Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>EKONOMİ
13 Ocak 2011 Perşembe - 07:58

Lojistik Köy Erzurum'un

Erzurum Lojistik Köyü’nün ihalesi yapıldı. Sivas 4. Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı. 16 firmanın katıldığı ihale, sorunsuz bir biçimde tamamlanırken, yüklenici firma ise, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Lojistik Köy Erzurum un

Erzurum Lojistik Köyü’nün ihalesi yapıldı. Sivas 4. Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı. 16 firmanın katıldığı ihale, sorunsuz bir biçimde tamamlanırken, yüklenici firma ise, önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, Palandöken adı verilen Erzurum Lojistik Köyü’nün ihalesinin yapıldığını bildirdi. Aralık ayında ilan edilen ihaleyle ilgili olarak çok sayıda firmanın teklif verdiğini ve ihaleye 16 firmanın katılmasının kararlaştırıldığını kaydeden Başar, “Lojistik Köy ihalesi başarıyla sonuçlandırıldı. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüştük; ihaleye 16 firmanın katıldığını öğrendik. İhaleyi kazanan yüklenici firmanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı söylendi. Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. TCDD Erzurum Gar Müdürlüğü’nün Sivas 4. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olması nedeniyle ihalenin Sivas’ta yapıldığını belirten Gar Müdürü Ahmet Başar, Palandöken Lojistik Köyü Hizmet Binası yapımıyla başlayacak olan sürecin, daha sonra depo ve antrepoların yapımıyla devam edeceğini dile getirdi. Gar Müdürü Başar, “Bundan sonraki süreç; Erzurum Lojistik Köyü’nün yapımı ve tamamlanma sürecidir. Bu yatırım ilimize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
HİZMET BİNASI İKİ KATTAN OLUŞACAK
Öte yandan edinilen bilgilere göre, Erzurum Palandöken Lojistik Hizmet Binası, zeminle birlikte 2 kattan oluşacak. Yapısal özelliği betonarme karkas olacak hizmet binası için gerçekleştirilen ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. İhaleyi alan yüklenici firmanın, 15 Nisan 2011’de başlatacağı yapım çalışmalarını Kasım ayının ortalarına doğru bitirmesi gerekiyor.
LOJİSTİK MERKEZLERİ VE TAŞIMACILIK FAALİYETLERİ…
Lojistik Köy, içerisinde ulusal ve uluslararası taşımacılık, lojistik ve eşyanın dağıtımı ile ilgili tüm faaliyetlerin muhtelif işletmeciler tarafından gerçekleştirileceği bir alan olacak. Projenin hayat bulmasıyla birlikte, Erzurum, her türlü ulaştırma ve taşımacılık hizmetlerinin merkezi olacak. Lojistik Köy’de, lojistik ve taşımacılık şirketleri ile ilgili resmi kurumların da içinde bulunduğu ulaştırma işiyle bağlantıları olan her türlü faaliyet yürütülebilecek. Depolama, bakım, onarım, yükleme, boşaltma, tartı, yükleri bölme, birleştirme ve paketleme gibi hizmetler, bunlardan sadece birkaçını oluştururken, buradaki her bir faaliyet, Erzurum için yeni bir iş alanı ve dolayısıyla istihdam imkanı olacak.

 
Mİmaride milli uyanış
 
Erzurumlu curlingi sevdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet yanar 15 Ocak 2011 Cumartesi 11:17

lojistik köy yenibir durummuş gibi takdim ediliyor.oysa 2 yıl önce bitmiş olması gerekirdi.hayvan pazar ve modern kombina da 3 yl önce hizmete girerdi ama olmadı yerel yönetimlerin beceriksizlği yüzünden.yarın o da yeni bir olgu gibi yutturulacak.açın eski yerelgazeteleri ya da valilik iş planlarını görceksiniz.nisyan beşer hafızası içindir ancak evrak aklı olan içindir

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pancar üreticilerinden tepki
Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdürü Lokman Aydeğer, “Türkiye Nişasta ...
Oltu Taşı mı Rus Taşı mı?
Erzurum’daki Oltu taşı imalatçıları, Rus taşına karşı 2011 seferberliği ...
İthal ette rekor kırdık
Erzurum, canlı hayvanlarla birlikte son bir yılda toplam 3 bin 350 ton ...
 
TOKİ konutları satışa çıkıyor
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2011'in ilk büyük satış ...
12 bin işsizimiz var
Erzurum'da İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısının 12 bin olduğu ve geçen yıl ...
751 proje bu yıla kaldı..
2011 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Sebahattin Öztürk ...
 
Narman'da kalkınma seferberliği
Narman ilçesinde esnafa çalışma hayatında üretim, hizmet sektöründe verimliliği ...
Tarımcılar gizem çözme peşinde..
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü’nde, Mikrobiyal gübrelerin ...
Vatandaşa yol gösteren mi var?
Erzurum’da halkın çok büyük bir bölümünün, gıdalarla ilgili şikayetlerini ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri