Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
HABERLER>GÜNDEM
13 Kasım 2010 Cumartesi - 08:37

CHP Erzurum'da iddialı

CHP Erzurum İl Örgütü Sekreteri Abdullah Yalçın, partide bir süre önce yaşanan yönetim krizi ve gelinen noktayı değerlendirdi.

CHP Erzurum da  iddialı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Sekreteri Abdullah Yalçın, “Hiç kimse partimizde bölünme ya da parçalanmadan bahsedemez. Biz, bir elin parmakları gibiyiz.” dedi.
CHP Erzurum İl Örgütü Sekreteri Abdullah Yalçın, partide bir süre önce yaşanan yönetim krizi ve gelinen noktayı değerlendirdi.
CHP’nin bir büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin bir elin 5 parmağından farksız olduğunu ifade eden Yalçın, “Bu elin bağlı olduğu beden de, beyin de aynıdır. Hiçbir zaman ve hiç kimse CHP’de farklılıkların olduğu hizipleşme veya gruplaşma olduğu yönünde bir yorumda bulunmamalıdır.” diye konuştu.
CHP olarak, ırkı, dini, dili, mezhebi ve cinsiyeti her ne olursa olsun 73 milyonun insanın refahı, mutluluğu ve onların geleceği adına çalıştıklarını dile getiren İl Sekreteri Abdullah Yalçın, insanları ötekileştirmedikleri gibi, inancından dolayı da eleştirmediklerini ifade etti.
CHP’yi, Türkiye’nin iktidarı yapmak istemekle, aslında halkın iktidarını sağlamak istediklerini kaydeden Yalçın, “Bunun için de yapmamız gereken şey çok çalışmak olacak. Çalışırken kardeşlik içinde, birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Farklı görüşlere saygı duyacağız. Parti içinde elbette ki tartışmalar olacak. Olacak ki, tek seslilikten çok sesliliğe dönüp doğruyu hep birlikte bulacağız.” şeklinde konuştu. 
Merkez sağdan solun her rengine kadar herkesi kucaklamanın, en büyük ilke ve prensipleri olduğunu anlatan Yalçın, CHP’nin Türkiye ve Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu kadar, halkın da partisi olduğunu dile getirdi.
CHP Erzurum İl Örgütü Sekreteri Abdullah Yalçın, “Partimizde hiç kimse birbirine karşı ekip olmadığı gibi; yandaş da değildir. Herkes partili, herkes kardeştir. Biz, CHP olarak büyük bir aileyiz. Milletin içerisinde, milletle beraber onlarla birlikte yoldaş olarak mücadele edeceğiz. Amacımız, 7 ay sonra halkın iktidarını sağlamaktır. Hiç kimseyi kırmayacağız ve herkese gideceğiz. 73 milyonun her bir ferdinin sorunu bizim sorunumuzdur. CHP, bu sorunların tek çözüm adresidir. Çalışırken, barışı, kardeşliği ve birlikteliği hiç unutmayacağız. Tek hedefimiz var; o da zafer, başarı ve bunun ardından gelen mutluluktur.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan CHP’nin Erzurum’un ilçelerindeki örgütlerinden, belde temsilciliklerine varıncaya kadar topyekün biçimde Haziran’da yapılacak olan seçimlere hazırlandığını söyleyen Yalçın, “İlçe örgütlerimizle birlikte sıkı bir koordinasyon içerisindeyiz. Halkımızın sorunlarının çözümü için çalışıyoruz. Amacımız, genel seçimlerde halkı iktidara getirmektir.” şeklinde konuştu.
 

 
Biz demiyoruz, Kasaplar söylüyor..
 
Senin işin bu mu başkan?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hava kirliliği ilçeleri de sardı
Oltu belediyesi aylık meclis toplantısı yapıldı.Hava kirliliğinin vatandaşları ...
İyi ki 2011 var..
2011 Kış Oyunları’na hazırlık çalışmaları kapsamında sipariş edilen yeni ...
Okullara Yeşil kuşak..
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Çevre Grubu, Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu ...
 
Erzurum'un şekerini ölçtüler
Erzurum Sağlık İl Müdürlüğünce, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle ...
Allah hayır kapılarını kapattırmasın
Vakıflar Bölge Müdürlüğü dargelirli ve yardıma muhtaç vatandaşları sevindirmeye ...
10 bin kişi kapıda mı kalacak?
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, master planına göre ...
 
Mahalle oldular, yolsuz kaldılar
Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Eyiloğlu, mahalle olan köylerde ...
Önce hakkaniyet..
Halkın iradesini temsil eden kişilerin hizmet noktasındaki istek ve taleplerinin ...
Şehitlik en yüce mertebe
Bitlis'in Mutki ilçesinde PKK tarafından 17 yıl önce yolları kesilerek ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri