Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
23 Aralık 2010 Perşembe - 05:12

HAS Parti adaylarını belirliyor

HAS Parti Erzurum’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Parti’de 2011 Haziranında yapılacak Genel seçimleri için aday arayışları da başladı. Has Partinin kaynağını oluşturan Saadet Partisine karşı zafer elde etmek isteyen partililerin, Erzurum siyasetinde önemli isimlerle adaylık konusunda istişarelerde bulunduğu öne sürüldü.

HAS Parti adaylarını belirliyor

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, hafta sonunda HAS Parti’nin il başkanları, teşkilat, seçim ve tanıtım başkanlarıyla bir araya gelecek. Partinin kuruluşunun üzerinden geçen zaman içerisinde yürütülen çalışmalar ve teşkilatların son durumu hakkında il başkanlarından bilgi alacak olan Kurtulmuş, seçim programını da, söz konusu toplantıda açıklayacak.
HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, hafta sonunda düzenleyeceği Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na hazırlanırken, Erzurum’da ise teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. HAS Parti’nin Erzurum İl Başkanlığı binasını Saray Bosna Caddesi üzerinde konuşlandıran Kurucu Başkan Teoman Kümbet, hafta sonuna kadar da, Oltu ve Karayazı ilçe Teşkilatları’na resmiyet kazandırmış olacak.
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, partinin Türkiye çapında hızlı bir büyüme sürecine girdiğini söyledi. Başkan Kümbet, Erzurum’da olduğu gibi bütün vilayetlerde teşkilatlanma yoğunluğu yaşandığını belirterek, bir başka hareketliliğin ise, hafta sonunda gerçekleştirilecek olan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için yaşandığını belirtti.
HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un, hafta sonunda Ankara’da tüm il başkanlarıyla bir araya geleceğini dile getiren Başkan Kümbet, söz konusu toplantıda sadece il başkanları değil, teşkilat, seçim işleri, yerel yönetimler, tanıtım ve medya başkanlarının da hazır bulunacağını anlattı. HAS Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen süre zarfında yapılan çalışmalar ve gelinen noktanın değerlendirileceği toplantıda, Genel Başkan Kurtulmuş’un seçim programının da açıklanacağını belirten Kümbet, “Ondan sonraki süreç zaten seçimlere yönelik olacak. Seçimlerde nasıl bir hazırlık politikası izleneceğine, bu toplantıyla karar verilecek.” şeklinde konuştu.
Öte yandan HAS Parti Erzurum İl Başkanlığı olarak geldikleri son durum hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kümbet, ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, bu hafta sonuna kadar Oltu ve Karayazı teşkilatlarını da teşekkül ettirmiş olacaklarını söyledi. HAS Parti’nin Oltu ilçe Başkanlığı görevini Ali Rıza Erdem, Karayazı İlçe Başkanlığı görevini ise, Nasır Çiçek’in üstleneceğini belirten Kümbet, her iki teşkilata da, en geç önümüzdeki Pazartesi günü resmiyet kazandırmış olacaklarını kaydetti.
Bu arada HAS Parti Erzurum İl Başkanlığı’nı Saray Bosna Caddesi üzerinde konuşlandırdıklarını dile getiren Başkan Kümbet, “Partimizin İl Başkanlığı binası için görkemli bir açılış programı düzenlemeyi planlıyoruz. Programını denk getirebilirsek, açılış kurdelesini Sayın Genel Başkanımıza kestirmeyi planlıyoruz. Ondan sonraki günlerde ise, birer birer ilçe teşkilat binalarımızın açılışını yapacağız.” dedi.
 

 
Türk Eğitim Sen'den milli tepki.
 
Esnafın başka çaresi mi kaldı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Asık yüz itirafı mı, eğitim mi?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hesap İşleri Daire Başkanlığı'nda görevli ...
Tüysüz çekildi, Daşkaya kazandı
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şubesi’nin Genel Kurul toplantısı sona ...
CHP'de Erzurum Damgası
Erzurumlu Bülent Kuşoğlu Cumartesi Günü yapılan CHP Kongresinde en fazla ...
 
Kim haklı?
İl Özel İdaresi’ndeki bazı personelin vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda ...
'Herkese af var, çiftçiye yok'
TBMM tarafından çıkarılacak mali affa değinen MHP Milletvekili Ertugay, ...
Daşkaya adaylığını açıkladı
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanlığı’nda, Pazar günü Genel ...
 
Siyasette gençlik damgası
Yakutiye İlçe Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, seçildikten sonra ...
Taşkeselioğlu'ndan Menderes tepkisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in merhum ...
Çığlık, seçim işini ciddi tutuyor
AK Parti Palandöken ilçe Kadın Kolları mensupları Milletvekili Fazilet ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri