Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
29 Nisan 2011 Cuma - 08:46

İlk miting HAS Parti'den

Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un 12 Haziran seçimleri öncesindeki miting programı belli oldu. Genel Başkan Kurtulmuş, 16 Mayıs Pazartesi günü Erzurum’a gelecek. Parti teşkilatının açılış törenine katılacak olan HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş, daha sonra Erzurumlulara hitap edecek.

İlk miting HAS Parti den

– Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un 12 Haziran seçimleri öncesindeki miting programı belli oldu. Genel Başkan Kurtulmuş, 16 Mayıs Pazartesi günü Erzurum’a gelecek. Parti teşkilatının açılış törenine katılacak olan HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş, daha sonra Erzurumlulara hitap edecek.
HALKA HİTAP EDECEK
12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyaset meydanları giderek ısınıyor. Seçimlere yaklaşık 45 gün kala siyasi parti liderleri de mitingler için yollara düştü. AK Parti, MHP ve CHP liderlerinin miting programları içerisinde yer alan Erzurum, HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u da ağırlayacak. Genel Başkan Kurtulmuş, 16 Mayıs Pazartesi günü geleceği Erzurum’da, hem parti teşkilatının açılışı yapacak, hem de halka hitap edecek.
HAS Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Teoman Kümbet, partilerinin miting programının netleştiğini bildirdi. HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un, 16 Mayıs Pazartesi günü miting için Erzurum’a geleceğini açıklayan Kümbet, “16 Mayıs tarihi, Erzurum’da yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir siyaset rüzgarının estiği gün olacak. İstasyon Meydanı, Has Parti’nin kararlı, istikrarlı ve kendinden emin yükselişine şahitlik edecek.” dedi. HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş’un katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilecek olan miting için hazırlıklara şimdiden başladıklarını anlatan Kümbet, farklı siyasi üslup ve çizgisiyle HAS Parti’nin, iktidara doğru yürüyüşünü Erzurum’dan başlatacağını dile getirdi.
KÜMBET’İN AÇIKLAMASI
Parti çalışmaları doğrultusunda Türkiye’nin birçok iline giden ve teşkilatların açılışlarını yapan Kurtulmuş’un, gittiği her ilde ve bölgede büyük bir coşkuyla karşılandığını anlatan Kümbet, “HAS Parti, bir takım dengelerin korunması amacıyla kurulmadı. HAS Parti, milletin beklentilerinin yanıt bulması, halkın sesinin yükselmesi ve yankı uyandırmasına duyulan ihtiyaçtan dolayı kuruldu. Halk, HAS Parti’de kendini bulacak, Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş da, halkımızın tercümanı ve çarpan yüreği olacak.” dedi.
HAS Parti’nin Erzurum mitinginin iktidara yürüyüş adını taşıyacağını vurgulayan Kümbet, seçim gezileri ve geniş kapsamlı toplantıların, 12 Haziran seçimlerine kadar devam edeceğini dile getirdi. Kümbet, 1 Mayıs Pazar günü de, Genel Başkan Danışmanı ve GİK üyesi Mukadder Başeğmez’in Erzurum’a geleceğini hatırlatarak, “Milletvekili aday tanıtım toplantısına katılmaları için Erzurum halkını Şahin Düğün Salonu’na bekliyoruz.” dedi.
 

 
Öztürk'e eğitim ödülü
 
İstihdama Çağrı Merkezi desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yavilioğlu'ndan Köprüköy çıkarması
Seçimlere 45 gün kala tüm Türkiye'yi ve Erzurum’u seçim heyecanı sardı. ...
Aydemir'den dadaşlık sinerjisi vurgusu
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum’un dadaşlık enerji ...
Palandöken gündemi ele aldı
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Ahmet Palandöken, “12 ...
 
Akdağ'dan dadaşlık tarifi
Dadaşlığın en önemli vasfının “hizmet ehline vefa” göstermesi olduğunu ...
Esnaf siyasi ilgi bekliyor
Erzurum Taşhan Oltu Taşı İmalatçıları Başkanı Adem Kaya, seçimlerle ilgili ...
Taşkesenligil basının nabzını tuttu
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
 
AK Parti ilçelerin nabzını tuttu
Ak Parti Milletvekili adayları Adnan Yılmaz ve İbrahim Aydemir, seçim ...
MHP'den basın yaklaşımı
12 Haziran'daki genel seçim öncesi MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile milletvekili ...
Kılıç'tan birlik mesajı
AK Parti’nin, Erzurum’un güney ilçelerinden aday göstermemiş olmasıyla ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri