Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
HABERLER>GÜNDEM
22 Kasım 2010 Pazartesi - 20:41

Herşey iktidar için

HAS Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, “Halkın sesi olarak, iktidara doğru emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.

Herşey iktidar için

HAS Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, “Halkın sesi olarak, iktidara doğru emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.
Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Genel Başkanı olduğu HAS Parti’nin, Erzurum’daki teşkilatlanma çalışmaları sürerken, çiçeği burnundaki partililer, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Büyük Kongre’nin heyecanını yaşıyor.
28 Kasım Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ilk büyük kongre için Erzurum’da da hazırlıklar devam ediyor. HAS Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi ve Kurucu İl Başkanı Teoman Kümbet, 28 Kasım gününün, halkın sesinin tüm Türkiye’de yankılanacağı gün olacağını söyledi. Aynı zamanda seçim startının verileceği Büyük Kongre ile iktidara doğru en kararlı ve en somut adımı atmış olacaklarını kaydeden Kümbet, “Kongremize Erzurum’dan çok geniş bir katılımla iştirak edeceğiz. Kısa bir süre önce kurulmuş olmasına rağmen halkımızın ilgi odağı haline gelen HAS Parti, öyle umuyoruz ki, en büyük destek ve teveccühü de, yine Erzurum’dan görecek.” diye konuştu. Büyük Kongre için hummalı bir hazırlık süreci içerisinde olduklarını anlatan Başkan Kümbet, Ankara’ya gelmek isteyen partililer için otobüsler tahsis edildiğine dikkati çekerek, “Büyük Kongre’de yükselecek olan ses, kişilerin, grupların ya da sınıfların sesi değil, birlik, beraberlik, huzur, istikrar, refah ve kardeşlik temelleri üzerine kurulu bir düzenin sesi olacak. Bu ses halkın sesi olacak ve tüm Türkiye’de halkın sesi yankılanacak.” diye konuştu.
HAS Parti’nin, Türkiye’deki siyasi atmosfere farklı bir vizyon ve hareketlilik kazandıracağını vurgulayan İl Başkanı Teoman Kümbet, “Herkes biliyor ki, Türkiye’de çok ciddi bir muhalefet sorunu var. Ayakları yere sağlam basan ve etkin bir muhalefet demek, tenkit etmekle kalmayıp, aynı zamanda çözüm üretebilen demektir. İşte ülkemizde yaşanan asıl sıkıntı budur. Tenkit var ama maalesef çözüm yoktur. HAS Parti, Türkiye’deki siyasi boşluğu bu çerçeveden dolduracaktır. Bizim siyasi anlayışımız malumu ilan etmek asla değildir. Bizim felsefemiz sorunlara karşı çözüm üretmek üzerinedir. Halkımızın ‘başka alternatif yok’ şeklindeki yakınmasının arka planında da bu sorun var. Alternatifsizlik olarak adlandırılan durum, aslında Türkiye’de yaşanan muhalefet sorunudur. Bizim partimiz işte bu sorunu ortadan kaldıracak ve halkın sesini iktidara taşıyacak.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan 28 Kasım’da yapılacak olan Büyük Kongre’nin ardından çok hareketli bir döneme gireceklerini vurgulayan HAS Parti Erzurum İl Başkanı Kümbet, “Sayın Genel Başkanımız, Büyük Kongre’nin hemen ardından Türkiye’yi karış karış gezmeye başlayacak. Bu kapsamda Erzurum’da da çeşitli etkinliklerimiz olacak.” dedi.
 

 
Yesen de bu, yemesen de bu..
 
Büyükşehir liderlik yolunda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vatandaşın da Allah'ı var..
Bayram öncesinde kurbanlık fiyatlarını astronomik fiyatlara çeken, bu ...
Hava ulaşımında Anadolujet damgası
Üsküp dahil olmak üzere Trabzon, Samsun, Adana ve Erzurum'a direkt, Şanlıurfa'ya ...
İyi ki varsınız..
Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kurban Bayramı'nın 2. gününde 150 aileyi ...
 
Kale'nin kıymetini bilmiyoruz..
Erzurum Kalesi’nin, bütün müştemilatıyla birlikte özelliğini 1828 yılında ...
Kadınların nüfusu da nüfuzu da artıyor
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan nüfus sayım sonuçlarına ...
Yıllara dayandı, ihmale dayanamadılar
Selçuklu ve Osmanlı döneminin özellikleriyle kentin kültürünü yansıtan ...
 
Oltu Çayında olta balıkçılığı başladı
Son günlerde yaz mevsiminden kalma bol güneşli havaların yaşandığı Oltu’da ...
Karaçoban'da bir aile dramı
Karaçoban ilçesinde yaşayan 8 çocuk babası Ali Karadenizli, 2 ay önce ...
Restorasyon böyle olur
Yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki bir tepe üzerinde inşa edilmiş olan ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri