YORUMLAR
Toplam 17 yorum var Onay bekleyen 32 yorum var.
omer velioğlu 17 Mart 2012 Cumartesi  00:42

sayın muamer cindilli nin milletvekilliginide bakanlıgıda hak eden biridir. bir erzurumlu olarak hep arkasındayız.sözü,özü ve kişiliği ile erzuruma türkiyeye yakışan biri ve bence olması gerek çünkü erzurumun ona ihtiyacı var.

Yorumu oyla      0      1  
Taner Taştekin 15 Şubat 2011 Salı  18:55

Sayın Cindilli Erzuruma katma değer olacaktır. Siyaset onunla çok şey kazanacak. Milletvekilliğinde çıtayı o kadar yukarı taşırsa AKP aday bulmakta çok zorlanacak oda ayrı bir konu. Taa uzaklardan heyecan doldu içime. Allah utandırmasın

Yorumu oyla      0      0  
MURAT DERNEK 8 Şubat 2011 Salı  10:23

REİS SENİ MHP MİLLET VEKİLİ GÖRMEK İSTERİZ SANA YAKIŞAN BUDUR YİNEDE NE OLURSEA OLSUN HER ZAMAN YANINDAYIZ İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA DADAŞLAR DERNEĞİ

Yorumu oyla      0      0  
MURAT DERNEK 8 Şubat 2011 Salı  10:21

evet MUAMMER REİS harikla bir insan ERZURUMU en iyi temsil edecek şahsiyet bizde yanındayız lakin gönlümüz REİS MUAMMER CINDILLI YI MHP den millet vekili görmek ister REİS sana MHP yakışır her zaman yanındayız canımız feda sana İSTANBUL ERZURM DADAŞLAR DERNEĞİ

Yorumu oyla      0      0  
KadirBilir 6 Şubat 2011 Pazar  14:12

kör ihtiyara sorarlar geçimini nasıl sağlıyorsun, ihtiyar, benim bir komşum var onun bir ineği var hergün o komşum ineğini sağar sütün yarısını bana getirir der, peki sen ne yaparsın, bende Allah'ın onun o ineğini eilinden alması için sürekli dua ederim der, Muammer Cındıllı senin ne hakkın var vekillikte senin başka işin yokmu ölene tabut doğana beşik olirsan yapma böyle gözün sevem... sen sürüm sürüm sürünmelisinki biz mutlu olalım. ülküyle kalınız ne demekse, bende yeni öğrendim..

Yorumu oyla      0      1  
Gürhan Özorhan 5 Şubat 2011 Cumartesi  10:37

Sizler Sayın Muammer Cındıllı'yı,cemaat yarenlerinin düzenlediği "Maklube" etli pilav yiyenler gurubuna dahil edemezsiniz.Ülküçüler kursaklarında ihanet tanecikleri taşımazlar.Sevgili editör biliyorum bu yorumuda yayınlamıyarak taraf olduğunuzu göstereceğinize inanır oldum.Son nefesime kadar yanlız doğruları savunarak fikrimi beyan edeceğim,ister yayınlayın ister yayınlamayınız.Eğri cetvelden doğru cizgi çıkmaz.Dadaş gönülden çağıldayan cümleleri duyacak birileri var çok şükür.Ülkü İle Kalınız.

Yorumu oyla      0      0  
Berkay 3 Şubat 2011 Perşembe  15:08

Niye sanmıyorsunuz beyefendi, Muammer Cindilli siyasete girmeli, milletvekili olmalı ve millette bir vekil ne yapar, vekillik nasıl olur görmeli. Dahası vekil olursa kesinlikle Bakan da olur.

Yorumu oyla      0      0  
ismail dumlu 3 Şubat 2011 Perşembe  14:17

vedat bilgin gerçek bir münevver hakiki bir türk milliyetçisi umarım milletvekili de bakan da olur.bölgemizin çocuğu bayburt erzurum hattından .muammer cındilli nin siyasete gireceğini hiç sanmıyorum.ülkemize şehrimize hizmet etmenin tek yolu mebus olmak değil mutlaka.

Yorumu oyla      0      0  
Gürhan Özorhan 3 Şubat 2011 Perşembe  11:11

Hacı bayram camiisinde donsuz gezenlerin çığlıklarını ancak kendileri gibi yemlenen kümes hayvanlarını ümitlendirir.Türk milletinin yıkım projesinde bir ülküçünün yer alması düşünülemez.Taş yerinde ağırdır lafını en iyi bilenlerden biri olan sayın cindilli'nin bu yanlışa düşeceğini düşünmek bile,hediyesi bitmeyen kutsal davaya ihanettir.Sayın AKP liler ufak atında sizin civcivler yesin.Denize düşen köpüğe sarılır,idialistlerin gideceği yer bellidir,boşuna kapıları tırmalamayın.Ülkü İle Kalınınız

Yorumu oyla      0      0  
mankurt 2 Şubat 2011 Çarşamba  20:25

Osmanlıda anadoludaki türklere Etrak-i bi-idrak!derlermiş.Emperyalistlr kendi çıkarlarnı gerçekleştrmk ve sömürü ilişkilerni sürdürmek için sürekli yeni mekanizmalr üretirlermiş.bu haber emperyalistlre yenildiğimz anlamına gelir.Hanı bağımlı olanın soyuda(ırk)bağımlıdr.Türk töresi Türk’ün bağımsız yaşamasıdr.Töre kan değişimini ve kağan değişmini gerektirir.CİNDİLLİ VARSIN GİTSİN ÖZEVİNE.OsmanGazi liderine bağlı kalsaydı törem budur diye cesareti göstermeseydi Türklüğün yok oluşunu seyredecekti.

Yorumu oyla      0      0  
avrupalı kasım 2 Şubat 2011 Çarşamba  14:51

Sayın Başkanım lütfen bunu kabul edin, biz esnaf olarak çok kötü durumdayız. Sizin alışveriş merkezlerine karşyı verdiğiniz mücadeleyi bilen biri olarak, şu andaki ETSO'nun nasıl uyduruk olduğunu görüyor ve çok üzülüyoruz. Yücelik efendi kendi hesaplarıyla meşgul. 2011'de bize yansıyan hiçbirşey olmadı. gelenleride AVM'lere götürüyorlar. ETSO'nun ve Rasim Fırat'ın gıkı çıkmıyor. Yuhhh olsun ne diyelimki.

Yorumu oyla      0      0  
sancak kadanalı 2 Şubat 2011 Çarşamba  13:51

Benim oyum da O olursa AKP'ye.

Yorumu oyla      0      0  
çetin dadaş 2 Şubat 2011 Çarşamba  13:51

Evet heyecanlandık, keşke böyle nitelikli isimler bizi temsil etseler. ETSO'da iken TV'ye çıktı mı gurur duyardık. O gitti Erzurum'un ekonomideki sesi de gitti. Bende diğer arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum ve keşke diyorum.

Yorumu oyla      0      0  
özgür vatandaş 2 Şubat 2011 Çarşamba  13:49

Hiç değilse mecliste ağzı laf yapan erzurumlunun hakkını hukukunu arayan bir ismimiz olur. Doğru bir karar.

Yorumu oyla      0      0  
Bay Balkayalırlı 2 Şubat 2011 Çarşamba  13:48

Reisi 4 gözle bekliyoruz o nerede biz oradayız. Tayyip Erdoğan doğrusunu yapar.

Yorumu oyla      0      0  
zafer tekirdağ 2 Şubat 2011 Çarşamba  13:40

Erzurumu parlementoda temsil edecek adam gibi bir adamdır Cindilli.

Yorumu oyla      0      0  
Bravo 2 Şubat 2011 Çarşamba  13:39

Haber gerçekleşirse AK Parti Erzurum'da elini kolunu sallayarak tulum yapar. İnşallah doğrudur.

Yorumu oyla      0      0