Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
20 Temmuz 2011 Çarşamba - 06:39

Erzincan yolunda feci kaza: 4 ölü

Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında biri Türk emniyet amiri 4 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Tahran İstanbul seferi yapan Muhammed Ali Dadres yönetimindeki 35 A55510 İran plakalı tur otobüsü, Erzurum-Erzincan karayolunun 71'inci kilometresi Kör Tüneller mevkisinde devrildi.

Erzincan yolunda feci kaza: 4 ölü

Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında biri Türk emniyet amiri 4 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Tahran İstanbul seferi yapan Muhammed Ali Dadres yönetimindeki 35 A55510 İran plakalı tur otobüsü, Erzurum-Erzincan karayolunun 71'inci kilometresi Kör Tüneller mevkisinde devrildi.
4 KİŞİDEN 1'İ TÜRK EMNİYET AMİRİ
Erzincan'da İran plakalı yolcu otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 4 kişiden 1'inin Gürbulak'ta görevli Türk Emniyet Amiri Aydın Güzel olduğuğu bildirildi.
Kaza bugün saat 07.00 sıralarında Erzurum- Erzincan karayolunun 78'inci kilometresinde meydana geldi. Erzurum'dan İstanbul'a gitmekte olan IRAN 35 A 55510 plakalı otobüs, Aşkale-Tercan arasındaki Kör Tünele geldiğinde şerit değiştirerek karşı yola geçti. Rampa aşağı hızını kesemeyen sürücü Muhammed Ali Dares yönetimindeki otobüs, yolun solundaki bariyerlere çarparak devrildi.
Kazada ilk belirlemelere göre, Gürbulak Sınır kapısındaki Pasaport Şubede görevli Emniyet Amiri Aydın Güzel ile birlikte sürücü Muhammed Ali Dares, Adene Puth Abedi ile bir kadın yolcu öldü. Emniyet Amiri Aydın Güzel'in evli ve iki erkek çocuk babası olduğu, Bolu'ya tayini çıktığı için bu şehre ev tutmak için gittiği belirlendi. Yaralanan 20 kişi ise Aşkale'den gelen ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı. Otobüsteki eşyaların büyük bir bölümü Karasu nehrine dökülürken Sivil Savunma Birlikleri nehirde ve çevrede arama-tarama çalışması yaptı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu ölen kadın ile yaralananların kimlikleri belirlendi.Kazada yaralanan Azerbaycan uyruklu Mohammed Golsanamlu ve Babak Nacabi ile İran uyruklu Poyam Khodajuyan, Mahyar Mosavi, Akbar Zenali, Zoohollah Ahmadi, Fatemeh Shafezirdeh, Seyed Mohammad Ebrahim Khad Tercan Devlet Hastanesinde; Fahrani Hemmati ve Ardesehiri Timen Aşkale İlçe Devlet Hastanesinde; Romanya uyruklu Lefter Radu Gabriel ve Adela Nicoleta ile İran uyruklu Halil Monttali, Kianoosh Afsher, Hamid Reza Mandizadeh, Mohammed Mahdi Tavasoli, Daniel Dhados ve Nushi Golzali Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; İran uyruklu Heydar Nik Zaman, Mahmoud Mahjoobi, Hashmat Raghani ve Muhammed Rıza Saedi Erzurum'daki Palandöken Devlet Hastanesinde; İran uyruklu Mustafa Doğruzade ve Finistah Cerekelya ile İtalyan uyruklu Bruni Castari ise Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.Yaralılardan Cerekelya ile Castari'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.Bu arada, olay yerinde hayatını kaybeden kadının kimliğinin Behnan Hemmati olduğu, cesedinin de Aşkale Devlet Hastanesine getirildiği bildirildi.

 
"Bu vatanı onlara bırakmayacağız"
 
Boyları kadar balık yakaladılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Bu vatanı onlara bırakmayacağız"
Diyarbakır Silvan'da, 13 askerin şehit olması olayının ardından terör ...
Şehitler hayrına lokma dağıttılar
Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında 7 askerin yaralanması, 13 askerin ...
Milli tepki dinmiyor..
Mersin'in Tarsus ilçesinde vatandaşlar, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki ...
 
Komutanlardan şehit ailesine ziyaret
Diyarbakır Silvan'da geçtiğimiz günlerde şehit olan Nizipli Şehit Mehmet ...
Bebek katilinin posterini yaktılar
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit olduğu terör saldırısı, ...
Bayburt'ta milli tepki
Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER), düzenlenen şehide saygı ...
 
Tapu’dan izcilere kitap desteği
Tapu ve Kadastro Erzurum 8. Bölge Müdürü İlhan Özlü, beraberindeki yardımcıları ...
Pazar temizliğini seyyarlar yapacak
Erzurum Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, semt pazarlarından ...
Hat sanatı ilgi bekliyor
Arap harflerinin değişik ve süslü biçimde yazılıp düzenlenmesine dayanan ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri