Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
18 Nisan 2011 Pazartesi - 11:05

Kİev'de Erzurum tanıtımı

Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ve dünya şampiyonu tek bayan kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapılan 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde Büyük Ödüle layık görüldü.

Kİev de Erzurum tanıtımı

Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ve dünya şampiyonu tek bayan kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapılan 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde Büyük Ödüle layık görüldü.
10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen kuaförlerin dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergiledikleri festivalde, Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ve dünya şampiyonu tek bayan kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici, ülke şovunda Büyük Ödül’e layık görüldü. Festivale hem jüri üyesi, hem de yarışmacı olarak katılan diğer Erzurumlu bayan kuaför Ahmet Kemal Özerbaş da, ödüle layık görülen kuaförler arasında yer aldı. Harun Cici başkanlığında festivale Türkiye’den katılan 25 kişilik ekipte bulunan bayan kuaförler, gelin saçı, özel tasarım ve fantezi dallarındaki tüm ödülleri topladı. Festivale damgasını vuran Cici ve ekibi, Türkiye bayrağını Kiev’de de dalgalandırırken, Erzurumlu Kuaför Harun Cici, dünyanın dört bir yanından gelen bayan kuaförlere yönelik 2 saatlik bir eğitim programı da düzenledi. Festivalde Türkiye Şovu adı altında hazırladığı koreografla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cici, 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde Büyük Ödül’e layık görüldü.  
FESTİVALE TÜRK KUAFÖRLER DAMGA VURDU
Harun Cici’nin ekibinde bulunan Ahmet Kemal Özerbaş, Elif Manduz, Hülya Tanış, Erdal Dursun, Hamiyet Tekin, Cemil Güymen, Nusret Harunoğlu, Özcan İrdem, Orhan Bölük, Gökhan Hamarat, Fırat Örer, Özcan İrdel ve Gürhan Karataş, gelin saçı, fantezi ve özel tasarım dallarında ödülleri kimseye bırakmadı. Erzurumlu kuaför Ahmet Kemal Özerbaş da, Türkiye’ye ödülle dönen kuaförler arasında yer alırken, Kiev’deki festivale Türk kuaförler damgasını vurmuş oldu.
CİCİ: ÖDÜLÜ ERZURUM ADINA ALDIM
Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ve dünya şampiyonu tek bayan kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici, Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki festivale yine Türkiye’nin ismini yazdırdıklarını söyledi. Türk bayan kuaförlerinden oluşan ekibin, sergilediği performansla göz doldurduğunu ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardığını vurgulayan Harun Cici, kendisinin layık görüldüğü Büyük Ödülü ise, ‘Olimpiyat Şehri Erzurum’a armağan ettiğini söyledi. Ahmet Kemal Özerbaş’la birlikte festivalde Erzurum’a gönderilen 2 ödül bulunduğunu kaydeden Cici, “Benim için en büyük ödül, dünyanın dört bir yanından gelen bayan kuaförlere yönelik bir eğitim programı düzenlemek oldu. Eğitim esnasında kuaförlere sık sık Türkiye ve Erzurum reklamı yaptım.” diye konuştu. Cici, ekibindeki tüm bayan kuaförlere teşekkür ederken, festivalden ödülle dönen meslektaşlarına ise tebriklerini iletti.

 
Yıldırım'a dadaş desteği
 
Lösemili çocuklar için sergi açtı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şükrü Paşa Belgeseli A.Ü tv’de
Erzurumlu Şükrü Paşa'nın hayatını anlatan belgeselin yönetmeni Atatürk ...
Demir tatlımızı da kaptılar
Kastamonu'da düzenlenen yöresel yemek yarışmasına katılan bir yarışmacı, ...
Kim haklı...?
Doç. Dr. Fatih Mehmet Kızıloğlu, çeşitli tartışma ve eleştirilerin hedefi ...
 
Türk Dünyası Erzurum'da buluşacak
Güneş Vakfı tarafından düzenlenecek 3’üncü Uluslararası Türk Şöleni’ne, ...
Bakırcı, öğrencilerin gönlünü fethetti
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne (İİBF) bağış ...
Palandöken’de Kutlu Doğum Coşkusu
Palandöken Müftülüğü’nce “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında ...
 
Tiyatro bilincimiz güçlendi
Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT), izleyici sayısıyla 13 yılın rekorunu kırdı. ...
Toplu ulaşımda yeni yaklaşım
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehir içi ulaşım ...
ERİHDER'den çağrı
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri, 308’inci doğum yılı çeşitli etkinliklerle ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri