Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SİYASET
12 Mart 2011 Cumartesi - 05:36

AK Parti'den Erzurum çıkarması

AK Parti 5’inci Bölge Teşkilat Eğitim toplantısı Erzurum’da düzenlenecek. Palandöken Palan Otel’de 12 Mart 2011 tarihinde başlayacak olan 5’inci bölge teşkilat toplantısı 2 gün sürecek.

AK Parti den Erzurum çıkarması

Düzenlenecek olan toplantıya Devlet Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Teşkilat Başkan Başdanışmanı Abdullah Erdem Cantimur, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Van Milletvekili İkram Dinçer, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, Öğretim Görevlisi Abdullah Topçuoğlu, Genel merkez Teşkilat uzmanları, İl Başkanları, İl Bilgi İşlem Sorumluları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve İlçe Teşkilat Başkanları katılacak.
EĞİTİM VE TECRÜBE PAYLAŞIMI
Ordu, Rize, Trabzon, Ardahan, Gümüşhane, Kars, Artvin, Giresun, Bayburt, Ağrı, Erzincan, Iğdır ve Erzurum illerinden Parti teşkilat üyelerinin katılacağı toplantıda Parti teşkilatı arasında eğitim ve tecrübe paylaşımı yapılacak.
ELE ALINACAK KONULAR…
5. Teşkilat Eğitim Toplantısı’nın ikinci gününde, Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, Van Milletvekili İkram Dinçer ve AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Uzmanlarının parti teşkilatlarına yönelik olarak çeşitli bilgiler aktaracaklarını belirten Başkan Kılıç, eğitim toplantılarının gündeminin de bir o kadar yoğun olacağını dile getirdi. İki gün sürecek programda, Teşkilat Toplantıları, Hizmet Anlayışı, Siyaset Anlayışı, Siyasi Etik, Siyaset Tarihi, Teşkilat Tarihi, Kademeler arası Koordinasyon, İlişkiler, Akbis ve Başarının Temel İlkeleri gibi konuların sunumlar eşliğinde teşkilatların dikkatine sunulacağını söyleyen Başkan Kılıç, 13 il başkanının da katılım sağlayacağı eğitim programının toplamda 600 kişiyi kapsayacağını dile getirdi.
 

 
Öztürk'ten Milli Birlik Mesajı
 
'İstiklal Marşı Milli Alfabemiz'dir'
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İbo'ya Lütfen Dua edelim 15 Mart 2011 Salı 13:08

Arkadaşlar ne olur bırakın yorumları da İboya dua edelim hain saldırıda yaşam mücadelesi veriyor , İbrahim Tatlısese dua edelim ve şunu da unutmayalım vurulduğu günlerde AKP'den aday olacağı söyleniyor dolayısıyla bunuda hatırlatmak gerek AKP'ye sahip çıkmamız gerek her türlü alçak saldırıya ve provakasyona inat İbo'ya ve AKP'ye sahip çıkalım Türkiye için çalışıyor Türkiyeye kazandırıyor ekmek veriyor iş veriyor Allah şifalar versin rabbim.

Yorumu oyla      0      0  
Reis 12 Mart 2011 Cumartesi 17:56

Bölündü ülke , nasılmı ?? AKP'li olanlar mutlu umutlu, AKP'li olmayanlar mutsuz huzursuz gelecekten ümitsiz bu kadar basit.Saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
Yoksul Nihat 12 Mart 2011 Cumartesi 17:20

Ben evini geçindiremiyorum refaha ulaşmış büyük kesim ne durumda bilemiyorum ama ülkede çok fazla sayıda yoksul ve aç insan var iş bulamayan veya bulduğu işle geçinemeyen mutsuz, uykusuz parasız kalmış borç içinde insanlar var yaşamaktan ümidini kesmiş kaybetmiş aç yatan insanlarımız için de proje üretin lütfen bilmiyorum ama Mahkemelerle Yargı ile ve insanların diniyle milliyetiyle uğraşmaktan bunlara vakit bulabilirmisiniz merak ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Yoksul Nihat 12 Mart 2011 Cumartesi 17:17

Lütfen şu konularıda tartışırmısınız madem bir araya geliyorsunuz bilmem ilginizi çekermi ama ? ülke genelinde hane halklarının yüzde 13,1'i geliriyle hane halkı ihtiyaçlarını 'çok zor', yüzde 33,1'i de 'zor' karşılıyor,Geçim zorluğu yaşamadığını belirtenlerin oranı yüzde 39,6, geçimini kolay sağladığını belirtenlerin oranı yüzde 12,3, 'çok kolay' geçindiğini belirtenlerin oranı da yüzde 1,9,bu Refah içerisinde olanların AKP'li yüzdesini de hesap edin diğerleri sizi ilgilendiriyormu ?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bir istifa da TEDAŞ'tan
Eski Demokrak Parti(DP) ve eski Adalet Partisi(AP) Erzurum milletvekillerinden ...
A.Ü'den bir istifa daha
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Anabilim Dalı ...
Aydın AK Parti'den aday adayı
Erzurum İl Sosyal Hizmetler Müdürü Sultan Murat Aydın, görevinden istifa ...
 
Alcan istifa etti
Yaklaşan seçimler öncesi Türkiye genelinde bürokrasiden, siyasete ve eğitime ...
Yıldız aday adayı oldu
Karayolları Konya Bölge Müdürü ve eski Erzurum Bölge müdürü Mahmut Yıldız, ...
AK Parti'de aday yoğunluğu
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, ...
 
Erzurum HAS Merkezi oldu
Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin il teşkilatlarında ...
Adaylık yarışı hız kazandı
12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi, siyasi partilere ...
Karagöl adaylık için istifa etti
12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için istifa eden ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri