YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
lemi 26 Aralık 2010 Pazar  20:27

mimar efendi,buülkenin cumhurbaşkanı başta olmak üzere,başbakan, anamuhalefet parti genelbaşkanı , mhp genelbaşkanı hepsi iktisatçı. zoruna giden nedir? sen giti çizim işlerine bak. Elbet iktisatçı hem ülkeyi hem şirketleri ve dahi mimarları da yönetecek! doğrusu da budur!

Yorumu oyla      0      0  
MEHMET KARTAL 26 Aralık 2010 Pazar  16:58

ERZURUM ALIŞIKTIR AVUKATTAN BELEDİYE BAŞKANI. İKTİSATÇIDAN TEKNİK ÜNİV.REKTÖRÜ. GÜZELİM MEMLEKETİME HER ĞELDİĞİMDE YÜREĞİM PARÇALANARAK AYRILIYORUM. İŞTE SEBEBLERDEN BİRİSİDE BU. MEHMET KARTAL MİMAR

Yorumu oyla      0      0  
Taha 22 Aralık 2010 Çarşamba  15:08

Boş yazıyorsun kardeş.. İsabetsiz ve fiyasko bir atama. Teknk üniversite iktisat.Uyduysa mubarek ola. Sen cinlerle ateş böceklerini karıştırıyorsun arkadaş. Atatürk üniversitesinde olmadı bir yer olacaktı. Torpil yüksekten sanırım. Şimdilerde müdür muavini bir de kadeşi var.Unutmuşsun. Toz arıları..

Yorumu oyla      0      0  
İbrahim Çakır 17 Aralık 2010 Cuma  14:32

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'yı canı gönülden kutluyorum. Bilgi ve görgüsü, şahsiyeti ve karekteri, planlama tecrübesi ve titiz çalışması ile farklılık yaratacağına ve gerçek anlamda ileri bilgi ve tekniklerin eğitim ve öğretimde etkin bir şekilde kullanıldığı ve başta bölge olmak üzere toplumun sorunlarına çareler üreten batı standartlarında yeni bir üniversitenin ayak seslerini şimdiden duyuyorum. Dostların seninle beraber.Yolun açık olsun sevgili Yaylalı.

Yorumu oyla      0      0  
Eşref 15 Aralık 2010 Çarşamba  11:55

El insanf, hangi isabetten bahsediyorsunuz? Adaylar tam bir fiyaskoydu zaten. Teknik Üniversiteye önerilen adaylarla yine cümle aleme reklam olduk. Sırf abisi dava arkadaşı diye, sırf cemaatte diye, sırf tarikatta diye aday seçmenin neresi isabetli ki bunlardan birisini rektör yapmak isabetli olsun. Ama madem ki bir seçim yapıldı aralarından inşallah bu memlekete hayırlı-uğurlu olur, benim de yüzüm kızarır, utanırım. İnşallah benim gibi bu işe muhalif olanlar haksız çıkar. Yoksa yazık olur...

Yorumu oyla      0      0  
13 Aralık 2010 Pazartesi  19:13

Mehmet Zeki çıkman Değerli ve Kıymetli Kardeşim Prof. Dr.Muammer YAYLALIya Rektörlük hizmetinde ve Dadaşların ağabeyisi güven,dürüstlük,hizmet anlayışında sonuna kadar destekliyor vede emirlerine her an bu yüce görevde başarılar diliyorum.Saygılar ve Sevgilerimle...

Yorumu oyla      0      0  
Misafir 12 Aralık 2010 Pazar  14:36

Hakan kardeşime yürekten katılıyorum hepsi doğrudur ancak yaşayan bilir , Muammer hocama da başarılar diliyorum Erzurum için iyi olacak inşallah.

Yorumu oyla      0      0  
Hakan 12 Aralık 2010 Pazar  10:52

Bakan Recep Akdağ'a rağmen rektör olması bizleri çok mutlu etmiştir. Bakan bey ise bu üçüncü keredir başka birini desteklemiş, diğer milletvekillerine tembihlerde bulunmuş ama yine başaramamıştır. Ben Yaylalı hocayı tebrik ediyorum. Recep Akdağ'a da üniversitelerimizi rahat bırakınız diyorum. Ülkenin hiçbir döneminde siyasiler üniversiteleri bu kadar rahatsız etmemiştir.

Yorumu oyla      0      0  
Tebrikler 12 Aralık 2010 Pazar  04:17

Bu görev Muammer hocamızın hakkıydı ve geç bile kalındı kendisiyle ilgili en ufak bir eleştiri bile yapamıyorum yakından tanıyan biri olarak bunu söylüyorum hem kişilik olarak hem dürüstlük olarak, zaten Sayın Cumhurbaşkanı da bu konuda bir yanlış yapmaz eminim, çok isabetli bir seçim. Milli selamet parti eski Erzurum Milletvekili Rahmetli Doktor Zekai Yaylalının kardeşidir, politika ile fazla ilgilenmemiştir kendini öğretime adamıştır çok faydalı olacaktır bekleyelim görelim derim.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet Çakır 11 Aralık 2010 Cumartesi  23:06

Prof.Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Teknik Üniversitesi için çok isabetli bir seçim olmuştur. Kendisini yakından tanırım. Ciddi bir birikimi vardır; ODTÜ mezunu, işletme eğitimi almış, iyi bir iktisat profesörü ve Planlama deneyimlidir. Muammer Hoca donanımlı, dürüst ve çalışkandır. Erzurum ve Türkiye için gece gündüz durmadan çalışacaktır. Kendisine mutlaka destek verilmeli. Kaliteye önem veren Profesör Yaylalı, batı standartlarında örnek bir üniversite kuracaktır. Kendisine başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Op.Dr.Zakir ARAZ 11 Aralık 2010 Cumartesi  10:52

Rektör Sayın YAYLALI'ı tebrik edr başarılar dilerim.Başarılı hizmetler vereceğine inanıyorum.Hemşehrilerimizinde "Ev danası öküz olmaz" zihniyetini bırakarak hizmete talip olanları alkışlamalarını ve destek olmalarını dilerim.Saygılarımla

Yorumu oyla      0      0  
misafir 11 Aralık 2010 Cumartesi  00:19

valla sayın şener temennizlerinize katılıyorum ama hazır olun yanlışları yazmaya çok yakında başlayacaksınız. yakından tanıyan birisiyim ama şimdilik biraz zaman tanıyalım. inşallah yanılırım buna dua edeceğim.

Yorumu oyla      0      0  
Hayırlı Uğurlu Olsun 10 Aralık 2010 Cuma  15:21

Erzuruma hayırlı olur inşallah çok isabetli bir karar ve görev olmuş.Tebrik ederim.

Yorumu oyla      0      0