Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
11 Mart 2011 Cuma - 08:39

Adaylık yarışı hız kazandı

12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi, siyasi partilere hareket kazandırdı. Önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimler öncesinde de tüm dikkatleri üzerinde toplayan AK Parti’de bugün itibariyle aday adayı sayısı 16’ya ulaştı. Aralarında avukat, mimar, öğretmen ve mühendislerin de bulunduğu aday adayları arasında, engelliler de bulunuyor.

Adaylık yarışı hız kazandı

KILIÇ’IN DEĞERLENDİRMESİ
Yaklaşan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti’deki hareketlilik hız kazandı. İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti’den milletvekili aday adayı olanların sayısının bugün itibariyle 16’yı bulduğunu açıkladı. Erzurum’dan yapılan başvuruların yanında, Erzurum için parti genel merkezine doğrudan başvuruların da yapıldığını kaydeden Başkan Kılıç, aday adaylığı başvurularının 14 Mart Pazartesi günü sona ereceğini bildirdi. Bu tarihe kadar aday adaylığı başvurusunda bulunmuş olanlar için 19 Mart Cumartesi günü tanıtım toplantısı düzenleneceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, 20 Mart Pazar günü ise, temayül yoklaması yapılacağını belirtti.
Önceki seçimlerde olduğu gibi, aday adayı sayısında patlama beklediklerini vurgulayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, bu anlamda en net fotoğrafın 14 Mart 2011 Pazartesi günü çekilebileceğini ifade etti. Kılıç, aday adaylığı başvurusunda bulunanlar arasında çeşitli meslek mensuplarına mensup olanların yanı sıra, 2 de engellinin bulunduğuna dikkati çeken Kılıç, istifalarını vermiş olan bürokratların da eklenmesiyle birlikte başvuruların hafta sonunda yoğunluk kazanmasını beklediklerini bildirdi.
ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNAN İSİMLER…
Öte yandan seçim hazırlıkları dolayısıyla Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) oluşturulduğunu da açıklayan Başkan Murat Kılıç, başvuruların SKM tarafından kabul edildiğini söyledi.
İl Başkanı Kılıç, Erzurum milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri ise, şöyle sıraladı: Abubekir Karaduman (Eczacı), Mesut Öner (Avukat), Atlıhan Atilla (Mimar), Mustafa Zinnur Kara (Avukat), Cengiz Karasu (Sağlık Teknisyeni), Fırat Güneş (Öğretmen), Baran Kaya (Veteriner Hekim), Barış Okanlı (Avukat), İslam Meral (Memur/Engelli), Serpil Öztaş (Memur), Ahmet Akçay (İşadamı), İdris Kılıç (Memur), Şerafettin Yaşar Laloğlu (Avukat), Abdulkadir Güvensoy (Engelli), Fatih Çintimar (Bürokrat).
Bu arada Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, Karayolları Konya Bölge Müdürü Mahmut Yıldız ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın’ın, milletvekili aday adaylığı için istifa ettikleri öğrenildi.
 

 
Emniyet'te Yıldız'ımız parladı
 
HInıslıoğlu'ndan Korkmaz'a sert tepki
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet Alvarlı 11 Mart 2011 Cuma 17:08

Sayın Kılıç ben sizi görmek istemiyorum Belediye başkanını da görmek istemiyorum yürekten açık söylüyorum ne yalan söyleyeyim Erzurumdan memnun değilim.AKP'dende memnun değilim bakınız Türkiye çapında AKP mükemmel çalışıyor göğsümüzü kabartıyor ama Erzurumda yanlışlar yapılıyor o nedenle Erzurumda AKP yi istemiyorum kardeşim belki çok da Tınnn diyecekler ama istemiyoruz,herşeyi kendine göre düzenleyip düzen kuranların erzurumda işi yok erzurumlu artık kendi özüne dönsün Cemaatin şehri değiliz!!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karagöl adaylık için istifa etti
12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için istifa eden ...
Adlı AK Parti'den aday
Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK ...
Eraslan Ağrı'dan aday olacak
Eraslan, “Ağrı’ya ve Ağrılıya hizmeti Hakk’a hizmet olarak telakki ediyorum. ...
 
Yavilioğlu adaylığını açıkladı
Ekonomist Dr. Cengiz Yavilioğlu , AK Parti’den Erzurum milletvekilliğine ...
Zengin aday oldu
DHMİ Erzurum Havalimanı’nda Makine Müdürü Yalçın Zengin görevinden istifa ...
Şimşek’e kamulaştırma teşekkürü
Türkiye’nin İlk Kayakla Atlama Kulesinin bulunduğu Harput Mahallesinde ...
 
AK Parti'den Narman çıkarması
AK Parti Narman ilçe teşkilatınca 2. Genişletilmiş Divan Kurulu toplantısı ...
MHP'den tarımsal tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye İlçe Başkanı Dursun Savaş, hayvancılığın ...
Gökçek Erzurum'a geliyor
AK Parti 5’inci Bölge teşkilat toplantısı Erzurum’da düzenlenecek. Palandöken ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri