Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
3 Mayıs 2011 Salı - 07:08

Aydın'dan veda

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın, “AK Parti’nin bir ferdi olarak milletvekilliği yaptığım dört yıllık süre içerisinde arkamdan bir leke bırakmadığım için Allah’a hamd ediyorum” dedi.

Aydın dan veda

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın, “AK Parti’nin bir ferdi olarak milletvekilliği yaptığım dört yıllık süre içerisinde arkamdan bir leke bırakmadığım için Allah’a hamd ediyorum” dedi.
AYDIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan 23’üncü Dönem Ak Parti Milletvekili Dr. Saadettin Aydın, Milletvekilliği yaptığı dört yıllık süre içerisinde arkasında bir leke bırakmadığını ifade ederek, “Uzun yıllar yaptığım öğretmenlik ve akademisyenlik vazifelerinde geleceğimizi inşa edecek onurlu ve erdemli talebeler yetiştirmek için çaba gösterdim. Yurtdışında akademisyenken istifa edip Cenabı Hakkın takdiriyle 23. dönem AK Parti Erzurum milletvekili olarak milletimizin hizmetinde bulunma şerefini yaşadım. Siyasette de temel ilkem hakkın yanında yer alarak milletime hizmet etmek olmuştur. 2002 yılından beri millete hizmet eden AK Parti’nin bir ferdi olarak milletvekilliği yaptığım dört yıllık süre içerisinde arkamdan bir leke bırakmadığım için Allah’a hamd ediyorum. Bu onur ve yüz akıyla 12 Haziran Genel seçimlerinde de partimin başarısı için aynı heyecan ve kararlıkla çaba göstereceğim. Bu duygular içerisinde 22 Temmuz 2077 Genel seçimlerinde şahsımı milletvekilliği gibi kutsal bir görevle onurlandıran partimizin yetkili organlarında görev yapanlara ve oylarıyla beni meclise gönderen siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
KILIÇ’TAN AYDIN’A TEŞEKKÜR
Toplantıda konuşan İl Başkanı Murat Kılıç ise, “Değerli Milletvekilimizle hakikaten uyumlu gayet güzel çalışmalar ortaya koyduk. Ama şunu söyleyeyim Erzurum’a yapılan bütün işlerin altında değerli milletvekillerimizden Saadettin bey başta olmak üzere hepsinin emekleri var. Emeklerinden dolayı Allah razı olsun diyorum. Bu dönem Erzurum’a ikinci bir Üniversite geldi, Kış oyunları geldi, çok ciddi hizmetler geldi. Hepsinde çok büyük emekleri var. Erzurum’a yapılan her işin altında kendilerinin mutlaka çok yoğun gayretleri var. Teşkilatım ve ilçe teşkilatlarımız adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Daha sonra İl Başkanı Murat Kılıç, çalışmalarından dolayı 23. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın’a plaket verdi.

 
Açık Öğretim başlıyor
 
HAS Parti adayları seçim turunda
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nurullah 9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:51

Doğru ilkeli ve dürüst siyasetçi helal olsun. Hala memleketi için çalıştığına şahit oluyoruz. Hınıs yolu 100 km civarına düşüyor. Başkası olsa beni listeye almadılar banane der geçer ama sayın Aydın hala bu işlerle uğraşıyor Allah yolunu açık etsin yar ve yardımcın olsun.

Yorumu oyla      0      0  
erkan 9 Mayıs 2011 Pazartesi 08:01

Önemli olan geride sizi ananların ne söyledikleri. Sayın Saadettin Aydın'ın 4 yıllık vekilliğinde dürüst, ilkeli ve popülizmden uzak bir siyaset izlediğini gördük. Ardından "Temiz adamdı, kimseyi aldatmadı" gibi ifadeler duyuyoruz. Bende aynı kanaatteyim. Ardından hırsız, aldatan, bol keseden atan klasik siyasetçi çizgisini sürdüren bir kişi denseydi ne olacaktı. Yeni siyasetin bu yüzlerine ihtiyaç var.

Yorumu oyla      0      0  
emir 6 Mayıs 2011 Cuma 14:26

sayın hocamız saadettin aydın yapmış oldugu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum sizin gibi insanlar nadirdir sayın hocam hiç bir zaman kendi menfaatinizi düşünmeden toplum için uygun olan herşeyi yapmak için elinizden gelen herşeyi yaptıgınızı gayet iyi biliyoruz.kim sizin yerinizde olsaydı evine kapanıp beklerdi ama siz örnek olacak bir dava peşindesiniz halen dolaşarak partinizin kazanabilmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.insanlar sizden örnek almalıdırlar herşeyin şahsi olmadıgını gerekirse toplumun daha iyi olabilmesi için bir siyasi parti ile birlikte olmaya gerek yok .herkes üzerine düşen görevi yaparsa işte o zaman daha iyi bir gelecek elde etmiş oluruz.sayın hocam gençliğinizden bugune kadar hep aynı çizgide yürüdüğünüz için sizi tebrik ediyorum.umarım allahda sizin gibi insanların hep yanında olur.yolunuz açık olsun sayın hocammm

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aksak'tan OSB çıkarması
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, 12 Haziran Milletvekilliği Genel ...
Cengiz JKBB encümeninde
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler ...
Erzurum Zirve'ye ev sahipliği yaptı
12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi ...
 
Aksak'a yoğun ilgi
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Muhyettin Aksak, 12 Haziran seçim ...
Çiloğlu hedeflerini açıkladı
CHP Erzurum milletvekili adayları, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda ...
SP adayları siyaset vitrininde
Saadet Partisi (SP) Erzurum Milletvekili adayları, Tufan Restaurant’ta ...
 
HAS Partiden tanıtım etkinliği
Halkın Sesi Partisi (HAS) Erzurum Milletvekili adayları partililerle buluştu.
Çığlık hastaları ziyaret etti
Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, Erzurum’da bulunan hastaneleri ziyaret ...
Gönül Dadaşlarla istişare etti
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya'da yaşayan Erzurumlular ile ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri