senedir sahip çıkılmamış, 40 senede 2 kez ya gelmiş ya gelmemiş, geçmiş Bor'un pazarı... Erzurum, Arif Sağ'ı haketmiyor. Aslına bakarsanız bu Erzurum hiç bir iyiliği...Çünkü kendinde iyilik kalmamış.

Yorumu oyla      0      0  
9 Kasım 2010 Salı  10:11

Görünen odur ki, siyasallaşan Arif Sağ değil, Bekir Korkmaz'ın ta kendisi... Koordinatör gibi değil AKP'li gibi bakıyor meselelere belli ki... Olimpiyat hazılıklarını da böyle yapıyorsa (ki, Arif Sağ'a uygulanan anlamsz ambargo bunu gösteriyor)vah Erzurum'un haline... Yusuf Ziya ERARSLAN Gazeteci-Ankar

Yorumu oyla      0      0  
Dadaş Naci 8 Kasım 2010 Pazartesi  20:52

Sırf bu aşağılık ayrımlar ve cahillikler yüzünden, çok sayıda insanımızı kaybettik Göç verdik Göç ettiler değerlerimizi birer birer yok ettik kimler kaldı ? Ufku dar kendini geliştiremeyen peşin hükümlü sözde Müslüman ama aslında Müslümanlıkla hiç alakası olmayan yobaz insanlar kaldı, Elbette ki Erzurumun değerli insanlarını kendini bilen gerçek Dadaşları, gerçek Müslümanları katmıyorum onlar kendini biliyor, Erzurumu geri götüren zihniyet de kendini çok iyi biliyor...

Yorumu oyla      0      0  
Fikret 8 Kasım 2010 Pazartesi  16:29

Arif Sağ kesinlikle siyasi görüşü dini inancı ne olrsa olsun bu etkinlikte yer almalı artık Erzurum lular olarak bu tür ayrımları bırakmalıyız,gerçekci olmamız gerekirse biz kendi insanımıza sahip çıkmıyoruz aksine dışlıyoruz,örnekmi Tortumluya eşek,İspirliye şeytan,pasinliye kör,Aşkaleliye alevi,gibi söylemlerimiz bunun bir kanıtı değilmi,artık başta kendi insanımızı sevmeyi öğrenmeliyiz.Saygılar

Yorumu oyla      0      0  
fatih ispirlioğlu 8 Kasım 2010 Pazartesi  13:25

İyiki de, Arif Sağ gelmemiş, O'nun klasına yakışmazdı zaten.

Yorumu oyla      0      0  
2011 Erzurumun yeniden kuruluşu 8 Kasım 2010 Pazartesi  13:25

2011 komitesinin başındaki adam ufku dar, küçük hesaplar peşinde koşan adam. Ondan Arif Sağ'ı getirmesi nasıl beklenir. Sakın yanlış anlamayın Arif Sağ AKP karşıtı olduğu için değil, öyle olsa yanında yöresinde çalışanların hepsi Tayyip Erdoğan düşmanı adamlar. Araştır göreceksiniz.

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli 8 Kasım 2010 Pazartesi  09:44

Alevi olduğu için olabilir mi acaba ? eğer öyleyse bu çok çok büyük ayıp ve çok büyük bir kayıp çok yanlış politikalar bunlar insanları ayrıştırmaktan öteye gidemez mükemmel ve beyfendi bir insandır Arif Hocamız Erzurum ve hatta dünyada örneği azdır ! Alevi sünni v.s. tüm insanlarımıza sahip çıkıp kucak açmak zorundayız.Yoksa geri gideriz gelişemeyiz ! ki zaten bu kafayla gelişemeyeceğiz Erzurum olarak.

Yorumu oyla      0      0  
Arif Hoca 8 Kasım 2010 Pazartesi  00:05

Çok büyük bir sanatçı sadece Erzurumun değil Ülkemizin büyük değeri sanatçımız Arif Sağa sanırım sahip çıkılmıyor Erzurumun tüm değerlerine sahip çıkılamadığı ve Erzurumun süratle değiştiği geliştiğini sandığımız bugünlerde bu daha da iyi anlaşılıyor...Aslında bence tüm önemli değerlerimizi kaybediyoruz bu gelişmek değil.

Yorumu oyla      0      0  
deniz 7 Kasım 2010 Pazar  22:03

işte şu zihniyet erzurumu büyükköyden olmaktan ileri götürmez. Arif Sağ erzurumun değeridir.

Yorumu oyla      0      0