Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
HABERLER>SİYASET
10 Kasım 2010 Çarşamba - 08:27

Teşkilatlanma bitti, sıra seçimde..

Saadet Partisi (SP) ile yollarını ayıran Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yeni partisi HAS Parti’de, teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor.

Teşkilatlanma bitti, sıra seçimde..

Saadet Partisi (SP) ile yollarını ayıran Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yeni partisi HAS Parti’de, teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor. HAS Parti’nin Erzurum İl Başkanlığı’na getirilen Teoman Kümbet, 11 ilçede teşkilatlandıklarını bildirdi.
Numan Kurtulmuş’un Genel Başkanı olduğu HAS Parti’nin Erzurum’daki teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. 11 ilçedeki teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığı Erzurum’da, merkez ilçelerin başkanları da atandı. HAS Parti’nin Yakutiye İlçe Başkanlığı’na Ahmet Çamurcu getirilirken, Palandöken İlçe Başkanlığı ise, Recai Altıoğlu’na verildi. HAS Parti’nin Aziziye İlçe Başkanlığı görevine ise, Hüsamettin Altunkaynak’ın getirileceği öğrenildi.
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, teşkilat kurma çalışmalarında gelinen son noktaya ilgili olarak bilgiler verdi. Başkan Kümbet, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un, yeni partinin ismini açıklamasının hemen ardından başladıkları teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini bildirdi. Şu ana kadar Yakutiye, Palandöken, Köprüköy, Horasan, Hınıs, Tekman, Şenkaya, Tortum, Uzundere ve Olur ilçe teşkilatlarını oluşturduklarını kaydeden Kümbet, Aziziye İlçe Teşkilatı’nı ise, yarın resmen kurmuş olacaklarını belirtti. Başkan Kümbet, tüm ilçelerdeki teşkilat kurma çalışmalarını 20 Kasım tarihine kadar bitirmiş olmayı amaçladıklarını, ancak araya bayram tatilinin girecek olması nedeniyle bir sonraki haftayı değerlendireceklerini ifade etti.
HAS Parti’nin Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçe teşkilatlarının kurulduğunu söyleyen İl Başkanı Kümbet, Yakutiye İlçe Başkanlığı görevine Ahmet Çamurcu, Palandöken İlçe Başkanlığı görevine ise, Recai Altıoğlu’nun getirildiğini vurguladı. Yakutiye İlçe Başkanı Ahmet Çamurcu ile SP’nin Erzurum İl Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yaptıklarına dikkati çeken Kümbet, Palandöken İlçe Başkanı Recai Altıoğlu’nun da, yine SP’de iken Palandöken İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlattı. İl Başkanı Kümbet, HAS Parti’nin Aziziye İlçe Başkanlığı’nı ise, yarın resmen kurmuş olacaklarını kaydederek, “İlçelerimizdeki teşkilatlanma çalışmalarımız, Kurban Bayramı’ndan sonraki hafta tamamlanmış olacak. HAS Parti’nin Erzurum İl Teşkilatı’nın açılışını ise, Sayın Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş Bey yapacak.” diye konuştu.
Öte yandan 28 Kasım’da Ankara’da HAS Parti’nin genel kongresinin yapılacağını açıklayan Kümbet, “Bu harekete destek olan herkesi, 28 Kasım günü Ankara Atatürk Spor Salonu’na bekliyoruz. Bu kongrede aynı zamanda partimizin seçim startı da verilmiş olunacak.” dedi.

 
Atatürk yüreğimizde yaşıyor..
 
Erzurumlulardan örnek dayanışma
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
zakir çamlıbel 10 Kasım 2010 Çarşamba 08:40

Lütfü Bey, Aslan bey, insan Allah'tan korkar, Erbakan olmasa sizi kim milletvekili yapardı. taşrada 3. sınıf bir avukat ve belediye meclisine bile zar zor üye olmuş bir aslan polat olarak kalırdınız. ayıp ya, vefa en temiz duygudur ve temiz insanlar bu duyguyu asla yabana atmamalılar.

Yorumu oyla      0      0  
avrasya 10 Kasım 2010 Çarşamba 08:38

akıllı olun akıllı numandan mumandan artık birşey olmaz. atı tayyip erdoğan aldı üsküdarı geçse de geçmese de, o bir defalık şanstı ve bitti. Numan asla güven vermiyor. Erbakan'ın ölüsü bile yeter. Allah uzun ömür versin.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis, Cengiz'e not verdi..
Aziziye Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısının ardından ...
AK Parti adres değiştiriyor
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, Gürcükapı’da yapımı tamamlanan bir iş ...
Geç bile kaldınız..
Erzurum İl Genel Meclisi 2010 Kasım dönemi toplantılarına dün devam edildi. ...
 
Yırtık büyük, yama küçük..
Erzurum İl Özel İdaresi'nin 2011 yılı tahmini bütçesi 55 milyon lira olarak ...
Destursuz adaylık yok..!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde aday adayı olmak isteyen ...
Siyaset halkı perişan ediyor..!
Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdullatif Şener, Türkiye'de var olan ...
 
Halkı savanlar, böyle savılır
CHP Erzurum eski İl Başkan Yardımcısı Raci Körükler, Önder Sav'ın parti ...
HAS Parti Kümbet'e emanet
Numan Kurtulmuş başkanlığında yeni kurulan Halkın Sesi Partisi’nin (Has ...
Hak değirmende mi kaldı?
Erzurum İl Genel Meclisi üyeleri Tarım il ve ilçe müdürlüklerince hibe ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri