Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>EKONOMİ
16 Mayıs 2011 Pazartesi - 04:47

Kutlu hizmet hedeflerini açıkladı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin konuğu oldu.

Kutlu hizmet hedeflerini açıkladı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin konuğu oldu.
MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kutlu, “Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, çiftçimize daha kaliteli hizmet sunmak gayesiyle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaktayız.” dedi.
MÜSİAD KUTLU’YU KONUK ETTİ
MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin kahvaltılı sohbet toplantıları sürüyor. 12 Haziran seçimleri için AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı olan ve daha sonra Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevine atanan Abdullah Kutlu, hafta sonunda konuk olduğu MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin kurumsal yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
TARIM KREDİNİN BÖLGESEL ÖNEMİ
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Abdullah Kutlu’nun, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevine atanmış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Erzurum’da tarım ve hayvancılık sektörleri çok büyük bir öneme sahip. Dolayısıyla bu sektörlere yön veren kurumların başında Erzurumlu bürokratların bulunuyor oluşu, bize göre çok büyük bir avantaj” diye konuştu. Tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren üreticilerin canlı hayvandan yem ve gübre teminine kadar birçok ihtiyacını karşılayan Tarım Kredi Kooperatifleri’nin, son yıllarda Erzurum’da önemli atılımlar yaptığını belirten Güvenli, “Tarım Kredi Kooperatifleri, bölgemizde Erzurum’un da aralarında bulunduğu birçok ilde çeşitli işletmeler ve tesisler açtı. Kurumun, bundan sonraki süreçte de, Erzurum ve bölgemizde üretime yönelik yeni atılımlar içerisine girmesini arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.
GENEL MÜDÜR KUTLU: TÜRKİYE’DE 1 MİLYON 100 BİN ÇİFTÇİYE HİZMET SUNUYORUZ
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe ve yardımcılarının da katıldığı sohbet toplantısında konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu ise, kurumun yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Milletvekili aday adayı olmadan önce de, aynı kurumda Genel Müdür Yardımcığı görevini yürüten Kutlu, Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, çiftçilere daha kaliteli hizmet sunmak gayesiyle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını söyledi.
KUTLU HİZMET SÜRECİNİ ANLATTI
Kutlu, ülke genelinde 60'ı il merkezi, 671'i ilçe merkezi ve bin 38'i de kasaba veya köy merkezinde olmak üzere 32 bin 372 yerleşim biriminde toplam bin 767 birim tarım kredi kooperatifinin, 16 bölge birliği ve bir merkez birliği ile kırsal alanda yaşayan 1 milyon 100 bin çiftçiye üretim desteği ve ürünlerinin değerlendirilmesi noktasında hizmet sunduklarını kaydetti. Genel Müdür Abdullah Kutlu, “Özellikle son yıllarda büyük atılımlar gerçekleştirdik, çok başarılı işlere imza attık. Ama unutulmamalıdır ki, her güzelin daha güzeli, her iyinin daha iyisi vardır. Kurum olarak bizim gayretimiz de bu yöndedir. Çiftçimizin refah seviyesini yükseltmek, emeğinin karşılığını almasına destek vermek adına üzerimize düşeni yapmaktan asla imtina etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Hiç şüphesiz, değişen iklim koşullarının da etkisiyle, tarım sektörünün önemi her geçen gün artmaktadır. Bu sektöre hizmet eden emektar Türk Çiftçisini dünya çiftçileri ile olan yarışta en önlere taşımak ve dünya pazarında söz sahibi kılabilmek için verdiğimiz destek artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, daha sonra MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 
Pusuderesi'ne gün doğdu
 
Kurumlar'da sıralama değişmedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pusuderesi'ne gün doğdu
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Bakü Tiflis Ceyhan Petrol Boru ...
Hayalleri gerçek oldu
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun temelini attığı Sakalıkesik Ovası ...
Yatırımda DSİ farkı
Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 2003 ile 2010 yılları arasında Erzurum’a ...
 
NMYO tarımın nabzını tuttu
Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulu’nca Narman da “Sığır yetiştiriciliğinin ...
Büyükşehirden hakça adım
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile kısa adı Bem-Bir-Sen olan Belediye ve ...
Su seviyesi rekor düzeyde
Yağan yağmurlar ve eriyen kar suları dolayısıyla Palandöken (Çat) Barajı’ndaki ...
 
Sakalıkesik Projesi hayata geçiyor
Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürü Mustafa Bahadır, Erzurum'da ilk ...
Akal muhasebeciliği tanıttı
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ...
Erzurum Ovası KUDAKA gündeminde
Erzurum’daki ziraat mühendisleri, silaj tekniklerinin yaygınlaştırılması ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri