Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
13 Temmuz 2010 Salı - 06:52

İl Genel Meclisi'nde sona doğru

İl Genel Meclisi Hizmet Binası’nda geriye doğru sayım başladı. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında temeli atılan İl Genel Meclisi Hizmet Binası, 10 Ağustos’ta açılacak.

İl Genel Meclisi nde sona doğru

Erzurum İl Genel Meclisi Hizmet Binası’nda geriye doğru sayım başladı. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında temeli atılan İl Genel Meclisi Hizmet Binası, 10 Ağustos’ta açılacak. Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, İl Genel Meclisi Hizmet Binası’nda sona doğru gelindiğini bildirdi. 2009 yılının Mayıs ayında ihalesi yapılarak, Haziran ayında temeli atılan yeni hizmet binasını, önümüzdeki ayın 10’unda hizmete açmayı planladıklarını belirten Ercoşkun, “Binanın iç kısmındaki tüm seramik ve granit döşemeler bitirilmiş durumda. Odaların laminat parkeleri yüzde 80 oranında tamamlandı. Tüm pencereler takıldı, kapı doğramalarının yüzde 80’lik bölümü tamamlandı. Binanın içinde ve dışındaki boyama işlemlerinde ise, son aşamalara gelindi.” diye konuştu.

//HİZMET BİNASI AĞUSTOS’TA AÇILIYOR

4 milyon 715 bin TL tutarında bir maliyete sahip olan İl Genel Meclisi Hizmet Binası’nın, hem iç, hem de dış görüntüsüyle, Erzurum’a yakışır bir görüntüye sahip olacağını ifade etti. Şu anda binanın dış kısmındaki kaplama ve boya işlemleriyle, meclis salonunun akustik düzeninin yapıldığını anlatan Ercoşkun, bu ay sonuna kadar son rötuşların yapılarak, binanın hizmete hazır hale getirileceğini ifade etti.

İl Genel Sekreter Yardımcısı Ercoşkun, “İl Genel Meclisi Binası’nın inşaatını Hizmet binası tamamlandıktan sonra İl Genel Meclisi toplantıları artık burada yapılacak. Ayrıca diğer kurumlar da, bu binada çeşitli toplantılar gerçekleştirilebilme imkanına sahip olacaklar. 2 kattan oluşan hizmet binasının üst katında meclis salonu ile odaları bulunacak. Binanın alt katında ise, düğün salonu yapılacak. İl Genel Meclisi’nin ayrıca bağımsız bir de otoparkı bulunacak. Bu sayede meclis üyesi arkadaşlarımız, toplantılara gelirken ve giderken park sıkıntısı yaşamayacak.” diye konuştu.


//HİZMET BİNASINDA KURUM AMİRLERİ VE BASIN İÇİN LOCALAR OLACAK


İl Genel Meclisi Binası’nın tamamlanacağı güne kadar 4 milyon 715 bin TL tutarında bir kuynak kullanımının gerçekleştirilmiş olunacağına dikkati çeken Ercoşkun, “Hizmet binasındaki meclis salonuna 102 adet koltuk ve 51 adet masa monte edilecek. Misafirler için koltuk takımlarının da bulunacağı yeni hizmet binasında, İl Genel Meclisi’ne gelecek kurum amirleri için ve ayrıca toplantıları takip etmek isteyen basın mensupları için ayrı localar oluşturulacak. Böylece toplantılar, çok nezih bir ortamda, kimsenin dikkati dağıtılmadan takip edilecek.” ifadelerini kullandı.

Hizmet binasının, tamamlandıktan hemen sonra Erzurum’un beğenisine sunulacağını vurgulayan Ercoşkun, “Binamız, gerçekten de ilimize ve İl Genel Meclisi’nin yüklendiği misyona yakışır bir mekan olacak. Salonlar ve tesisler, meclis oturumlarının dışında çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelere de ev sahipliği yapabilecek.” dedi.

 
2011 Artvin'e açıldı
 
Gözler 16 Temmuz'da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2011 Artvin'e açıldı
Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi tarafından organize edilen ve bu ...
Aziziye Ovacık Şenliklerinde kurulan çadırları ziyaret eden AK Parti Milletvekili ...
Çok istediler, oldu
Erzurum’un Narman İlçesi’nde, ilçe ile il merkezi arasındaki karayolu ...
 
Aziziye'de ödül günü
Erzurum’da hafta sonu düzenlenen 1. Aziziye Ovacık Şenlikleri, oldukça ...
Erzurum kutsal bir diyardır
Aziziye ilçesine bağlı Toprakkale Nahiyesi’nde düzenlenen 1. Aziziye Ovacık ...
Küçükler 6 yılına not verdi
Kentin temel açmazlarıyla birlikte hemen her konuda sorulara içtenlikle ...
 
Projeyi yansıtmıyor!
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 2011 koordinatörlüğü binasındaki atlama ...
HES'e tepki ağlattı...
HES müteahhitinin mahkeme kararına rağmen çalışma başlatılmasını protesto ...
HES'e tepki çığ gibi
Pehlivanlı, Bağbaşı ve Serdarlı beldelerinden geçen Ödük çayı üzerine ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri