Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
17 Mayıs 2011 Salı - 15:28

Aksak’tan yalan habere tepki

AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Tekman gezisi ile ilgili olarak bir internet sitesinde yayınlanan haberin provokasyon amaçlı hazırlandığını söyleyerek sert tepki gösterdi. AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak seçim çalışmalarını sürdürürken, Tekman ilçesindeki gezisi hakkında bir internet sitesinde yayınlanan “Tekman halkı tarafından tepkiyle karşılaştı” haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aksak’tan yalan habere tepki

AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Tekman gezisi ile ilgili olarak bir internet sitesinde yayınlanan haberin provokasyon amaçlı hazırlandığını söyleyerek sert tepki gösterdi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak seçim çalışmalarını sürdürürken, Tekman ilçesindeki gezisi hakkında bir internet sitesinde yayınlanan “Tekman halkı tarafından tepkiyle karşılaştı” haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
SUÇ DUYURUSU YAPACAK
Söz konusu haberde yer alan " Tekmanlılar Aksak'a "Ne yüzle buraya geldiniz", "Her gün bu halkın evlatlarını öldürüyorsunuz" tepkileriyle karşılaşınca aracına binerek uzaklaştı” bilgilerinin tamamen asılsız olduğunu açıklayan Muhyettin Aksak, gerçeği yansıtmayan ve asılsız haberi yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.
Haberde yer alan bilgilerin tamamen mesnetsiz ve taraflı bir şekilde yapıldığını hatırlatan Muhyettin Aksak, haberin aksine Tekmanlı halkı tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi. Yaptıkları gezide vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştıklarını dile getiren Aksak, “Söz konusu haberi yapanlar farklı amaçlarla yaptıkları anlaşılmaktadır. Tamamen provakatif amaç güdülerek yapılmıştır.Tekman halkı, bırakın tepki göstermeyi bizi sevgi gösterisinde karşıladılar. Bu tür yalan haberlerle halkın huzurunu bozmak isteyenler emellerine ulaşamayacaklar” diye konuştu
SEVGİ VE İLGİYLE KARŞILANDIK
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları için ilçelere geziler düzenlediklerini hatırlatan Muhyettin Aksak, gittikleri her ilçede sevgi ve muhabetle kaşılaştıklarını belirterek, en son Tekman ilçesine yaptıkları gezide de Tekman halkının sevgisiyle karşılaştıklarını kaydetti.
İlçede resmi kurumlar başta olmak üzere çeşitli gezilerde bulunduklarını dile getiren Muhyettin Aksak, her gittikleri kahve sokakta halkın sevgi gösterileriyle karşılaştıklarını belirtti. Ak Parti Seçim Bürosu olarak belirlenen Kahvehanede bulunan vatandaşlarada hitap ettiğini söyleyen Aksak, burada halk ile karşılıklı olarak sohbet ettiklerini ve karşılaştıkları sıkıntıları dinleyerek çözüm yolu bulmaya çalıştıklarını ifade etti.
Belirli amaçlara hizmet eden bir internet sitesinde yazılan yalan haberde ki gibi her hangi bir gerginliğin söz konusu olmadığını vurgulayan Muhyettin Aksak, söz konusu internet sitesi yöneticileri ve haberi yapanlar hakkında yasal soruşturma başlatılacağını sözlerine ekledi.

 
Aziziye'de sosyal belediyecilik adımı
 
CHP'den Narman turu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir'den 'İstikrar' vurgusu
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Karayazı ilçesinde seçim ...
Yavilioğlu Horasan'da seçmenlere seslendi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum milletvekili adayı Dr. Cengiz ...
MHP adayları ilçe turunda
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, ...
 
Akdağ'dan milli mesaj
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Biz bu memleketi böldürmeyiz, bu al bayrağın ...
Yavilioğlu işadamlarıyla görüştü
Ak Parti Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Aziziye İlçesinde 1.Organize ...
Aydemir ekonomik gündemi ele aldı
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, 8 buçuk yıllık Yıllık Ak ...
 
Has Partililer seçmenle buluştu
Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Erzurum Milletvekili adayları da, sahaya ...
Palandöken Hınıs'taydı
CHP Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, ilçe gezilerini sürdürüyor. ...
Çığlık'tan Tortum ziyareti
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve 3. sıra adayı Fazilet Dağcı Çığlık, seçim ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri