Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
31 Mart 2010 Çarşamba - 08:30

AZİZİYE BELEDİYESİ HIZLI BAŞLADI

Aziziye Belediyesi, yaz sezonuna hummalı bir şekilde hazırlanıyor. İlçede cadde ve sokaklara modern bir görünüm kazandırmayı hedefleyen belediye, 42 bin metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirdi.

AZİZİYE BELEDİYESİ HIZLI BAŞLADI

    Aziziye Belediye Başkanı  Fatih Cengiz, her hafta birim müdürleriyle istişare ederek, yapılan çalışmaları ve hedeflenen projeleri değerlendiriyor. Yaz sezonunda belediyenin önceliklerinden birinin altyapı olacağını dile getiren Başkan Cengiz, mahalle aralarında ve yollardaki sorunları gidermek için 42 bin metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirildiğini ifade etti. Başta kentsel dönüşüm ve altyapı olmak üzere, hizmet ve yatırımlarla dolu olacak bir çalışma sezonu geçireceklerini kaydeden Cengiz, “Hizmetin en mükemmeline layık olan halkımıza, layık oldukları hizmetin en güzelini sunmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

    CADDE VE SOKAKLARA ÇAĞDAŞ  GÖRÜNÜM KAZANDIRILACAK

    Mahalle aralarında ve yollardaki tahribatları gidermek için dolu dolu bir çalışma sezonuna girecek olan belediye, mahallelerde ve sokaklarda kilit taşı, bozuk yollarda da asfalt çalışması gerçekleştirecek. 42 bin metrekare kilit taşı ihalesinin yapıldığını ve altyapı anlamında ciddi bir atılım gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Cengiz, “Halkımızı çamura ve toza mahkum etmemek için göreve talip olduk. Sıkıntıları farklı olan iki ayrı belediye devraldık ve geride bıraktığımız bir yılda, hem kurumsal kimliğimize yeni bir imaj kazandırdık, hem de imkanlarımız ölçüsünde hizmet üretme başarısını gösterdik. Cadde ve sokaklar geçmiş yıllarda dört ayrı kurum tarafından hizmet amaçlı kazıldığı için önemli tahribatlar meydana gelmişti. Bu sorunu gidermek için asfalt yama ve kilit taşı çalışması yaptık. Kısa olan çalışma sezonunu en verimli şekilde değerlendirme çabasındayız. Geçtiğimiz yılsonunda Ethem Baba Caddesi’nin asfalt maliyetini karşılamamıza rağmen, sezona yetiştirememiştik. Çalışma sezonuna bu caddeyi asfaltlayarak başlayıp, bir yandan asfalt, bir yandan kilit taşı, karo ve bordür döşeyerek ilçemizi layık olduğu çağdaş vizyona kavuşturacağız.” dedi.

    AZİZİYE’DE ‘BEN’ DEĞİL, ‘BİZ’ ANLAYIŞI HAKİM

    Her hafta birim müdürleriyle plan, program ve değerlendirme toplantıları düzenlediklerini kaydeden Cengiz, hizmet perspektifinin temelinde “ben” değil, “biz” felsefesinin olduğunu, bunun için de istişare toplantılarını çok önemsediklerinin altını çizdi.

    Vatandaşla, muhtarlarla ve birim müdürleriyle yapılan istişarenin hizmette kaliteyi artırdığını ve başarının bu şekilde sağlandığını ifade eden Başkan Cengiz, “Halkımızla ve muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda beklentileri dinliyor, sorunları iyi analiz ederek, yerinde çözüm üretme imkanı buluyoruz. Birim müdürlerimizle de haftada bir toplantı yaparak, plan ve programlarımızı belirliyoruz. 24 saat halkımızdan birebir ya da çeşitli iletişim araçları vasıtasıyla aldığımız sorunları, Halkla İlişkiler Birimimiz vasıtasıyla ilgili müdürlüklere ulaştırıyoruz. Yaptığımız bu toplantılarda hizmet rotamızı belirlediğimiz gibi, vatandaşın ilettiği sorunlarla ilgili de değerlendirme yapıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız toplantıların büyük faydasını gördük ve geri dönüşümü çok iyi oldu. Bundan sonra da aynı strateji ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

    BİZ, İYİ BİR EKİBİZ

    Her toplantıda birim müdürlerini vatandaşa yardımcı olmaları konusunda uyaran Başkan Cengiz, sözlerine şöyle devam etti: “Belediyeler halkın kurumları ve halka hizmet etmesi gereken kurumlardır. Bizler bu makamlara halka hizmet etmek gibi çok onurlu bir görevi yerine getirmek için talip olduk ve ekip olarak bu ulvi göreve layık olmak zorundayız. Bunun için vatandaşımıza yardımcı olmanızı, sorunlarına çözümü noktasında gerekli hassasiyeti göstermenizi özellikle istiyorum. Halkımızın memnuniyeti ve mutluluğu, bizim başarı grafiğimizi yükseltir ki, bu da bizler için en büyük gurur vesilesi olur. Halkımıza layık olduğu hizmetin en güzelini sunmak bizlerin ortak paydasıdır. Bizler, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimiz, muhtarlarımız ve tüm çalışanlarımızla iyi bir ekibiz. İnşallah özlenen ilçe hedefine de birlikte yürüyeceğiz.”

 
4.KATTAN DÜŞTÜ
 
Vizite kâğıdı uygulaması 1 Nisan'da tarihe karışıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4.KATTAN DÜŞTÜ
Erzurum’da cam silerken 4. kattan düşen kadın hayatını kaybetti. Bugün ...
BAYBURTLULARIN YAPTIĞINA BAKIN!
Erzurumluların, Erzurum'dan ayrı tutmadığı Bayburt, Erzincan'da bir bir ...
VİLAYETE AĞIR ELEŞTİRİ
Palandöken Gazetesi Yazarlarından derya Doğan, "bir kurşunlatmadığınız ...
 
2011 PROJESİ ÖDÜL ALDI
BİDEB tarafından düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri arası Araştırma Projeleri ...
EFE GÖREVE BAŞLADI
Erzurum’da 2006 yılından bu yana Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği ...
ÖDÜL ALAMADIK!
Atatürk üniversitesi İletişim Fakültesinin düzenlendiği 6. Kar Film Festivali ...
 
Dedeman Otel Genel Müdürü Nuri Avşarer, yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarında ...
NEVRUZ ÇAPULÇULARA BIRAKILMAYACAK!
Atatürk Üniversitesi (AÜ) öğrenci konseyi tarafından organize edilen Nevruz ...
HES'İ ERTUGAY TAKİP EDİYOR!
MHP Milletvekili Ertugay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız tarafından ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri